Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » A Vonzás törvénye müködésése fórum

A Vonzás törvénye müködésése (beszélgetős fórum)


1 2 3 4
96. hte23 (válaszként erre: 92. - Mese)
2011. okt. 28. 09:10

Én is ezt érzem. Nem látod a kiutat.

Valahol elzártad, bezártad magadat. És még nem találtad meg hogy mikor és hol. Ha ez megvan, akkor tudsz tovább lépni.

Én ezt annak idején úgy jellemeztem: ha lecsukom a szemem, akkor nem látok mást csak sötétséget. Egy vaskapu van előttem, amin nincs se ajtó se egy rés.

Ma már nemcsak ezt látom. Én elindultam és már megvan a rés csak még nem jutottam el teljesen át rajta....

Ez nem a Vonzás Törvénye miatt alakult igy. Én akartam hogy igy legyen.

És az a lényeg hogy TE akard. Ne más. CSakis TE.

Lassu folyamat, vannak visszaesések de győzni fogsz. DE csak akkor ha akarod.

Pl. nálam a dohányzás. 34 évig cigiztem. Sokszor próbáltam leszokni. Mások ösztönzésére. Volt pár hét vagy hónap amig nem szivtam többször is. Mindig visszaestem. Most 7 hete nem dohányzom. Egyik pillanatról a másikra letettem. Nincs az a stressz ami rávegyen arra, hogy újra rágyujtsak.

MERT ÉN AKARTAM.

Vagy pl. nem mertem Budapesten autóval közlekedni. Féltem. Tegnap ezt is megtettem. Egyedül. Irányitás nélkül. csak pici telefonos segitséget kaptam. Meg előtte sok ösztönzést. Hogy elhiggyem magamról, képes vagyok rá.

Amit eddig nem hittem el, mert én állitólag mindenhez hülye voltam, mindenre alkalmatlan.

Tehát ezek az apróságok amik segitenek a jó út felé. Meg azt mondják szexi vagy. Szép vagy. Csinos vagy. Stb. Van kiut hidd el.

95. d43485a76e (válaszként erre: 93. - Ade3888e36)
2011. okt. 27. 23:35

Nagyon egyszerű válaszom van erre.

A valószínűségszámítás.

Én megnéztem az életem elmúlt 5 éves történéseit és megvizsgáltam azok általános valószínűségét.

Nem fejtem ki matematikailag, nem fárasztalak titeket, a következtetésemet írom le.

Az általános élet szituációkat tekintve jellemzően 10-szer - 20-szor gyakoribb volt a pozitív kimenetele az életem eseményeinek, mint az átlagos kimenetel ugyan arra a szitura vonatkozóan.

Nagyon elnézést kérek, de ennél egyszerűbben nem tudtam elmagyarázni.:(

Summa summárum, engem ezen a matematikai megközelítés eredményei tökéletesen meggyőztek arról, hogy ez működik.

94. mese (válaszként erre: 93. - Ade3888e36)
2011. okt. 27. 15:37
Van benne igazság, amit mondasz!:)
2011. okt. 27. 11:59

A szkeptikus nem azt jelenti hogy valaki nem hisz semmiben hanem azt hogy bármit lehetségesnek tart.


Én például szkeptikus vagyok pont azért mert nincs semmi bizonyíték rá hogy a dolgok nem következtek-e volna be ha pont az ellenkezőjére gondolok is.


Számomra ez az egész ugyan olyan mint a keresztény vagy bármely más vallás. Hogy ennek így kellett lennie agy egy hosszú fehér szakállú pasas így akarta odafent és az ő útjai kifürkészhetetlenek, vagy ez a karmám és nem tehetek ellene semmit.


Bármelyik lehetséges de egyik sem biztos.


A hit tudás nélkül átélt bizonyosság.

