A terhesség korai jelei és a terhesség maga:) (beszélgetés)
nem baj, már feldolgoztam.
kíváncsi vok a szurikra
jo ez csak félreértés volt csak ezt tölem is megkérdezhettétek volna és akkor nem lett volna a kavarás mert igy végülis ez nekem rosszul esett.de nem haragszok már tegnap is mondtam és tegnap már megbeszéltük és kriszti túlreagálta szerintem neki nem volt oka ezt csinálni.....
na de mindegy felejtsük el és kész:)))
koncentráljunk a babára.és sajnálom h megjött:(((
azt tudtam h ö de nem sok fogalmam volt h kivel még ha elolvastad volna lentebb akkor irtam is h nem rád gondolok.ja már naemtudod vissza nézni....
de nem rád gondoltam.
aki már jelentkezett term. mindenki kapott engedélyt!
többieket is szivesen lájuk ám!
Kriszti megsértődött. Aida mérges,mert valakik priviben kibeszélték. Ennyi történt. :-(
Megszűnt a klub,mindenki ki lett zárva. Kriszti megint törölte magát.
Én is kérek engedélyt:)
:(
Nem értem mi történt. Titeket is kizártak?!?!
sziasztok!Nincs gépem, ezért nem tudok jönni.Nem tudom mi történt amott odaát, de nagyon elkeseredtem, hogy megint valami vita miatt törölni kellett a klubbot.Kár, hogy már nem lehet normálisan, nyugodtan beszélgetni.
Senkiről nem tudok semmit, szóval, aki akar majd írja meg hol tart.
Szia Aida!
Engem is kiléptetett. Sőt,most Kriszti megint törölte magát. Nem tudom ennek megint mi értelme volt.
Nem csak te mindenki, ha megnéznéd:)
A klubnak nincs értelme tovább, de még jó hogy anno csináltam ezt a fórumot ez megmarad:)
hát jo akkor én sem vagyok többé klubbtag:)))
mindegy ki lettem dobva:)))ennyit az öszinteségröl.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig
- A terhesség jelei
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- Méhen kívüli terhesség korai jelei
- Korai terhesség alatt jelentkező magasnyomás