A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Koszi, aranyos vagy! Barcsak igy lenne, ahogy irod! 😉
Ovum, pont 2 hete pentek reggel ereztem, nagyon fajt a hasam, oldalam, hajlongtam itt reggel munkaba menet h mindjart beveszek vmi gyogyszert, de vegul nem vettem be.
A lutealisom az utobbi idoben 15 nap volt, de reggebben picit valtozott a hossza. Most 15 nappal szamoltam, az van ugye holnap.
Nekem is eddig igy volt, h ahogy leesett a ho, mar jott is a mensi aznap vagy masnap. De boldog lennek, ha nem jonne!
Igen amugy ezek a kalkulatorok is kicsit benak, nyilvan nem lehet teljesen szemelyre szabni, hiszen nem lat beled az sem.
Képben vagyok már... nincs baba negák a tesztek nem is volt baba. Csak nehezebben viseltem ezt a hónapot. Az ember még nem tudja tegnap mondtam neki de csak nevetett rajtam sajnos ma már nem fog. Hőmérőt is elraktam kicsit pihenjen csoda hogy nem merült le :D Én is szorítok nektek!!!
Rokon HAJRÁ!!! :D
Sajnos, már megint tűnök is el, indul a mókuskerék.
Hétvégén este jövök!
Hétvégén tesztelőknek + kívánok!
LLLLL: szeptember 12.
Noara: szeptember 13.
imagine03: szeptember 13
Tya79 szeptember 13.
Fibi1981: szeptember 14.
Molly2015: szeptember 14.
Zsuzsimanó:szeptember 16.
Annaforminka: szeptember 18.
Maditta: szeptember 19.
Marcsix: szeptember 21.
monita11: szeptember 22.
Jakee84: szeptember 22.
Bai90: szeptember 22.
Dohány Kati: szeptember 29
Edit: október 1
Norcsyka77: október 3
csimicsanga
kerkika
Roxi
Itt az én görbém. Bár nekem a nem babás görbéim is kb így néztek ki. Annyi különbség, hogy pé után 2x is leesett-visszament, előtte 1-1 tized ingások voltak csak.
Én a Honvédnak a Meddőségijébe jàrok. Annyian vannak, mint az oroszok. De akihez jàrok nagyon jó meddőségi szakember. Kàr, hogy pénzéhes.
Éppen vàrom az uccsó csapolàst ☺
ovud melyik napon volt? vagy milyen hosszu a luteálisod? Áh én nem nagyon hiszek amúgy a görbékbe se a ciklusba se a fertiben, se a my fertiben. Ha nem feszitem keresztre a dolgokat adatokat és állitgatok mindent át, akkor összevissza ovu napokat ad meg. A szerencsém az, hogy a hónapban tuti hogy 7 én volt ovum, és a doki is alátámasztotta. igy hiába huzza nekem a ciklus 4-5-re kinevetem. csak idegesit hogy igy a dpo-t is plusz 2 nappal számolja.. meg ugye tudom hogy 16. napon van ovu, és 13 a luteális. Ha semmi se jön közbe akkor ez igy is marad. és hiába állitom be minden adatot, egyszerüen nem veszi figyelembe és ahogy a ciklus hu elképzeli ő magának oda rakja az ovut. fene vigye el egyébként. Egyébként nem volt olyan nagy hő leesés neked, pár tized. kiderül hogy lesz. Az az igazság hogy jó lenne látni kismamik görbéjét, hogy lássuk mennyire eshet le a hő. Nekem feltünt ha már csökkent a hő nemvárt előtt csak egy tizedet is... az nekem mensit hozott eddig :/
és nekem a derékfájás is egy tünet volt. multhonapban este irtam hogy fáj a derekam pár napra rá megjött.
drukkolok hogy holnap felfelé mennyen a hőd, és akkor szerintem nem lesz nemvárt. :)
mindjárt itt a hétvége és elkezdhetünk izgulni jópáratokért :))
Linda görbéd hogy néz ki? mutatod? kiváncsi vagyok mi lesz, egyenlőre érdeklődőn figyelek. Mert ugye ovu gyanúja is fennált az meg kitolná a ciklust. Bár úgy látom, hogy te nem nagyon hiszel ebben az ovus dologban. Hát kiderül nemsokára mi történt a hónapban :)
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?