A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Manyi, LH tesztet ne csinálj délután jóstesztként, azt reggel kell, ahogy korábban már írták is.
Ha több reggel egymás után csinálod az LH tesztet, és erősödik a csík, akkor jó eséllyel a HCG teszt is pozitív lesz.
így vaktában ne lövöldözz :)
Hát remélem, hogy azért emberi szemmel láthatóra fog erősödni :) Holnap megcsinálok egy másikat (10db ot vettem) és ha tudok képet csinálni, megmutatom majd nektek :)
Drukkoljatok :P
Nagyon halványan látok valamit, de nem merném a nyakamat rátenni, hogy az tényleg az e.
ma éjjeles vagyok, holnap alvás után csinálok egy másikat. :) vagy már ennek pozinak kellett vna lennie? :(
Kimaradtam itt a korábbi vitákból, bár a mai egész napos sírás után lehet jobb is.
Jövő szerda doki, meglátjuk mit mondd.
Bár én még a 3. hónapos próbálkozásnál vagyok, már évek óta babáznék, és olvasva benneteket, annyira át tudom érezni a kegyetlen várakozásokat :(
Minden megjött hsz nál majd megkönnyezlek titeket, és minden + nál örülök, mintha nekem lenne. Nem irigylek senkit, várok az időmre, ami talán most van, talán lésőbb, de mindenkinek nagyon drukkolok, és kitartást kívánok :) Meg lesz a gyümölcse a könnyeknek is. ha nem most, hát később. de meglesz. mert tudjuk. Mert akarjuk :)
Én tudom, hogy babás vagyok, érzem. Sosem kelek 8nál hamarabb, de az elmúlt kb 1 hétben végig 5 max fél7ig tudtam aludni.
vettem lh tesztet, one spet, mit gondoltok ellőjrk egyet ha hazaérek? :)
Várjál még a dokival, még legyen egy szép progi és hcg értékem. :)
Aztán majd jön a doki.
vagyis a 9-7-9-9 az valós érték?
akkor még ne temessem a sajátomat? :D
Ma nem teszteltem se lh-t se hcg-t, majd holnap fogok reggel. :)
És kértem időpontot a cenrumlabtól hcg, progi és ths vérvételre hétfő reggel nyolcra! Szóóóval, meg van a program. :)
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?