A világ legszebb filmje (beszélgetés)
Szerelmünk lapjai
P.S. I LOVE YOU
Szenvedélyek viharában
Szerelmünk lapjai
Titanic
A rettenthetetlen
Angyalok városa
Forrest Gump
Ősz New Yorkban
Szerintem is nagyon jó volt.
... és Mr Wilson alakja felejthetetlen!
Elfujta a szél
Clasablanka
Két lotti
Trapp család
Qvaldis
vagy az ehhez hasonlok...
Édesek és mostohák
Befejezetlen szerelem
Forrest Gump
Angyalok városa
Könnyű élet varázsa
Van még egy film, aminek a címét homály fedi. Richard Geer játszott benne. Autó baleset áldozata lett, miközben menekült az érzései elől. El akarta hagyni a családját a barátnője kedvéért, a búcsú levél a zsebében volt. A halottas házban a barátnőjét a feleségének hitték és neki adták oda a feleségnek szánt levelet,amelyben megírja, hogy elhagyja. A barátnő nem mondta el a feleségnek, hogy a férje el akarta hagyni, azt hazudta, hogy vele szakított, mert a feleségével kíván maradni. A kegyes hazugság a feleségnek visszaadta az ön becsülését. A barátnő pedig tudta az igazat, hogy őt választotta valójában. De mivel a férfi meghalt, ennek már nem volt jelentősége.
Így kuszán leírva valószínűleg felismerhetetlen a film, de gyönyörű volt.
Próbáltam utánna keresni,de nem nagyon megy.
Az volt a magyar címe,hogy másnap,azt hiszem.
Arról szólt ,hogy mi lesz az emberekkel,meg a földdel,ha egyszer valaki ,valamikor elindít egy atombombát és másik ország,meg a világ válaszol rá....
Hát, ez az, semmire nem emlékszem belőle, de semmire!!!!!!!!! Pedig ez nagy szó nálam! Csak arra emlékszem, ahogy hatott rám. :o))
De majd gondolj-gondolj! :oDD
Húú,én nem tudok választani:))
Ha aszerint nézzük,melyiket bőgtem végig,akkor az a bíborszín,meg a kísértetház,meg a Schindler listája...