A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
akkor nemtom :D
én meg olyan vagyok most 2 napja, mint a mosott sz.r reggel... ma 6.50kor sikerült kivergődnöm az ágyból, bő fél órával később, mint kellett volna, és ahogy általában teszem.
este 9-kor már aludtam.
nem is értem.
de (már ha van értelme számolni) ez még csak a 2. nap :D
5 éve vagyok a dolgozók sorában, azóta 4 műszakban dolgozom. :) És mindig bírtam az éjszakát :) Tán jobban is mint a nappalt. De most....
Az elmúlt 2 éjszakás műszakomban lefeküdtem reggel 7 kor, fél 1-kor keltem fel. Aztán 8 kor feküdtem és fél11 kor keltem fel.
Ha nappal dolgozom, vagy itthon vagyok 5 kor kelek magamtól, kivéve ma. ma fél 7 ig sikerült aludnom :D
Ha mennem kell dolgozni nappal fél 4 kor kelek :D
Eddig ha nem kellett mennem, akkor reggel 8-9 ig aludtam, éjszakásból meg fél3-3 kor, de akár 4 ig is elaludtam :)
Expect-et.
Ajánlom mindenkinek! :)
Én nem tudok vissza aludni. Ma is fél7 kor felkeltem. Megpróbálok visszaaludni, már láttam a hőmet is, teljesen megelelő, nyugodt vagyok, és az alvás próbánál meg elkezd olyan szívdobogásom lenni, hogy inkább felkelek.
Amúgy szoktam magamnak pulzust mérni, stopperrel. és 60 helyett ilyen 80 körülieket mérek. :D A múltkori alacsony vérnyomás miatt nézegetem :)
Hát igen, jól elszúrtam ott a 22. napon, na de majd legközelebb :)
Milyen tesztet használtál? Jó gyors volt :)
mióta éjszakázol? ha nem éjszakázol, mikor ébredsz?
szerintem csak felborult a bioritmusod...
Szerintem ez csak az izgatottság. :)
Én is fent vagyok ovu után sokkal hamarabb, mert már mérném a hőt. Úgy kell visszaaltatnom magam, mert csak úgy érvényes a mérés eredménye.
Azt olvashatjuk sok sok helyen, hogy a fáradékonyság lehet tünete a várandósságnak.
Ám mi van akkor, ha többszörösen bizonyítva fordítva vagyok bekötve? Sok olyan dolgot tapasztaltam már, amiben teljesen nem úgy működök, ahogy kéne, de most hirtelen semmi nem jut eszembe :D
Eddig mindig tudtam rendesen aludni úgy 8-9 ig, mikor nem kellett kelnem. Bármikor lefeküdtem, akkor keltem.
Ám most, 21.-e óta sokkal korábban kelek fel.
Nem vagyok fáradt, csak mikor éjszaka bent dolgozom.
Ez is lehetne akár egy tünet is?
Még csak holnap lesz a 12. dpo, de a 10-en már pozi lett a teszt. :)
Fent van a képei között.
Akkor legközelebb tessék hinni a testednek, és ott is megadni az esélyt. :)
Hú az izgi! Mióta késik?
Eddig is figyeltem, illetve éreztem :D
Ezt a későit is, csak nem akartam elhinni, hogy így elcsúszott, mert a tipikus tünetek meg rendesen megvoltak a 14. nap körül, csak a fájdalom nem.
Nem akarok hőmérőzni.
Én. :)
Majd most figyelitek az ovut. :)
Nem kezdesz el hőt mérni?
Szerintem ez mindenkinek az egyéni döntése, hogy mikorra szeretné, vagy éppen mikorra jön össze (vagyis ez nem döntés, de dönthet, hogy megtartja e x idősen, vagy sem.)
Szerintem senkinek nincs joga bíráskodni a másik felett, hogy miért ekkor meg akkor szül.
És aki bíráskodik, azzal nem szabad foglalkozni.
A végén úgyis csak az fog számítani, hogy boldog vagy-e :)
És mi, hoxások, azok leszünk :P
Sziasztok! Rég jártam erre.
Sajnos a nem várt utáni 8. napon nekem megjött :/ Nem csoda, hogy nem lett baba, az ovum nagyon elcsúszott, úgyhogy következő hónapban nem is tudom, mire számítsak...
Valaki tesztelt pozitívat az elmúlt napokban?
Ott van az exkolléganőm, akiről a múltkor meséltem. Felnőtt gyerekei vannak, most 44 éves, és babát szeretnének az új párjával.
De nekem is van olyan ismerősöm, aki 40 körül vállalta az elsőt. Már az is bűn, hogy nem szül az ember az első pasinak, aki rámosolyog?
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?