A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Huuu reggel óta,mikor utoljàra ìrtam,nagyon nagyon sokat írtatok:-)
Reggel jöttem haza èjszakàsból,nemrèg keltem,kb egy óràja.Vagy 8 oldalt kène elolvasni,az most nekem sok:-) mèg nem bútoltam be...
missT! Szerencsère olyan dokim van,aki szokott magàn rendelni is.De most màr nem megyek àt màsik dokihoz,mert 2 ève ő az orvosom,ès nem nagyon akarom màsik orvonak elmondani az egèsz törtènetet.Mert ugye nekem nem egyszerű a helyzetem.Endometriózisom van,a dokimban teljesen megbízom.
Sziasztok!
Már hónapok óta olvaslak Benneteket s Veletek együtt én is / mi is próbálunk lebabázódni. Láttam a nemidevalóhölgy gonosz kommentjeit s látom átalakulóban a Fórum Klubbá. Jeletkeztem én is Közétek :)
Anett
Sziasztok Lányok! :)
Kisburi, Veronika sajnálom :/ Következő hónapban megy a drukk! :) fel a fejjel :)
Györgyi neked is szorítok!
Jelentkeztem én is klubtagnak. Nemsokára indulok dokihoz! Nagyon remélem hogy tud valami biztatót mondani! Drukkoljatok! :)
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?