92. mese (válaszként erre: 88. - Ildikócska)
2011. okt. 27. 11:52
inkább elkeseredett vagyok, mint mérges...:(
91. mese (válaszként erre: 87. - 978d6e406c)
2011. okt. 27. 11:51
Köszönöm:)
90. Martian (válaszként erre: 89. - Ildikócska)
2011. okt. 27. 11:41
Igazság csak egyféle van, csak magyarázata van ezerféle! :)
2011. okt. 27. 10:36
És itt úgy gondolom, már régen nem a Vonzás törvényéről szól a történet. :-)
88. Ildikócska (válaszként erre: 82. - Mese)
2011. okt. 27. 10:35

Igen. És tényleg mindenkinek joga van,saját értékrendje szerint leélni az életét. Csakis kizárólag Te döntesz a cselekedeteid, kapcsolataid tetteid felett. DE van sok alternatíva segíteni, és akár gátolni is ezt.Jogod van kiválasztani ezek közül azt, ami szerinted a Te életedbe belefér. Ne hagyd, hogy mások irányítsanak, akár sugalljanak dolgokat. Egyébként tényleg azt érzem hozzászólásaidból, hogy nagyon mérges vagy, és ne haragudj, de negatív.

Nekem más természetű dologban, de nagyon sokat tudott segíteni egy nagyon nagy tudású, empatikus, kedves kineziológus. Sok erőt kívánok Neked. :-))

87. 978d6e406c (válaszként erre: 85. - Mese)
2011. okt. 27. 10:22

Én is így látom, a hatalmi kérdést-hogy most már mindenki ezzel foglalkozik,tömegesen jönnek ki az ezoterikus könyvek,filmek.Próbálnak ebből is pénzt csinálni.

Sok a butaság,a tévhit.

Ugyanakkor mégis jó,hogy egyre több módon,több irányban indulhat el a kereső.

Az a lényeg,hogy mindenki azt az utat találja meg,ami a számára legmegfelelőbb.-Szerintem.

Hát a személyes nehézségeidben nemigen tudok segíteni,tanácsot adni.Talán csak annyit,hogy változtatnod kell,amilyen gyorsan csak lehet,mert ez nem állapot hogy lelkileg-testileg bántalmazva vagy.Na hát ez biztos hogy nem könnyű,egy ilyen helyzetből kilépni,mert a törvény sajnos nem kellően jár el,illetve védelmez ilyen esetekben.

Én csak bátorítani tudlak,hogy keress valamilyen megoldást,mert így nem lehet élni.

2011. okt. 27. 09:08

Az én olvasatomban a Biblia is a vonzásról szól.

pl: legyen néked a te hited szerint, ne a láthatókra nézzetek, hanem a láthatatlanokra, hidd,hogy megkaptad, mielőtt látnád, kérd és megadatik néked, stb., tehát ez egy létező dolog-legalábbis szerintem. Az én életemben is van jópár példa mind a negatív, mind a pozitív dolgokra.

A legutóbbi pozitív az volt, hogy mivel nekünk is volt frankhitelünk- igaz 5 évig fix törlesztőrészlettel, és nem kínzott minket havi szinten az árfolyamingadozás-így volt időnk spórolni és azt mondtam a férjemnek, hogy az volna a jó, ha úgy lenne, mint anno az Otp-nél, hogy vissza lehet fizetni egyben a tartozást. Rá pár napra bejelentették, hogy a kormány tárgyalja a végtörlesztés lehetőségét:)) Bevonzottam? Ma már nincs hitelünk:))

Van negatív is: a szomszédom egy alkoholista volt, és én attól féltem mindig,hogy ha meghal, a léhűtő gyerekei a kisebbségnek eladja a házat. Mi lett a vége? A szomszédot elvitte a kisebbség, elvették a házát, így az mostmár az övék, ja és a szomszédom már nem él...Szóval a rémálmom megtestesült, majdnem beleőrültem. Akárhányszor rájuk gondoltam, megjelentek a háznál! Borzasztó volt. Aztán elkezdtem azon gondolkodni, hogy a szomszédaim becsületes fehér emberek, próbáltam menteni a menthetőt. Most ott tartunk,hogy becsületes, fehér emberek jöttek a szomszédba-bár azt hiszem,hogy csak bérlik a házat, de az mindegy. Ez csak két példa, de szerintem tényleg úgy van,hogy amin sokat agyalsz, illetve érzelemileg azonosulsz a gondolattal, az realizálódik.

