A volt pasim lefekudt az unokatestvérével. Kb. 35 éve... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Akkor csak a fejemben.
10-15 ffi masodunokatestver rohangaszott 20-30 évesen a ballagasomon. Senki nem akart megdonteni.
Én úgy tudom, elsőfokú unokatesók házasodhatnak is.
Ismerek is ilyen párt. Azt nem tudom, házasok-e, de évek óta együtt vannak. Egészséges gyerekük lett.
Tényleg szégyen lenne kidobni a kaját, mert finomat köztem.
De van a normális fizikai kötődés es agyi kapcsolódás (a szüleim, tesóim megolelnek, és velük soha nem szexelnek) meg a morális en, ami szerint ha nem is láttam volna, soha az életben, akkor se feküdnék le vele, ha tudom a rokoni szálakat.
Ha nem tudtak volna róla, más dolog. De ők tudták.
És benne is megvan a tudat, hogy ez valami elcsandlizott. Ezért titkolta el sok évig.
Nem!
Tudtad hogy Magyarországon elsőfokú uncsitesók házasodhatnak is?
A másod unokatesoim voltak néha a testoreim.
És ha egy meg próbált volna rám ugrani, a többi 10 tuti turi elasta volna az erdőben xd
Nekem az unokatesom olyan, mint a testvérem.
A masodunokatestvereimbol nagyon sok van, mert 6,5 felnőtt testvere volt az egyik nagyanyámnak. És utána az y gén szerepelt.
Gyerekkorom óta ismerem oket. Valakivel malmoztam kaviccsal meg babbal, ócska dalillal pecaztam, az egyetemi felkeszulesnel segítettem. A gyerekekkel játszottam gyerekként. A masodunokatesoim *vigyáztak ram", ha egy buliban találkoztunk.
A harmadikkal is csak haverok lehetunk.
Szerintem ez gyomorforgato.
A volt pasim lefekudt az unokatestvérével.
egészségére.
Na, azt jól teszed.
Ezt viszont a Fórumindító megerősítette, ezek tények...
További ajánlott fórumok:
- Mennyit illik adni lagzira unokatestvérnek/ 2./, ha nem megyünk?
- Az unokatestvérem gyereke az én gyerekemnek milyen rokona?
- Kölcsön kért a párom unokatestvére! Mit tegyek?
- Jogosan háborodok fel, ha a unokatestvérem nem hívott meg az esküvőjére?
- Ha az unokatestvéremnek gyereke születik, akkor az kije a fiamnak?
- Az unokatestvéreid mennyire vannak benne az életedben, mennyire vagy velük felnőttként kapcsolatban?