A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Hali csajok!
Behalt a levelező rendszerünk, így van időm olvasgatni :-)
Nekem irtó lassan emelkedik a hőm ebben a ciklusban, most higanyossal mérek, azt általában picit alacsonybbat szokott mérni...mutatom a görbém:
Ciklus.hu még nem húzta be az ovut, de szerdán volt, amikor a görcsök is voltak...kíváncsi vagyok, szerinte is akkor volt-e? :-)
:D :D Ismerős.
Én ugyanígy voltam, de szóról szóra.
Nem volt otthon csak az apánank szánt digitális cb teszt. Meg egy 25-ös xepil. Úgy voltam vele, hogy biztos nem csinálok csak a nemvárt utáni napon, vagy maximum a nemvárt napján az xepillel és ha az pozi akkor megcsinálom a cb-t amit átadok apának!
Na ehhez képest a valóság!!!
nemvárt előtt 2 nappal már tesztet vettem (kimentem melóból) hogy biztos ami tuti (már előző nap akartam, de arról lebeszéltem magam)
Majd vissza melóba. Nem, nem csinálom meg... perszeeee következő pisinél irány mosdó teszttel együtt!!! persze megcsináltam halvány pozi, akkor ismét vissza következő pisinél másik teszt! Mindezt előtte két nappal!
És összesen (nem ér nevetni) 11 tesztet végeztem ki! szemlesütős smiley
Szal én abszolút megértelek :))))))))))
:D ez most olyan kaparós sorsjegynek tűnt a leirtak alapján. Kivüről jól néz ki, és az öröm is ott van hogy sikerül nyerni, attól hogy nem biztos nyerni is fogsz :D
Csajok egy treffet már kihuztak a francia kártyából, de a jó hír hogy 52 lapos a francia kártya, abból 12 treff még gazdára vár :)
Én úgy érzem magam mint dohányos koromban amikor próbáltam leszokni a cigiről.
Elhatároztam hogy leszokok, aztán meghagytam a fél dobozzal, hogy biztos ami tuti mégis legyen otthon, nem fogok rágyújtani, de na.... persze mindig rágyújtottam.
1 héttel ezelőtt úgy gondoltam nem veszek tesztet, majd csak ha késik, mert minek. Pms tüneteim vannak, de ma már azon gondolkoztam hogy milyen tesztet vegyek, biztos ami tuti legyen otthon. Nem fogom idő előtt megcsinálni, de mégis ha szükségem lenne rá....:D hát persze hogy neeeem....gondolom holnap az lesz az első, jobb esetben vasárnapig bírni fogom :D
Szia! Jól vagyunk szerencsére :) Már nem sok van hátra, kezdek izgulni *-* :D :D :D
Egyébként sokszor álomba illő görbéből mensi lesz... sokszor meg olyan hőingadozásból lesz baba, hogy az ember nem is gondolná...én is sok görbét nézegettem amikor próbálkoztunk...próbáltam valamit felfedezni..de esélytelen. Arra jó, hogy mutassa volt-e peteérés, vagy sem.
Szia Skate 😊
Koszi a gorbet!! En is nezegettem kozben neten es sok kismaminak vannak ingadozasai.
Na jo, inkabb meg nem lovallom bele magam, meglatjuk mit hoz a ma.
Remelem Te jol vagy es a kisfiad is 😊
Jól van babák :) vigyázzatok magatokra!
Sok puszi örülök hogy tag lehettem nálatok :D Sok sok zebrát kivánok mindenkinek!!!!!!! <3 :*
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?