85. mese (válaszként erre: 84. - 978d6e406c)
2011. okt. 26. 23:33

A belecsent tartalom az, amivel az embereket meg lehet vezetni. Aki rosszkor, rossz helyen van, például én.Ezek a tartalmak nincsenek elfedve,de tökéletes "fegyver" tud lenni az emberiség kezében.(nyilván nem a köznapi emberekre értem, mint te vagy én, meg a fórumozók, hanem akik hasznot akarnak ez által húzni másokból)


Igazából ezt tudat mosásra használják azok az emberek,akik hatalomra,pénzre vágynak, úgy,hogy másoknak ártanak ezzel.


A film egy részében ha jól emlékszem, még talán az elején, ezek a dolgok is meg vannak említve. Hogy miért volt ez nagy titok.Mint ahogy te is írtad.


Hiába használjuk minden nap, -ha tudunk róla, ha nem-ha a sok tömegember(beleértve engem is) találkozik ebben a kaotikus kilátástalan világban a fogalommal, és nyilván,elkezd hinni,bíznia dolog pozitív oldalában, mint utolsó lehetőség ebben a káosz világban. Ekkor jönnek (egy már lelkileg megtört köznapi ember számára) a remények, kilátás, és ezt meglovagolva ezzel párhuzamosan a marketing,a média, és a politika is.


Régen ugyan ez volt,csak annyi különbséggel,hogy a fogalom felfedése nélkül irányítottak, manipuláltak tömegeket.Ezért volt annyi szenvedés többek közt az emberiség történetében.Ma már, ennek ellenkezője a fegyver. A hatásvadászat.


Tudják mi a lelkileg kiéhezett, reményvesztett ember gyenge pontja, és megragadják az alkalmat, hogy ezt a törvényt, hatalmi célokra használják.


Aki belecsöppen ebbe,azt semmifél módon nem hibáztatom, és azt sem mondom, hogy rosszul alkalmazta. Most mit tehet egy ember, aki egy "törvénybe" kapaszkodva, látja utolsó reményét, és mindenhol ezzel fut szembe?Hibáztatható, azért, mert megvezetik?Én semmikép sem tartanám az ilyen embereket naívnak, vagy nem elég körültekintőnek.


Annyi öngyilkos jelölt rohangál az utcán,akinek ez a utolsó kapaszkodó. Belekapaszkodik, majd jóval később kiderül rossz helyre nyúlt...


Akárhogy is nézem,talán jobb lenne ha az ember nem tudna erről a törvényről. Mert amekkora áldás, pont akkora átok.

Még nem érzem készen az emberiséget arra,hogy ezt mindenki, káosz nélkül be tudja fogadni magába.


Sajnos túlságosan sok olyan ember van akiknek érzelmi szinten sem adatottak meg a minimális életkörülményeik,még ha fizikailag el is van valahogy.

Nekem nem a pénz kellett. Sosem volt vagyonom, adósságokban úsztunk a szüleimmel.(most sem rózsás a helyzet, de nem a pénz az, amiért én megpróbálok küzdeni)


Csak azt szeretném, hogy jól érezzem magam.Hogy ne kelljen rettegnem.Mert félek.

A mai napig mind lelkileg mind fizikailag erőszak áldozata vagyok a családomban.A pokolban éltem, főként régebben,és azért imádkoztam az élethez hogy ne őrüljek meg.( a helyzet nem sokat változott, inkább csak "alakult", de ugyanolyan rossz.)


És én nem kívánok mást,csak hogy ne őröljek meg. Hogy lássak kiutat, hogy önálló tudjak lenni.


Kérdésed hogy miért nem vettem figyelembe a barátaim távolságtartását, erre válaszom az, hogy azzal a tudattal voltam, más korszak jön az életembe,és aminek mennie kell,had menjen.Had következzen ami jönni fog.És ezt pozitívan éltem, meg akkor.


Akik akkor úgymond "megvezettek" ezt a tudatot még inkább erősítették bennem.Mindeközben a boldogságról, pozitív gondolkodásról beszéltek, és mindig mosolyogtak.


Igazából ennyi.

