A világ legszebb filmje (beszélgetés)
Láttátok már az Óceánjáró zongorista legendáját?
Nagyon jó. Ajánlom mindenkinek. (főleg aki szereti a nyugis, szép filmeket.)
Ritkán nézek meg filmet többször, de ezt 3x láttam
A Szerelem hálójában-szinte kívülről tudom,
Francia csók
Anygyalok városa
hm.. igen imádom Meg Ryan-t:)
Halálsoron,nálam ez viszi a pálmát.
A Másvilág nekem is benne van az első kettőben, de a leges-leges-leges: Amelie csodálatos élete.
Anne - Lucy Maud Montgomery regénye nyomán, Kevin Sullivan rendezésében
Büszkeség és balítélet, a legújabb
Aludj csak, én álmodom [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Sandra Bullock[{[{[/A]}]}]kal
Azt én is imádom,kívülről tudom:D
Szerintem is a Titanic és a Másvilág
Szerintem is Ghost.Bár a második részét még nem láttam.
Úgy értettem valahogy,ahogy te magyaráztad!Leültem nézni,néztem nagy értelmetlen fejjel,és a végén az a hatalmas döbbenet,ahogy kiderült,hogy mi van!Levegőt alig kaptam,majd kiugrott a szívem,és másnap a munkahelyemen teljesen használhatatlan voltam,mert nem birtam másra gondolni.
Láttam a hatodik érzéket is,az is nagyon tetszett,de igaz hogy az nem volt rám ilyen hatással,mert ott valamiért sejtettem már hamarabb,hogy mi a lényeg!
Angyalok városa,Távol Afrikától
Forrest Gump, Szenvedélyek viharában
Sziasztok!
Szerintem a legszebb film,a Határok Nélkül,Love Story,és még sorolhatnám,de ez a kettő a kedvenc!:))
A Más világot én is imádom!!!
Ghost, Hideghegy, Szerelmünk lapjai, Kísértetház, A szív hídjai, A napfény íze, Las Vegas végállomás...
A fantasztikus jelzőt hogy érted? Nekem azért tetszett nagyon, mert én hiszek a másvilágban, a szellemekben. A "Hatodik érzék " ugyanígy mutatja be a másvilágot. Bár abban azért nincs ilyen nagy borzongás, de ott is a végén derül ki, hogy ki a halott. Láttad már?
Szerintem ettől fantasztikusabb történet kevés van!Nem semmi ember lehet aki kitalálta!
Ments meg ,Uram! c. film
Hair, az számomra is nagy kedvenc
Ghost, Titanic, A kék lagúna,
Tényleg csúcs film, én először délelőtt néztem meg, de utána alig mertem a konyhába kimenni... Pedig nem vagyok olyan aki filmektől rinyál.
Hair,Eper és vér,Jó reggelt Vietnam,stb,stb.
Más világ.Jó pár éve láttam először,de a mai napig a hideg ráz tőle.
Elfújta a szél, Casablanca, Love Story
Titanic, Angyalok városa:) és szerinted?
További ajánlott fórumok: