A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Igen általában a 2. hónap szokott sikerélménnyel dús lenni, de ahogy írtad bizony vannak csodák, a barátnőm az első hónapba bebabásodott, azóta már 8,5 hónapos hiperaktív kislánya van :) olyan akarat van benne, hogy képzeld már a két lábán totyog 2 hete, tehát ritka jelenségből sokféle van. Semmiféle nőgyógyászati problémámról nem tudok, így hát nem is stresszelek, jön amikor kell neki. :)
Azért az első hónapban csodálkoztam volna ha összejön nekem 2 év f.gátló után de hát láttunk már csodát:)
Nekem egyszemélyes főnököm van, ő tudja, hogy projekt van, tud a cisztámról is, hogy mászkálni kell vele dokihoz... Nekem így tiszta. :)
Zsuzsimano: szeptember 14.
Maditta: szeptember 19.
Marcsix: szeptember 21.
monita11: szeptember 22.
Jakee84: szeptember 22.
Bai90: szeptember 22.
Barbielle: szeptember 25.
Dohány Kati: szeptember 29.
Edit: október 1.
Anna: október 2.
Norcsyka: október 3.
Kerkika: október 5.
LLLLL: október 6.
Timilight: október 6.
Csimicsanga: október 8.
imagine: október 9.
Kismano3: október 11.
Molly2015: október 11.
Noara: október 14.
Roxi
Fibi
Fildus
azért jobb bejelenteni, nem kell kamuzgatni, ha dokihoz kell menni :) és rögtön el kell engedjenek :)
Jaj, az előbb beleszúrt a jobb felembe... Sok apró kis szurikáta volt... Mi ez már megint?
Remélem hozom a pozitív hullámot! :) és mindenki jól jár! :)
Szia Barbi! Akkor ugyan abban a cipőben járunk :) Nekünk is ez a 2. hónapunk és októbert 3. a nemvárt dátuma.
Sajnos igazad van, és én is így fogok dokihoz menni, sztorival. Már csak azért is kicsikarom az sztk-s uh-t.
Változott már a törvény, nem kötelező bejelentened. Már eleve védett vagy és ha ki akarnak rúgni elég akkor és igazolni kell.
Sziasztok, hát én is csatlakoznék hozzátok! :) mi nekünk ez a második próbálkozásos hónapunk, 25.-e a nemvárt napja. Az első próbálkozási hónap előtt hagytam abba a fogamzásgátlót. Egy ideje nézegetem a fórumotokat, és aki már pozitívat tesztelt, annak szeretnék gratulálni, aki még nem, annak pedig drukkolni! :) előkeresem a dátumos bejegyzést és beírnám magam én is. Amúgy nekem még nincsen gyermekem, de jó lenne már egy bébi. :)
Nagy a szám az ovuval, ez lesz az első hónap, hogy tesztelek, kíváncsi vagyok, hogy a teszt akkor lesz-e pozi , amikor en gondolom.
Nekem van olyan hogy az egyik hónapban pl.: nem fáj a mellem...a másik hónapban viszont a hátam is bedurran a fájdalomtól.Ezen már én is gondolkoztam,mitől lehet. A dokim azt mondta szedjek rá B vitamint...köszi az első héten olyan éhséget csinált,hogy híztam 2 kg-ot
Megmondom őszintén én mióta figylem a testem sokkal intenzívebben érzem ezeket a tüneteket. Eddig soha nem volt bajom a hason alvással na náá, hogy amióta tervbe van a baba találtam olyan napokat amikor nem tudtam hason aludni, eddig soha nem éreztem hasszurkát, most van szenzorom ezeket is felfedezni, méghozzá nem is enyhe. :D Valószínűleg ezek eddig is megvoltak, csak nem tűntek fel ennyire. Az ovut mindig éreztem, az nem változott.
igen, de vajon mitől jön elő valakinél pms tünet, ha sosem volt előtte?
Ez teljesen igaz, beképzelés is rátehet egy lapáttal. Reménykedem, hogy az, bár az ritkán van, de lehet most vmi előhozta.
Dehogy, semmi...
Hát tényleg ezt fogom...hihetetlen milyen orvosok vannak...
Hát várok vagy elmegyek máshoz, mást már nem tudok.
Szerintem nem kell aggódnod, ez inkább pms tünet. Na ezt úgy mondtam, mintha tudnám milyen a terhes tünet. DE ha az ember vagy nagyon parázik, vagy nagyon várja a babát sokkal jobban észreveszi a testi tüneteit.
na felveszem a nyúlcipőt, elkészülök és megyek koncertezni. Vigyázzatok magatokra csajszik :) Pussz
:) szépitő kúra :D
támop által valami nem tudom mi és minden évben van hangverseny, amire bekell fizetni, most caramel jön a tornaterembe, de nem lesz hosszú egy másfél órás csak. :) csinálok pár értelmes képet majd :)
xDD nem vagy kispályás :D nem sok már az a pár nap aztán újra itthon :) Mindehol jó de legjobb itthon :) jó nem politizálok ig ynem irok semmit :D
Marcsix, Jakee tudtok élni. :D
meg se uh-zott?
legközelebb hazudni kell, komolyan, mondd azt, hogy nem jön meg 2 hete, pedig már kéne, így kénytelen lesz uh-zni. Ennyi. Sajna ilyen világot élünk. Ilyenkor önzőnek kell lenni.
Na akkor azért, 10 éve hol volt még ilyen :D
Ugy voltam a borral, h segiti a beagyazodasr, hat rajtam aztan ne muljon! ;)
de szuper, oda megy koncertezni? Élvezzétek ki!
még kozmetikushoz is bejelentkezek, csak nem veszi fel egyelőre.
További ajánlott fórumok: