A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Szia Rokon! :) Most nem érzek semmit alhasilag, a vérzésem is olyan kis csendes, normális, most úgy semmi nem fáj... Mensikor sem görcsölt erősebben, mint szokott, a fogam miatt amúgy is vettem be cataflam-ot, nem tudom, kellene-e érezni valamit, amikor elmegy egy ciszta... Szóval passzolom :)
Te hogy vagy? :)
Jaa ertem 😊
A 16 nap sem veszes am! Csak ugy repul, majd meglatod!
jó reggelt mindenkinek.
Edit sajnálom :( Nagyon nehéz igy a helyzet. Ami tőletek tőled telt mindent megteszel.. Bizzunk a véletlenben azért :) Drukkolok erre a hónapra is, és bár tényleg nagyon nehéz igy a körülmény miatt, de remélem azért sikerül. Nagyon régóta itt vagyunk és igazán megérdemelnénk már. Tarts ki Edit. Amúgy azt nem lehet, hogy szabit kivenne a párod? hogy a legjobbkor együtt tudjatok lenni? ha még a hónap nem sikerülne a kövit igy kéne megoldani. <3
No hàt felemàsok az eredményeim...
A 2 órás inzulinom nagyon szar... 78. Pedig annyira oda figyelek. De nem elég. A hoxa-indexem is nőtt ezàltal. De a prolaktinom legalàbb most jobb lett a bromo beàllította. Kis tüszőim vannak,lőnöm kell be ma meg holnap tüszőrepesztőt. Pénteken megyek vissza.
Iszonyu nehez lehetett Nektek 😦 remelem mielobb jon a kis csodatok!
A gorcsoles nehez ugy, sztem mindenki maga erzi belul h mennyire van raporogve a temara. De egy ido utan azert azt gondolom, keves az h csak legyunk egyutt es jonni fog a baba. Mi kb 9 honapig igy voltunk vele, es hat ugye nem volt eredmenye. Most ez a harmadik honap h rendesen homerozok is, amit csak azert csinalok h lassam, van-e ovu es h hogyan alakul nalam. Mondjuk en spec pont nem vagyok meg bestresszelve, hogy meg nem jott baba, van sok dolog az eletemben aminek igy is tudok orulni, lekotnek, de azert mar komolyabban figyelgetem a ciklust 😊
Te is rövid ciklusos vagy? Mikorra nem várod?
Én most nem tudok számolni, nálam minden képlékeny, nem is biztos, hogy van ovum... Hol és mennyiért lehet venni valami gazdaságos lh tesztet? :)
koszonom amit irtal, igen erthetelen.;(
egyebkent nem keszultunkra. Ugy voltunk vele ha jon a baba akkor jon:') mert nem akartunk ragorcsolni hanem biztunk abban hogy megadatik. Igy en nem mertem se hot meg semmi ilyesmit nem csinaltam, egyszeruen csak nem vedekeztunk. Megszakitassal voltunk egyutt a legtobbszor de tudatalatt akartunk mi banat csak nem mondtuk ki. De nagyon szerettuk volna es gondoskodtuk volna rola.
Egyebkent ha vannak itt olyanok akik probalkoznak egy ideje, azt tudom javasolni hogy ne gorcsoljenek ra, csak szeretkezzenek es ne vedekezzenek ;( Ugy vettem eszre a barti koromben is akik ragorcsoltek nagyon, nem akart sikeredi aztan mar kezdtek feladni es vegul hagytak a merest meg mindent es akkor megjott a csoda :)
Jó reggelt mindenkinek.
Ma reggel kiváncsi voltam és hüvelyben is mértem hőt.2/10 fokkal magasabb,mint a nyelv alatt...
Igy van 😊
Ugy szamolom h jovo szerdan lesz ovum, nekem 11. napon szokott lenni. Most igyekszem nem elfelejteni az lh tesztet 😊
Egy nappal jarsz elottem 😊 szerintem mehet meg lejjebb, allitolag mensi alatt lehet meg magas, ha lassan urul ki a progi.
En ma reggel igy allok (nekem is meg picit fent van, de mar majdnem ok):
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?