A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Kellett, mert a párom a tegnap esti halvány csíkra azt mondta, hogy az olyan halvány, hogy szerinte ez nem az. De mondom te is látod? Látom, persze, látom, de halvány.
Úgyhogy kellett vmi, ami kerek perec leírja, és nem agyalhat. Izgul szegényem :) Én meg zenben vagyok.
Èn is örülök is meg nem is. Örülök hogy rövid volt de mivel 5 napot görcsöltem vèrzès nèlkül ìgy gondolom vèkony a nyálkahártyám.
Sexelgessetek csak :D
Mennyi a 60 percesed?
a Homa indexet nem befolyásolja a 2 órás. Az csak az éhgyomri cukor és az éhgyomri inzulin arányát mutatja meg, abból sok nem derül ki.
Beírod az összes eredményedet?
Hányadik napodon vagy? Mekkorák a tüszők?
Ezt a hónapot még megvárom, ennyi esélyt még adok magunknak :) Szerintem azért mondott 2 hónapot (maximum 2 hónap, azt mondta), hogy lássa, hogyan változik a ciszta... De amint legközelebb nagylány leszek, már kérem is a következő időpontot. Most visszanéztem, június 20-án volt az a nagyon-nagyon erős görcsöm, amikor már majdnem mentőt hívtam, akkor már meglehetett a ciszta, de érdekes, mert júniusban viszont még nem volt ilyen gáz a hőm... Ez a júniusi görbém:
Hhahaha, de cuki a kisfiad :)
Csajok, örüljek? Ma reggel megérkezett tojcsi :))
Húha, jó kis rövidke nagylányságod volt... :)
Fogalmam sincs, mikor van ovum :( Nem tartom kizártnak, hogy nincs is... Mi csak úgy szexelgetünk kétnaponta :D
A görbém, minden rajta van, ami történt. Még óvatos vagyok ám, végülis uh-n semmivel nem bíztattak, meg a hőm is csökkent, szóval csak figyelek csendben, hogy minden jó legyen.
Ezek jó hìrek szerintem!! Neked mikor van ovud? Szokott lenni? Szèrszort vagyok elfelejtettem :/
Volt egy nap mensesem egy nap barna ennyi...pihenő van.
:D :D
Olyan nyugodt vagyok ám csajok.
És azt mondom nektek, hogy ovu tesz, ovu teszt, ovu teszt.
mi is remeljuk!
hat termeszetes mindenki,sajat maga tudja. En azokra gondoltam a sajat barati goromben is latva ilyet, akik mar tenyleg nagyon nagyon ragorcsoltek es csak ez rolt ki minden percet. Szamukra tenyleg jobb kicsitblazitani a gyeplon, baratnom megharagudott mikor ezt mondtam neki, de aztan belatta hogy igaz volt. Mikor lazabban allt jozza sikerult. Bar mar nem beszelunk mert mikor kiderult hogy nekem babam let volna megharagudott, mert o mar regbb ota probalkozott. Bar talan ezekszerint sosem volt igaz baratno. En azert nagyon orulok hogy vegre babas lett. Kivanok neki egeszseget es a babanak is a jovoben.
Atyaeg!!!! 😊😊😊😊
Gratulalok nagyon! Vigyazz magadra h jol be tudja feszkelni magat! Ha ilyen hamar ki lehet mutatni, akkor (ez az en maganvelemenyem) tuti nagyon jol erzi magat es fejlodik ezerrel 😊
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?