Amikor elkezdett idegesíteni, amit írt, akkor szépen fognod kellett volna magad és lelépni arról a topikról.:) Ez ilyen egyszerű.:) A jövőben is ez lehet a megoldás, mert vissza fog jönni, ott fogjuk folytatni, ahol abba hagytuk és ha nem akarsz agyérgörcsöt kapni, akkor inkább hunyd be a szemed.;)))
Az elején nagyon sajnáltam a srácot. És ez így is maradt volna, ha két szóban leírja, hogy ez és ez történt. Köszönöm, hogy együtt éreztek velem, de nem akarom mindenkinek lehúzni a kedvét. Aki akarja elolvassa a történteket a naplómban. PONT
Viszont mikor már ezredszer mondta el, hogy nem látja amit ír, ezért inkább távozik, de ezt még kb 6 alkalommal megismételte, onnantól kezdve azt gondolom túljátszott a szerepét.
Nem igazán érdekel ez a dolog. Mindig utáltam, ha valaki nagy fórum elé viszi az ügyes bajos dolgait.
Gondolok itt olyanra, hogy nincs pénze, elhagyta a párja, nem jó a szex, vagy pedig olyan ami ott történt. Senkire nem tartoznak ezek a dolgok, csak két emberre vagy családra.
Akik ezt teszik csak azt akarják, hogy középpontban legyenek és sajnálják őket.
Ott van a srác naplója, miért nem volt elég oda beírnia? Aki akart ott is biztosíthatta volna arról, hogy együtt érez Vele.
Ti mondtátok, hogy a klubok ezért vannak. Nyisson egy klubot és ott azt tesz amit akar.
Engem is zavar a teljes kiszolgáltatottság és az, hogy esetleg olyan következményei lehetnek a hipnózisnak, amit nehezen tudnék majd kiheverni. Elméletileg az ember hipnózis alatt sebezhetö, és szerintem nem veszélytelen dolog a személyiségre nézve. Mások befolyása alá kerülni sohasem veszélymentes, nem?