A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Hàt ch diéta...
Ajj beadtam a tuszorepesztot. Remelem jol csinaltam... basszus a 2 szuri 10e... meg jo, hogy mehet EP kartyara...
Szia, először is a dokidat cseréld le.
Simán véreznek terhesség alatt is nők.
Szerintem várj még pár napot, 1 hetet és csinálj másik tesztet és menj másik dokihoz, ha nagyon aggódsz és rögtön szeretnél választ: akkor magánlabor beta-hcg. Az rögtön megmondja, ha korai terhesség akkor is. Bármi elképzelhető, egy extra ovuláció és abból esetleg összejöhetett.
Ugyeee? :)
Az egyetlen gondunk, hogy nemrég vettük meg a lakásunkat, és még benn laknak az előző tulajék is (Anyukámék), mert felújítják, amit vettek, így ők majd a másik szobában lesznek :D
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. 3,5 hete, konkrétan augusztus 22-én együtt voltam valakivel. Megszakítással védkezetünk (tudom, hogy nem jó döntés volt). Reggel miután együtt voltunk, rá egy órára megjött, rendesen, még több is jött, mint átlagban, szóval úgy gondoltam nincs okom aggodalomra. Viszont kb. 1-1,5 hete elég furcsa tüneteim vannak. Fájt a hasam lent 2 hete hétvégén, olyankot állandóan pisiltem, aztán elmúlt, a pisilési inger is, most 3 napja újra előjött, hasam fáj lent, hátul a derekam is. Plusz 3-4 napja fájnak nagyon a melleim (nem a mellbimbóm, hanem belül), eléggé megduzzadtak. Ismerem a testem, nekem a melleim ugyanekkorák 3 éve, mióta lefogytam... Vasárnap teszteltem, a szextől számítva 22. Napon, negatív lett. 1 hét múlva kellene megjönnie. A mell és hasfájás miatt viszont nagyon aggódom, hogy mi van ha mégis becsúszott. Velem ilyen sose volt, csak a menstruációm 1-3. Napján szokott a hasam fájni.
A nőgyógyász csak lecseszett, hogy így hogy lehetnék terhes, ha megjött és kioktatott.
Itt tapasztaltabbak vannak gondolom tesztelés terén is. Lehet ilyenkor a teszt álnegatív?Felesleges volt még teeztelni?Kinek milyenek a tapasztalatai?
Előre is nagyon köszönöm.
Köszönjük-köszönjük :)
Azt tervezzük, hogy elmegyünk vacsizni oda, ahol az esküvői vacsink is volt :) Aztán hazamegyünk és házasélünk :D Szerintem :D
sajnálom :(
nálam két missed ab lett a vége és 1 éve nem akar sikerülni :( pedig elvileg már tudjuk is az okot :( (Leiden mutáció)
:D hahaha :D
gratulálok nektek! :) lesz valami extra esemény rá?
nem muszáj, szeintem már mindent lehet manapság, annyit tudok, hogyha házasok vagytok, akkor ha már van gyerkőc, akkor a többinek is ugyanazt a vezetéknevet kell adni.
Azt sosem akarnám, hogy a párom vegye fel házasságkötéskor az én nevemet.
Emlékeztek régen minden hivatalos papírra az apa nevét is fel kellett írni, és még a foglalkozását is, talán még az ellenőrzőmben is benne volt általános iskolás koromban. Ma meg? Anyja neve és kész, mintha apa nem is létezne...
Zsuzsimanóról tudunk valamit?
Úgy látom, hogy most LLLL, Timi, imagine03 lesz az én csapatomban.
Aztán lehet hogy az ovu úgy hozza, hogy majd Kismanó és Molly felé közelítek.
Na felszívódok gyorsan, mert a meló nem oldja meg magát egyedül :(
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?