84. 978d6e406c (válaszként erre: 69. - Mese)
2011. okt. 26. 17:40

Én csak annyit tennék hozzá,hogy ezt a törvényt mindenki alkalmazza,ha tudja,ha nem.

Azért lehetett az akkoriban betiltva,mert ugye amíg csak lehet,korlátozzák az emberek tudat-és tudás szintjét.Ma is ez folyik,csak más dolgokban,de még mindig ez van-hogy nagyon sok mindent csak kevesek tudhatnak meg,azonban nem feltétlenül adhatják tovább.

Az üzleti(mlm)részéről a dolognak igazat adok,sajnos jól beleestél ebbe,hát sokan voltak ezzel így,sajnos.

Egyébként azért nem mennek vele sokra-akik tényleg nem tapasztalják a hatásokat-mert nem jól alkalmazzák.A vonzás törvénye mindenkinél működik-ha tud róla,ha nem. Értem én,hogy nem azt állítod-hogy egyentalán nem-de szerintem ez tényleg olyan dolog,ami 1 egyetemes törvény,így mindenkire vonatkozik.

Egyébként miféle belecsent tartalmakra gondolsz?

83. ec6e9cfd9f (válaszként erre: 69. - Mese)
2011. okt. 26. 17:28

Érdekes,különös,ami veled történt.Olyan,mintha menet közben"elvakultál " volna.

Közben nem tűnt fel,hogy veszted el a barátaid,ésa vagyonod(már ha jól értettem..),még mielőtt tényleg minden gallyra ment körülötted?

Az meg tényleg ganyé dolog,ha vki,pl.egy mlm cég így visszaél egy effajta tudásanyaggal..de sajnos nem lepődtem meg:(

82. mese (válaszként erre: 80. - Ildikócska)
2011. okt. 26. 16:53
Ezt most komolyan kérded?:)
2011. okt. 26. 16:07
Az MLM-el énis megjártam, de a vonzásban-agykontrollban hiszek, többször bebizonyosodott már, hogy működik. :)
80. Ildikócska (válaszként erre: 45. - Mese)
2011. okt. 26. 15:25

ok!

És tényleg!!!:)))

DE az én véleményem lehet más?

2011. okt. 26. 14:55

Még egy érdekesség, egész új élmény:


Szeptember elején kiírtam egy cetlire amit a számítógép mellé tettem, így mindig szem előtt van, hogy:


Mától van munkahelyem! 2011. szeptember 22.

Dolgozom!


Szeptember közepén voltam állásinterjún, és sikerült elnyernem az állást, és bár hamarabb kezdtem 20.-ától, de igaz volt az, hogy szeptember 22-én dolgozom :D

2011. okt. 26. 14:51

Én hiszek benne, amit igazán akartam azt mindig el is értem.

Kb. 1-2 éve tervezgettük a férjemmel, mi milyen házat építenénk ha lenne lehetőségünk, milyen elrendezéssel, ki is nyomtattam az alaprajzot és ráírtam, hogy A MI HÁZUNK!

Kitettem a számítógép felett lévő memotábálára, idővel eltűnt a tábláról, el is kallódott. Az idén tavasszal új albérletbe költöztünk, két választási lehetőségünk volt, de valahogy az olcsóbb nem akart összejönni és bevállaltuk a drágábbat. A költözéskor előkerült az alaprajz, és majd hanyattvágódtam, amikor a mostani lakás alaprajzával összevetettem, nem is gondoltam volna, hogy ez igaz lehet. A mérete teljesen megegyezik és az elrendezés kb. 80 %-ban ugyanolyan. :)

77. ec6e9cfd9f (válaszként erre: 33. - Mese)
2011. okt. 26. 14:50

számomra a vonzás,mit szó,a gravitációt jelenti,meg a mágnesességet,és a vonzalmat,amiből később érzelmek alakulnak..Még mindig szép szónak látom,mind3 jelentésével,de nem foglak győzködni.

nem állítottam semmi olyat,hogy nekem mi sikerült,meg mi nem..csak annyit: azért mert neked nem sikerült,nincs értelme azt állítani,hogy nem működik.Ez olyan,mintha azért,mert te pl. allergiás vagy,nem hinnéd el,hogy vannak emberek,sok,aki nem allergiás semmire.

Hogy mi áll a háttérben,nem tudom.

A nyomorúságok jó része pedig szerintem azért van,mert sok a rosszindulat,meg az irigység az emberek egy részében,és ők nem azon agyalnak,h hogy lehetne nekik jobb,hanem azon,h másokat kicsináljanak-nekik az az örömforrás.

Egy másik része az embereknek pedig egyszerűen nem hiszi el,hogy ilyesmi működhet,még akkor sem,ha saját magán tapasztalja pl,az agykontroll egy módszerét működni.Jobb nekik a saját keservük,és úgy csinálni,mintha nem léteznének LEHETŐSÉGEK,amivel MEGPRÓBÁLHATUNK javítani az életünkön.

Én azt sem hiszem,hogy a kitartás feltétlenül sikerrel járna,legalábbis én nem ezt tapasztaltam.

76. mese (válaszként erre: 72. - Martian)
2011. okt. 26. 14:45

Igazad van.És örülök,hogy te jól tudod alkalmazni a mindennapjaidban:)


Én megégettem magam vele, ezért kételkedem saját részemről a teljes működésében.DE akinek sikerül, abban én nem kételkedem, és gratulálok hozzá, mert elég erős tudat kell egy ilyen dolog helyes alkalmazásához!

75. mese (válaszként erre: 73. - D43485a76e)
2011. okt. 26. 14:24
bocsi...:S
74. mese (válaszként erre: 73. - D43485a76e)
2011. okt. 26. 14:04

igen, hiszek.Miért szerinted ciki?ezért tetted fel félve a kérdést?Nekem nem ciki. Neked az?


Konkrétan melyik hozzászólásomat véled értékesnek?tudomásom szerint neked nem kommenteltem,(ha igen elnézést, sok irányba kell jelenleg figyelnem) de megtisztelő, hogy figyelsz rám!:)

73. d43485a76e (válaszként erre: 69. - Mese)
2011. okt. 26. 13:58

Köszönöm a végtelenül értékes hozzászólásodat.

Annyira értékesnek tartom, hogy "word" dokumentumban kimentettem magamnak.

Egyetlen kérdésem lenne még, ha gondolod, válaszolj!

Hiszel Istenben? (Ez ma már nem annyira ciki kérdés.)

Szia: M.:)

72. Martian (válaszként erre: 69. - Mese)
2011. okt. 26. 13:53

Akkor tulajdonképp nem az életszemléleted nem volt jó, hanem az, hogy belebotlottál az MLM-be.

Ha jól gondolom.


Én is estem már pofára, arra gondoltam, hogy de jó lenne, ha lenne pénzem.

Lett is, mert örököltem.

Mindennek ára van, ezért ezután, hogy ekkora árat fizettem, tanultam a hibáimból!

Nem azonnal, de felálltam, és azt mondtam, hogy nem hagyom, hogy egy ilyen borzasztó baki után feladjam.

Akkor válunk jobbá, ha az akadályok ellenére előbbre jutunk, és erősebben, és kitartóbban folytatjuk az utunkat, mert azért vagyunk itt.


Én még 33 évesen, nem tudom mi célból vagyok ezen a világon, mit mondjak az életemben vannak zökkenők, de keresem a segítséget, mert azt senki nem mondta, hogy egyedül kell megcsinálni.

Csodálatos emberekkel hozott össze a sors, akik segítenek.


Ahogy én látom, ennek az elméletnek az a célja, hogy adjon tanácsot, támpontot, aztán azt hogy ezt miképpen használod fel, az már a te dolgod.

Ha bukunk, én is buktam, nem is egyszer, akkor abból tanulunk, ás megyünk tovább.

71. mese (válaszként erre: 61. - Martian)
2011. okt. 26. 13:50

Egy adott téma, nem egyetlen dologról szól.

Bár úgy lenne, mert könnyeben megértenénk!

Nem hinném,hogy kitértünk volna a témából,sőt!!Pont hogy a lényeges részét, a belsejét ragadtuk meg!És minden belülről jön.A "magból".Ha nem értjük meg a belsőt,ha nem akarjuk megérteni, hogyan értenénk meg azt ami a külső világunkban történik?Beszélni lehet róla,de az csak unalmas "bólogatás",és "igen igazad van","jujj de izgi" és hasonló jellegű hangulati kifejezésekkel tarkított lényeget elmaszatoló társalgásba csapongana át.


Ne értsd félre,nem fricskázlak, vagy kötekszem,csak szeretném,ha más nézőpontokat is felvetnénk, mivel a fórumnak ez lenne az értelme.


(És hozzászólásaidban kifejtetted,még ha nem is az én irányomba,hogy a témával kapcsolatos tapasztalatokat szeretnéd olvasni. Hát az enyém mi ha nem az?)


A mások szubjektív véleményének, meg értésének elutasítása,önmagunk feletti türelmetlenségünk tükröződése.

70. Martian (válaszként erre: 68. - Noncsi18)
2011. okt. 26. 13:40
Addig is gondolkozz, hogy de jó lesz, ha meglesz, és mennyire fogod szeretni, és hogy fogod egészséges lelkületű nagy kutyává nevelni stb., és előbb-utóbb eléd kerül a lehetőség, és meglesz a kutyulid. :)
69. mese
2011. okt. 26. 13:24

Akkor leírom, amit ígértem.


10 évvel ez előtt találkoztam először ezzel a dologgal,akkor még kézről kézre terjedt,nem volt, nem lehetett! nyilvános.Mármint a Titok.

Nagyon nyitott voltam (és vagyok is bár azóta sokat változtam)


A film jutott el hozzám.Megnéztem, és teljesen megragadott, magaménak éreztem.

Szó szerint elvarázsolt, és nagyon tudtam azonosulni a dologgal.

(elég rossz helyzeteben voltam akkoriban magánéletileg,pénzügyileg,és kilátástalan volt minden).


Még tizenéves voltam. De akkorra már bőséggel kijutott nekem a rosszból.


Pont jókor toppant be az életembe a "Titok".

Alapvetően igen spirituális beállítottságú vagyok, és nagyon szenzitív,így nem volt nehéz hinnem a dologban.

(Jelenleg gyógyító vagyok)Elkezdtem alkalmazni. Csináltam egy kis táblát,teleragasztottam képekkel,nem tűztem ki magam elé szürreális célokat, és minden nap azzal a gondolattal keltem, hogy boldog vagyok, és jelen időben beszéltem magam számára a céljaimról.


Becsülettel csináltam kb.másfél évig,és bár nem foglalkoztam vele,ennek ellenére is jött az életembe a sok szerencsétlenség, káosz.

A helyzet nem nyugtatott meg,de nem foglalkoztam vele, nem történik minden azonnal, és kitartóan csináltam tovább, amit elkezdtem.(közben persze azért nem hunytam szemet a problémáim megoldása felett)


Ekkor egy lehetőséget kaptam,akkoriban még nem is hallottam az effajta "munka"lehetőségekről. Ez kiegészítő jövedelem lett volna.Gondoltam biztos nincs véletlen, és

"bevonzottam" magamhoz egy lehetőséget.

Már első alkalommal, mikor bele kerültem ebbe a rendszer félébe, nagyon jó volt felismerni azt,hogy úton útfélen a vonzás törvényét hirdetik,hanganyagokat adnak, levetítik a filmet, és komplett előadásokat tartanak.Ez mind szép és jó,és én teljesen ámulatba estem, azt gondoltam, ez az én lehetőségem!Ha nekik sikerült,akkor nekem is fog!Nagyon lelkes voltam. Nagyon.Ez egy MLM rendszer volt, amit később tudtam meg,mert ez új volt nekem.(Nem találkoztam az előtt ilyen fajta rendszerekkel)

El is kezdtem foglalkozni ezzel, és tudtam sikeres leszek.Nem vártam csodát, de tettem érte,hogy sikerüljön.


Rengeteg ember volt az előadásokon,nyugdíjasok,betegek,szegények, fiatalok, családos emberek és mindenki aki tudta,ez adhat neki boldogságot,sikert.


Nagyon lelkesen csináltam kb. egy évig,a hanganyagokat is hallgattam,többször néztem a filmet,szinte fanatikussá váltam de semmi változás. Még mindig nem foglalkoztam vele.

Egy idő után,viszont a barátaim elkezdtek tőlem eltávolodni,és azt mondták,ne keressem őket többet.Mert nem tartják normálisnak amit csinálok. Legyintetettem rá.Azt gondoltam, akkor ők "buták" és nem akarnak változtatni az életükön.


Ez még így ment egy darabig, nagyon pozitív voltam, de eredmény semmi.


Időközben ami a szüleimnek is feltűnt, és finoman figyelmeztettek, ne költsek annyit azokra a termékere,amit a rendszernél meg kell vásárolnom,mert nincs is elég pénzem.A munkahelyemen meg eközben tornyosultak a problémák, a tanulmányaimmal viszont ne volt gond.

Ez engem is aggasztott, de tudtam valamit vala miért,ez még nagyon jól fog sikerülni, és minden nap úgy keltem fel,hogy azt mondtam magamnak, sikeres,boldog ember vagyok. És el is hittem.


Egyáltalán nem vágytam nagy dolgokra.


És amim volt is, az is odalett...

Előadásokon sokat néztem a beteg, idős embereket,akik szintén foglalkoztak ezzel..

És ekkor bevillant valami...

Tudtam, hogy ők is egyre szegényebbek, és az egészségük is romokban hever. Én az összes barátomat elveszítettem.


Ekkor végleg megszakítottam a kapcsolatot ezzel az MLM céggel.


Nem sokkal később láttam a boltokban bestsellerként frissen megjelent Titok című könyvet.


Görcsbe rándult a gyomrom.Több mint 2 évig becsülettel alkalmaztam, és az életem még rosszabb lett mint volt.


Több ismerősöm is elkezdte alkalmazni. Nekik sok minden összejött.De nem tisztán.És ők azóta hihetetlen páváskodó önmagukat majmoló pökhendi emberekké váltak. Átgázolnak mindenen, és mindenkin, hogy elérjék amit akarnak.És büszkén hirdetik, a sikerük titka a vonzás törvénye.


Igen működik.De nem mindegy hogyan.

Az emberiség még nincs kész arra,hogy egy ilyen törvényt alkalmazzon.

Vannak akiknek sikerül. És ez jó.Ők boldog, szerencsés embereknek tudhatják magukat. DE én semmiképp nem csinálnék ebből marketing hirdetést,nem reklámoznám sehol, nem véletlen volt ez még több mint 10-15 éve betiltva. Nem érettek még arra az emberek,hogy készen álljanak erre.


Nem most van itt az ideje.


És nem csak a saját példámból kiindulva,de sokan vannak, akik ha alkalmazzák, sem mennek vele sokra.


Egyáltalán nem vonom kétségbe azt,hogy valaki esküszik a módszerre,és sikerei vannak. Félreértés ne essék. Én csak az érme másik oldalát kívántam felfedni, a személyes tapasztalataim által.


Ebből adódóan bátran állítom, működik, de nem 100%-ban az elmélet.Mert vannak itt igen ügyesen belecsent rejtett tartalmak, amik manipulatív jellegűek.Sajnos...(A hatalomért)

68. Noncsi18 (válaszként erre: 65. - Martian)
2011. okt. 26. 13:11
En pontosan tudom milyen fajta milyen meretu es meg azt is hogy milyen nemut es szinut szeretnek :) Pont ezert nehez. Otthon mar megtalaltam a tenyesztot akinek gyonyoru kutyusai vannak (mestertenyeszet) csak pont kikoltoztunk kulfoldre egy vagy ket honappal azelott mielott ellehetett volna hozni es itt meg nincs szep. Mashogy neznek ki mint otthon :S De meg lesz az en kis kutyusom, meg adok a titoknak egy evet :):):) Addig turelem :)
67. Martian (válaszként erre: 66. - Pethoevi)
2011. okt. 26. 12:16

Jól hangzik, rengeteg ilyen pozitív szemléletet tanító könyvek vannak.

A Park Kiadó "Mindennapi pszichológia" sorozat könyveit is nagyon szeretem.

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook