A világ legrosszabb anyukája (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A világ legrosszabb anyukája
Gratulálok nagyon aranyos cikk :))
Egyszerre jópofa és megható :)
Ez nagyon jÓóÓóÓóó!!!! :D :D
GRATULÁLOK!!!!!!!
Minden elismerésem!!!!!!!!! :D
:) éééédi.
Persze, senki sem szereti az ébresztööt, de szerintem azért van, hogy a nap többi szakaszában is pihenje ki magát és egyszer majd idööben feküdjön le, kialakuljon rá az igénye. én kisgyerekként zseblámpával a ppárna alatt annyit suöszöltem még,olvastam, hímeztem, aztán egészségileg visszaütött....
Gratulálok,nagyon aranyos,szívmelengető cikk!
Jól esett elolvasni!:)
Nagyon tetszett, csak az előszó kavart be, elöször azt hittem hogy Rita szüleiről van szó. :))))
A fiamat én sem keltettem soha, kelt mikor jól esett neki, így is percre pontosan beállt.
Jaj ez a cikk annyira jópofa, hogy csak gratulálni tudok, végig mosolyogtam:-)
Aranyos nyugodt babád lehet:-) Gratulálok hozzá is:-)
Gigalike, nagyon tetszik a cikk!!!
Csak azt nem értem miért kell a gyereket reggel ébreszteni. Az enyém mindig addig aludt, amig jólesett neki, mégis beállt egy stabil napirendünk. Én mindig az Ő igényeihez alkalmazkodtam.
Mondjuk én magamból indulok ki...utálom, ha felkeltenek reggel.
aranyos :) hogy milyen egy nyugodt babád van! járóka,meg pihenőszék,és otthagyni a kiságyban,kimenni nélküle a szobából...na ezek nem tudom hogy működnek,nálunk az összes világvége-ordítást eredményezett pár másodperc alatt :))
az ébresztést is jól viseli,nekem ha nem magától ébredt végigsírta a napot.szerencséd van a picivel :))
Ugrás a teljes írásra: A világ legrosszabb anyukája