Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » A tökéletesség csak illúzió? fórum

A tökéletesség csak illúzió? (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A tökéletesség csak illúzió?

1 2
2012. jan. 2. 10:20
2012. jan. 2. 10:17
Olvastam egy statisztikát, miszerint a nők 94(!!!!!!!!!) százalékának kb. a negyedik perc után kisebbségi komplexus-érzése támad, amint végiglapoz egy sztárokról szóló magazint. 94%. Azért ez nem semmi.
2012. jan. 2. 10:01

Tökéletes?Itt csak emberek léteznek,hozzánk hasonlóak,így nekik is ugyan azon problémáik vannak önmagukkal.Vannak,akik többet megtesznek testükért,sportolnak és nem az elfedésben találják meg a szépségüket.

A médiabeli képek átverések,így még csak annyit sem érnek meg,hogy kicsivel is kevesebbnek érezzük magunkat tőle.

2012. jan. 2. 10:01

Hááát, nagyon fiatalok vagytok még és még nincs elég dolgotok, küzdeni valótok az életben, ha ilyen dolgok foglalják le a gondolataitokat nap mint nap!

Aki teljesíteni tud az életben, tanulásban, annak egészséges at önbizalma és nem lehet ilyen buta képekkel bizonytalanságba kergetni. A sekélyes barát pedig nem jó barát, miért is figyelnénk a megjegyzéseire? Kérdeztetek már vissza, hogy azonkívül, hogy "szép" mit tett le a család, az ország, a világ "asztalára"?

2012. jan. 2. 09:57

Tini koromban azt hittem, hogy egyik sztáron sincs egy db. anyajegy sem, mert akkoriban még lepúderolták őket. Aztán valahogy "divatba jött" megmutatni pöttyeiket, onnantól olyanok is tele voltak szeplővel és anyajeggyel akik a bombanő szerepet játszották, akikért minden férfi odavolt egy sorozatban.

Nekem az is gyanús hogy pl. a Barátok közt tinisztárjai közül egyiken sem láttam még izzadságfoltos ruhában. Nem hiszem hogy legalább az első néhány forgatáson sem izzadtak. Szerintem olyan ruhákban vannak ,amiken nem látszik. Abból gondolom, hogy focisták mezén a meccs után sem látszott folt, annak ellenére hogy a fejükről meg ömlött a víz. Ennyire lehet hinni a tv-ben látottaknak.

Britney Sp. gumibársonyra sminkelt arcát megmutatták smink nélkül, és hát kicsit sem hibátlan az arcbőre. Ilyen szinten át lehet varázsolni képen valakit.

2012. jan. 2. 09:56
a média egy torz tükör ami a piacot formálja...Változz, "tökéletesedj"..tehát fogyj és emiatt vásárolj egészséges vagy diétás ételeket, lemezeket, menj tornázni edzeni és természetesen vegyél csini ruhákat is hozzá,...de a szomszéd plakáton meg ott a hamburger....nagyon nehéz nektek ebben a világban reális énképet kialakítani..hiszen sztárok ezrei csodálatos fogyásával és plasztikváltozásaival tömik a fejeteket, mindenhol gyönyörű lányok tömkelegeivel kell szembesülnötök...de ez csak illúzió...tudod ott a másik oldal...napi 1 alma, étkezési zavarok, kávé, béranyaság...betegségek...egy tökéletes lufi..engedjétek hadd szálljon!
2012. jan. 2. 09:42

nagyon jó,hogy az iskolában foglalkoznak ilyennel,hogy a hamisított világ hatalma,és hogy megmutatják a valóságot.

aki túl keveset van jelen a valódi életben,emberek között,és többet a képek közt,a neten,annak tényleg eltorzulhat a valóságérzékelése,az elvárásai.

Úgy veszem észre,hogy 30 fölött, ÉS valódi ,élő kapcsolatokkal a háta mögött az ember már felfogja,hogy mi a valóság,és mi illúzió...ennél fiatalabb korban sokkal nehezebb lehet ez.

2012. jan. 2. 09:39
Engem is megdübbent amikor a média azon szórakozik ,hogy x sztár felszedett néhány kg-t. Azt is gusztustalannak tartom, amikor ciki oldal címén sztárok hóna alatti izzadtságfoltot fotózgatnak, hogy az milyen gáz. Közben egy másik újság vagy ugyanaz az újság anéhány oldallal odébb tiniknek osztja az észt, hogy semmi ok a gátlásosságra a ruhájukon lévő 2 tenyérnyi átmérőjű izzadtságfolt miatt. Vagy amikor egy újságon belül írnak az evészavarokról és néhány oldal múlva meg koplalós diétatippek vannak.
2012. jan. 2. 09:29
Nem telik el olyan nap, hogy ne futnék bele egy óriásplakátba, ahol "tökéletes" lányok mosolyognak rám, vagy néznek kacéran. A médiában a tökéletes lányok képeinek százalékos aránya jóval magasabb, mint a természetes, hétköznapi lányok képei. Mit sugallnak a képek? Ha nem így nézel ki, selejt vagy, értéktelen. Csak akkor lehetsz valaki, ha olyanná válsz, mint a kép. De hát az csak egy kép!

Ugrás a teljes írásra: A tökéletesség csak illúzió?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook