A Titok- a vonzás törvénye - Sikertörténetek (beszélgetés)
Köszönöm szépen :-)
Lehet a csoki túlzás volt, kipróbáltam vele valamit ami bejött, és ezt akartam csak megosztani
miért baj, ha valaki hisz valamiben? igenis jó érzés az, ha valamit nagyon szeretnél és igyekszel tudatosan, pozitív gondolatokkal megerősítve elérni azt? senki nem erőszakolja rád ezt az életmódot, ezt a hitvilágot.
lehet, hogy ha nem gondol arra, hogy nyerő legyen a csokipapírba, akkor is az lesz benne, de az ilyen apró dolgok elősegítik, hogy nagyobb dolgokban is higyjen az ember, hogy továbbra is gondolkozzon pozitívan, mert igenis van eredménye és működik.
1hetes fáziskésésbe vagyok (voltam már 2be is)
Mégsem tudom, hogy lehet behozni a lemaradást?
....én inkább a fürdőt választanám...:D
De igazad van. :)
:DDDD
Ezt este kipróbálom. Ha előbb el nem alszok. :)
Köszi!
Köszi!! :D
Mindjárt tanulmányozom. :)
Nem bonyolult, de inkább bemásolom amit találtam, remélem nem lesz belőle baj.
ELME TÜKRE TECHNIKA
Csillag 2005.03.29. 10:31
Ezt a technikát akkor használjuk, ha valami célt szeretnénk vizualizálni, vagy szokást kialakítani.
Az alkalmazás előtt mindenképpen tisztázd, hogy mit is szeretnél és azt hogyan szeretnéd elérni!
Az elme tükre technika három lépésből áll.
1. Menj szintedre a 3-ról 1-re módszerrel! Feketekeretes tükörben vizualizáld, hogy MOST mi a helyzet. Fogadd el, hogy ez van! Nevezd nevén a problémádat!
Pl. Túlsúlyos vagyok, rengeteg édességet eszek és keveset mozgok. EZ VAN!
Erre szánj pár percet, majd töröld le és csúsztasd kicsit balra a képet!
2. Azután láss egy FEHÉRkeretes tükröt, amiben vizualizáld a célodat, amit el szeretnél érni! Használd minél több érzékszervedet, színezd ki, halld, érezd!
MOSOLYOGJ, éld bele magad!
Az előbbi példánál maradva, lásd magad csinosan, vizualizáld, hogy a kívánt testsúlyt mutatja a mérleg, esetleg lásd a naptárat is, hogy mikorra szeretnéd elérni ezt!
Ezzel a képpel hosszabban időzz és naponta többször is szinteden erősítsd meg energiával!
3. Amikor befejezed a vizualizálást, mondd a szokásos FONTOS programozó mondatot: "Az történjen az ügyben, ami minden érdekelt számára a legmegfelelőbb!
Ezután térj vissza éber állapotba!
Tehát a feketekeretes tükröt csak EGYSZER kell látnod. Azután már csak a fehérkeretes tükörben látott képet vizualizáld naponta többször is akár, éber tudatállapotban is!
Ha elfogadsz tőlem egy tanácsot, nem technikázod túl a dolgot.
Elég ha tudod, hogy elmetükre nélkül is működik a dolog, ha elhiszed, hogy működni fog.
Nekem az volt a bajom a technikákkal, hogy ha éppen nem volt rá elég időm, vagy úgy éreztem, hogy nem "dolgoztam ki eléggé" akkor majd nem fog működni. És az esetek többségében igazam is volt.
Az agykontroll egy zseniális dolog, de szerintem sokkal egyszerűbben működnek a dolgok, mint ahogy tanítják :)
Igen, minél többet adsz, annál többet kapsz. :))
Ez jóra, rosszra egyaránt vonatkozik. Mindenki csak azt kapja vissza, amit adott, tehát 'mindenki azt kapja, amit megérdemel.' :)
Igen ez az agykontrollhoz tartozik.
Ahogy írta a könyv, először 100tól mentem visszafelé, eleinte nehezen ment. Majd 50től. És így tovább, ahogy éreztem úgy mentem lejebb. Most tartok a 20nál, de sztem simán meg tudom csinálni a 10et is :-)
Segítsetek!!
Már több alkalommal megálmodtam lottószámokat. De csak napokkal azután hogy kihúzták. Felírtam utána rákerestem, és stimmel.
Hogy lehetne ezt megcserélni??