Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Adjatok tanácsot! Szakítanátok a helyemben? fórum

Adjatok tanácsot! Szakítanátok a helyemben? (beszélgetés)

39. mimmo33 (válaszként erre: 35. - 01c8755c79)
2009. jún. 10. 08:34

Tényleg lehet másra is fordítani az energiát;)

De pl. Én lehet, hogy elhívnám randira...Az lenne a nagy pofára esés...És szépen kiadnám az útját;)

Csakhogy tudja, nem vagyok annyira hülye, hogy az orromnál fogva vezessen;)Ott nem lehetne magyarázkodni

38. 94c02c5bb5 (válaszként erre: 10. - Ildiko84)
2009. jún. 10. 08:32
Ne dönts indulatból, az soha nem jó.
2009. jún. 10. 08:32
És honnan tudod, hogy tényleg Ő az? Van fent fénykép is?
2009. jún. 10. 08:30
:)) köszi, aranyosak vagytok, tök jó, hogy itt el tudtam mondani.. már nem vagyok full ideg.
35. 01c8755c79 (válaszként erre: 33. - Eddit)
2009. jún. 10. 08:29
Hjuj, ne mááááááááááár.... ki ér rá ennyire? Megette a fene azt a pasit, akiért ilyesmiket kell csinálni... az inkább tűnjön el, de mielőbb. Azért az energiát másra is lehet fordítani, mint az ezer néven regizésre és sok név alatt levélirogatásra...
34. Manon (válaszként erre: 30. - Mimmo33)
2009. jún. 10. 08:28

igazad van, tényleg előfordulhat, hogy még neki áll feljebb, de nem szabad hagyni!!! :)

Legalábbis törekedni kell arra, hogy ne te érezd magad szarul a börödben, mert mertél megnézni, rákérdezni stb..., hanem ő érezze, hogy milyen szemét húzás is volt ez.

33. eddit (válaszként erre: 7. - 9e7527505c)
2009. jún. 10. 08:26
Igen, légy óvatos...én is erre tippelek, hogy a végén addig vársz, míg ő szakít veled egy másik csaj miatt. Nem rossz ötlet,hogy beregeltél erre az oldalra, szerintem tedd meg többször több névvel és "más" külsővel és valamelyikre csak ráharap...aztán faggasd ki. De nagyon fontos,hogy ne ismerjen a stílusodra!!!!Ha robbannál is, nyugi.....a cél érdekében:)
32. 40163fd81d (válaszként erre: 27. - Ildiko84)
Felnőtt emberek vagytok,viselkedjetek felnőtt módra!:DDDDDDDDDDDDDDD
31. Manon

óó, ez így akkor számomra picit más, mármint a netes része.

De....

Tényleg inkább kérdezz rá konkrétan, és nehagyd, hogy hamukáljon.

Kérdezd ki alaposan. Ha csajozni akar, akkor inkább menjen. Biztos nehéz lesz, de hosszú távon jobb lesz így.

Drukkolok, hogy minnél előbb megtudd az igazat.

(Én is lassan 9 éve vagyok a párommal, egy világ omlana össze bennem, ha kiderülne ilyesmi. De még ha fáj is inkább menjen, jobb mint tovább türni - tudatlanul - hogy megaláz.)

2009. jún. 10. 08:25

Fata Morgana-nak igaza van. Állítsd a szőnyeg szélére, és mondja meg, hogy mit szeretne Tőled, vagy ha gond van akkor azt.

De egy dologra készülj fel!

Lehet, hogy először támadni fog. Főleg azért mert azt fogja gondolni, nyomozol utána, hogy rákerestél a neten...Ráadásul az egész szitut ellened fordíthatja, hisz Te is beregeltél...

29. 01c8755c79 (válaszként erre: 25. - 40163fd81d)
2009. jún. 10. 08:24
... így a jó! :o)
28. 01c8755c79 (válaszként erre: 22. - Ildiko84)
2009. jún. 10. 08:24

Pasiknak ez jó játék... mondom, ne vonj le messze menő következtetéseket. Kérdezz rá tőle nyugodtan. Ha már nem akar téged, akkor beszéljétek meg, és váljatok külön, de mielőbb, hogy Te is újraindíthasd az életed. Ha meg akarja a kapcsolatotokat, és szeret Téged, akkor ne hozzon ilyen bizonytalan helyzetbe.

Így szépen hiszti nélkül, ha korrekt és határozott vagy, attól általában megszeppennek...és ha látja, hogy nem akarod okvetlenül magadhoz láncolni, hanem (ilyen rendes vagy és) elengeded, ha kell... akkor rájön, hogy inkább maradni akar. :o)

27. ildiko84 (válaszként erre: 25. - 40163fd81d)
2009. jún. 10. 08:23
Teljesen igaz amit írtál, ezt fogom tenni! Köszi a segítséget! Mostmár csak a személyes találkozást várom ki, ami pénteken lesz, mert most vidéken dolgozik. Addig meg próbálom nem elképzelni, miket csinálhatott..
26. ildiko84 (válaszként erre: 23. - Manon)
2009. jún. 10. 08:21
Igazad van, nekem sem fog menni jópofizni. Biztos van alapja, amit írtok, hogy ha rákerestem, nem bízombenne, de csak a googlebe írtam be a nevét, és az első oldal amit kidobott, az a társkereső adatlapja volt! Ha már ott volt, csak megnéztem:)
25. 40163fd81d (válaszként erre: 20. - Ildiko84)
2009. jún. 10. 08:20

Szerintem ez a kis netes dolog részletkérdés.

Ha én velem történne ez,nem az érdekelne ,hogy csajozik,hogy esetleg valóban társat keres -e ,vagy csak szórakozik,hanem az érdekelne,hogy miért.

Szeret-e még,vagy unja a kapcsolatunkat?Más nőre vágyik,csak nem mer szakítani velem?

Mit érez irántam egyáltalán?

Egyszóval egy őszinte "öntsünk tiszta vizet a pohárba!" beszélgetést kezdeményeznék,minden fajta vádaskodás,féltékenységi jelenet,vagy számonkérés nélkül.

Elvileg azért vagytok együtt 8 éve,mert szeretitek egymást,akkor pedig kérd meg ,hogy tiszteljen már annyira,hogy őszinte lesz veled.

24. 01c8755c79 (válaszként erre: 21. - Tidike)
2009. jún. 10. 08:20

Hogyan lenne barátnője, ha társkeresőn keres társat? ;D

Szerintem ez a levelezgetés gyerekes.... és amúgy mit tagadna le? Azt, hogy fenn van társkeresőn? Hát ott látszik, feketén-fehéren.

23. Manon
2009. jún. 10. 08:19

Szia!

Ha az én párom lenne fent, tuti rákérdeznék inkább. Jobb mint a bizonytalanság! Várni jópofizni mikor találkozunk, ez nekem nem menne.

Inkább kérdezz rá, konkrétan. Gondolom ennyi idő után már ismered annyira, hogy mikor kamuzik, tehát alaposan figyeld is közben.

Valamint még az is eszembe jutott,bocsi, hogy nem hinném, hogy tudnék annyira unatkozni, hogy csak úgy felmenjek egy társkeresőre, és a páromat keressem rajta.

Ha megbízom benne, eszembe sem jut, ha meg nem, akkor rég elmúlt a szerelem.

Manon

22. ildiko84 (válaszként erre: 21. - Tidike)
2009. jún. 10. 08:15
Csak egy rövid üzenetet küldtem, hogy van e kedve ismerkedni. De az adatlapján nincs bejelölve, hogy kapcsolatban...
21. Tidike (válaszként erre: 11. - Ildiko84)
2009. jún. 10. 08:14
Tudom, hogy most nagyon nehéz Neked, de én megvárnám míg visszaír és akkor fedném fel magam, hogy mégis ki vagyok. Én viszont írnék neki a helyedben most is, hogy vissza válaszol-e. Kérdezted már tőle, hogy van-e barátnője?
20. ildiko84 (válaszként erre: 17. - 40163fd81d)
2009. jún. 10. 08:13
Nyilván az utóbbi. Az a szar, hogy mikor összejöttünk, eléggé csajozós híre volt, meg a több haverja is csalja a barátnőjét, de ő esküszik, hogy nem tenne ilyet. Régen került már félreérthető helyzetbe, akkor is tagadott, hogy nem volt semmi. Ezért írtam, hogy tudom, hogy letagadná. Nyilván az lesz, hogy rákérdezek, csak ha letagadja, akkor mégis honnan döntsem el, hogy igaz-e? Tudom, szerintem egy normális kapcsolatban, ezt érezni kéne.. De mi van, ha mégse?
2009. jún. 10. 08:09
Én pont ugyanígy jártam anno,igaz csak 3 évet voltunk együtt,de 1 háztartásban éltünk.Annyira ismertem a gondolatmenetét,hogy még a jelszavát is kitaláltam,elolvastam az összes levelét,és annyira dühös lettem,még sírni sem tudtam.Azonnal befejeztem a kapcsolatot.
18. 01c8755c79 (válaszként erre: 1. - Ildiko84)

Pasiknak ez egy kis plusz izgalmat jelent.

Szerintem feketén-fehéren kérdezd meg tőle, hogy mi az amit hiányol a kapcsolatotokban. Tudtok-e úgy változni/változtatni (természetesen mindketten, hogy a kapcsolat jó legyen mindkettőtöknek. Ha nem, akkor gyorsan lezárni, és teret adni egy új kapcsolatnak, de mindkettőtöknek. Ez ebben a formában nagyon nem fair a párodtól.... de sajnabajna a férfiak általában ilyenek.

Amúgy azért 8 év alatt már összeköltözhettetek volna.

17. 40163fd81d (válaszként erre: 14. - Ildiko84)

???

Nem értelek.

Totózni ,akarsz ,találgatni ,vagy játszadozni,vagy megtudni azt,hogy mi a gondja a kapcsolatotokkal,szeret -e még ,vagy sem?

16. ildiko84 (válaszként erre: 13. - Csutika100)
2009. jún. 10. 08:06
Csak írtam neki egy üzit, de nem írt vissza, arra várok, hogy válaszol-e!
2009. jún. 10. 08:05
Egyet értek az előttem szólókkal. Én egy lehetőséget adnék neki, hogy elmagyarázza mi is a helyzet valójában, de nem látok reális esélyt arra, hogy meg tudna győzni arról, hogy ez az ügy nem komoly.
14. ildiko84 (válaszként erre: 12. - 40163fd81d)
2009. jún. 10. 08:05
Már vártam, hogy valaki ezt írja! Tudod, van benne valami amit írsz. De egy pasi, ha tényleg csajozni akart így, akkor nem igazán tudom elképzelni, hogy a "miért vagy fenn egy társkeresőn?" kérdésre, azt válaszolná, hogy azért mert csajozni akarok! Tuti, hogy tagadna! Egyszer régen már volt hasonló szitu, de akkor magától megmutatta, hogy poénból van fenn, a haverjával regeltek fel, és le is szedte magát egy hét múlva!
13. csutika100 (válaszként erre: 1. - Ildiko84)
2009. jún. 10. 08:03

Ha már te is beregeltél arra az oldalra és felvetted a kapcsolatot vele miért nem kérdezted ki jó alaposan. Megtudhattad volna, hogy csak szórakozásból van fenn, vagy tényleg keres valakit.

Nekem egy ismerösöm ugyan igy volt,elkezdett vele csetelni és jól kikérdezte. a vége az lett, hogy csak hülyeségből van fenn, mert elmondta, hogy szereti a feleségét és nem akar semmit.

Ha még megtudod tenni tedd meg mert ez egy vissza nem térő lehetőség., hogy megbizonyosodj róla.

12. 40163fd81d (válaszként erre: 1. - Ildiko84)
2009. jún. 10. 08:02
Baromi őszinte kapcsolatotok lehet ,így 8 év után,ha első lépésként hátulról támadva ,neki állsz bohóckodni ,egy társkeresőn ,ahelyett ,hogy egyenesen rákérdeznél.....
2009. jún. 10. 08:01
Hát gondoltam, hogy mindenki szerint mennie kell, csak az a szar, hogy tényleg nehéz elképzelni nélküle... Meg én teljesen megbíztam benne. Mostmár csak azt nem tudom, hogy essek neki csak így, vagy várjak max. 2 hetet, hátha visszaír? Szerintetek?
10. ildiko84 (válaszként erre: 8. - Csapoari)
2009. jún. 10. 08:00
Amúgy azért élünk külön, mert még nem fejeztem be az egyetemet, és így nincs lóvé. De mostmár mindegy is...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook