A Titok- a vonzás törvénye - Sikertörténetek (beszélgetés)
ma már dolgoznom kellett-((((((
senki sehol?
hát ez jót tett-görcs 0=semmi-sőt....ugyh munkaterápia....-)))))))))
Szívesen látnám itt anyukádat is :D :D
Hát igen így van ez ha valami érdekel. Sajnos én sem sokat olvastam ezelött, pedig tök jó időtölés. Egy jó könyv felér 5 filmmel :)
Egyébként tegnap mi is nagytakarításba kezdtünk, biztos front van :) Ma a kocsit kikálom, csak elvitték most boltba. Aztán meg ügye mindjárt izzítjuk az üstöt.
Tegnapelőtt este megnéztem az eladó ingatlanokat, úgy hogy nem az árára figyeltem. Igazán egy sem fogott meg, de azért a lelkivilágomnak jót tett :))
én is itt-)
biztos mki ezerrel vizizik-))))
én már most látom milyen szép lesz a lakás...takarítok-)))))))))
nem, én itt vagyok :) Csak élvezzük a nagyon hosszú hétvégét. Ma pl. paradicsomot befőzünk...
Többiek?
valószinű-...rá fogsz jönni-)))
egy dolog végetér h helyet adjona köv.nek...-)))
v a köv . kettőnek?-))))))))))))
Jól, köszi!:) Csak váratlanul ért a dolog.
(De: megkaptam az sms-t, amit vártam, csak a tartalma nem egyezett azzal, amit szerettem volna...:P)
Tudjatok az emberek legnagyobb baja az hogy nem biznak onmagukban es tul sok mindentol felnek. Optimistanak kell lenni. Pl. Ha jelentkezel egy allasra es nem vagy biztos benne hogy te jol tudod majd csinalni akkor felvesznek mast aki magabiztosabb. Ha nagyon felsz valamitol az elobb utobb bekovetkezik. Mar a regi oregek is azt mondtak: Ne fesd az orodogot a falra mert megjelenik!
Ez nem azt jelenti hogy nincsenek dolgok amik rosszul sulnek el az eletben, hanem meg kell probalni tanulni belolul es errosodni altaluk. Ami nem ol meg az megerosit.
En is sirankoztam eppen eleget eddig az eletemben. Most optimista akarok lenni. Nem egyszeu ebben a vilagban ahol mindenki panaszkodik, de meg kell probalni tudatosan dolgozni rajta. Es ha jokedvel ebredek nem hagyom masnak hogy elronta a napomat.