Adjatok tanácsot! Szakítanátok a helyemben? (beszélgetés)
És, hogy ne csak nagyokat említsek;)
Pont ezért szokták mondani a férfiaknak, hogy: Apukám, használhatnád néha az eszedet is ! ;);):D:D
Rémlik?!;);)
:DDDDDDDDDDDDDD
Húú,melyik filmben is volt,pedig láttam,de nem ugrik be??:))
Hagyjuk ezt a pasikkal meg csak történnek dolgok,mert erről csak az egyik kedvenc filmemből egy idézet jut az eszembe...:
- Hát persze, tudom. Véletlen volt. Akárkivel megeshet. Véletlen volt ugye?
Erre jártál, benyitottál, megbotlottál és pont beleakadt a farkad. "Hoppá, elnézést asszonyom irtó peches napom van!" (Joe Hallenbeck)
Igen!
A lányok agyalnak, a pasikkal meg történnek a dolgok!
Van aztán kész! Nem kell mindennek okot találni! Szerintem ezért van az, hogy a pasik nagyrésze nem megbeszélős tipus!
Még szép?!
Akkor mégis ki tartana minket " angyalokat" a földön?:))))
Így van jól,így egészítjük ki egymást:))
Nem tudom!
Te?
"csak semmi spontán érzelmi megnyilvánulás, vagy megérzésekre hagyatkozás!:))))"
Szerintem ezek amolyan alap tényezők, melyek egy emberben felszínen kellene, hogy legyenek.
De a férfiak ezeket inkább hanyagolják és az élet más szegmensében próbálnak "evickélni"..
Szia!
Sajnálom nagyon, ami veletek történt, ez azért rosszabb sokkal a baba miatt! Mit fogsz lépni?
Nem tudom:))
Én inkább azt vettem észre,hogy nekik csak az van,logikájuk.
Mindent ésszel ,logikusan próbálnak levezetni ,megoldani,csak semmi spontán érzelmi megnyilvánulás,vagy megérzésekre hagyatkozás!:))))
Szia!
egy cipőben járunk,pont ma írtak egy oldalról kőrúzit és be volt regisztrálva!Múltkor szexrandin!
Ma meg tagadott mindent,mi sem élünk együtt,de van egy bébink!És ami dühít,hogy terhes voltam és csak napjaim voltak hátra mikor regisztrálta magát!
Ildiko84!
Privát üzeneted érkezett!
Ezt mondom én is, de alapból elvárni egy begubózott pasitól nem lehet az azonnali kibeszélést! Ezt csak a lányok képzelik el!
Mint pasi mondom ezt!
A Párom sokat szenved még velem is e miatt pedig én már "nyitottam".
De ezt már leírtam nem akarom ismételni magam!
Ha az Ildi rávezeti a párját arra, hogy megbeszéljék akkor ez az egész még jól is sülhet ki.
További ajánlott fórumok:
- Teljesen összetört a párom lelkileg 7év és 1gyerek után...Adjatok tanácsot..
- Segítsetek feldolgozni dolgokat! Adjatok tanácsot!
- Nem viselem jól, hogy a párom alkoholt iszik és nem tudom, ezt hogy kezeljem. Adjatok tanácsot, kérlek!
- Pasik! Adjatok tanácsot!
- Adjatok tanácsot légyszi(kényes téma)
- Pesszimista a férjem. Adjatok tanácsot légyszi!