A VVégtelenbe és tovább... (beszélgetés)
Sosem heverjük ki:(
De hagyj nekik nyitva egy kiskaput,hátha mégis!.
én is így teszek:(
Én még a mai napig nem heverdtem ki Mamám távozását..
dühös voltam a sorsra,hogy nem élhette meg lányunokája születését,és hogy nem volt módom elköszönni tőle..
elvette az Életem Egyik Kincsét,olyan űrt hagyva szívemben,aminek egy része még mindig tátong..olyan üres,amit semmivel,senkivel nem lehet kitölteni,pótolni..
mindenható,-imák..számomra egyik sem létezik..:(
Fel kell tudni dolgozni, mert senkinek sincs ideje ilyen rohanó világban önsajnálatra, bármennyire is fáj bármi, önsajnálatból a számlákat nem lehet kifizetni, azért nem fogunk pénzhez jutni... Márpedig a számlák nem nézik a lelki állapotot, azok mindig jönnek, és valahogy soha nem akarnak eltűnni a világból...
Olyan rohanó világban élünk, ahol, ha elgyengülünk, villám gyorsan eltaposnak a kőszívű emberek, és a mi hátunkra állva fognak feljebb jutni...
Igen.kell a fogódzó!
Pont ahol nincs fogódzó,azok akarnak öngyik lenni:(
Támogassa,hidd el!
Nagyon jó testvérek.
Én csak annyit mondok,hogy hiszek neked. Ha Te azt mondod,akkor biztosan úgy van.Mert miért akarnál átvágni,ha én sem akarlak?
Ha te azt mondod,vannak angyalok,akkor én azt mondom,jó hogy vannak!
Szép estét...nem volt nehéz erre tévednem....,valóban nem akarunk hinni neked.
Neked is jó éjt, csúnya és durva lenne, ha igazad lenne. Én, őrült nagyot csalódnék magamban, mint megérzéseimben, és az emberekben is. Ááááá, nem is szeretnék belegondolni. Ez annyira durva lenne.
Én csak remélni merem, hogy nem vagyunk megvezetve, mert ez annyira emberi és mindennapos veszteség sajna napjainkban, hogy nem feltételezem, hogy valaki...bárki ezt poénosba nyomná.
Az én együttérzésem és minden más jó kívánságaimat az sem befolyásolja, ha ezekből valaki is viccet csinálni, bár ez már számomra elfogadhatatlan lenne.
Tudjátok,itt már mennyi öngyi jelölttel hozott össze a sors?
Meg önértékelési zavarokkal küszködőkkel.
Főleg a péniszesen. Valahogy vonzotta őket:)
Végre jött egy fiú,aki önerőből akar gyógyulni,felejteni,ugyan leírja a történetét egy cikkben,amit le is közölnek,de nem azzal riogat minket,hogy bánatában öngyi lesz,hanem azt meséli,hogyan akar talpra állni.Ha valakinek ennyi megpróbáltatás kijutott,az mindenben hisz,de legfőképp az angyalokban.Ha neki most ez kell,márpedig imádkozik,akkor ez segít rajta
Ige,ez így van.Nekem is a 19-éves fiam sokkal érettebb a koráhóz képest.
Nagyon nagy betegségen ment át és az megerösítette:(
Bizony, bántani fogja Gyuszkót, mert én is hamar megismertem az élet árnyékos oldalát, és nekem is nagyon rosszul esett, amikor volt munkatársaim, csak azért, mert nem ismert, azt mondja nekem, huszonéves koromban, hogy nekem még nagyon sokat kell tanulni...
Állítom, mivel jól ismertem, hogy nekem akkor huszonévesen jóval több megpróbáltatás jutott, mint neki akkor 50 évesen...
Azóta sem beszélek az illetővel, még köszönő viszonyban sem vagyok vele... Mivel csak ítélkezni tud...
Anya és lánya.
Nagyon szívükből írnak,és jó emberek!
Ők vallásosak,és szívből segítenek.Mással nem tudnak,csak az imájukkal.Én meg még azzal sem.:(
Most pedig az kell:(