A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
de tudod ebben a ciklusban nem igazán mértem :/ a 4-5 óra alvások st b miatt, csak most a vége felé.
de parancsolj :)
hát engedd meg hogy gratuláljak (Y) ha nem Renci akkor te vagy a következő esti tesztelős? :D
Komolyra forditva a szót, én valószínüsitem sajnos hogy hosszabb ciklus lesz ez, szóval a nega teszt ne vegye el a kedved. Tarts ki, bár igy az ovu is valószinü csuszni fog hátrébb...
Sziasztok!
Végre egy aktiv fórum, sok sok babán 'dolgozó' sorstárssal.
Visszaolvastam kicsit - gratulálok az ujdonsült kismamiknak. :)
Láttam még 'nem várt mikulás - lista' is van :) Feltehettek a következő módositásnál - október 8 lesz a nap remélem a pozitív teszté és nem a piros napoké :)
Mi most kezdtük el a próbálkozást egyébként szeptemberben és első bébi lesz.
Van egy szuper kis okostelefonos alkalmazás angolul (nekem így van meg) 'Period Calendar', ajánlom mindenkinek. Kikalkulálja a várható peteérés napjait amikor 'rá kell hajtani' Nekem ez pont egy hét mulva lesz - persze addig is szorgalmasan szeretjük egymást :)
Reméljük a következő hetek mindenkinek meghozzák a várva várt örömöket, kétcsikosat.
megjöttünk csajok
szóval a pms-hez szerintem eddig is volt, csak nem tulajdonitottunk jelentőséget neki, nem foglakoztunk vele. Amióta meg babát szeretnénk minden rezdülésre pici dologra figyelünk, azért tünik úgy hogy eddig nem volt.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?