A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Igaz a meglátásod rám nézve. Nekem mikor két hónapom volt peteérés ovu nélkü mutatta a hőgörbe megjött idézőjelesen csak barnáztam semmi más se friss se piros vér se darabka se semmi. Pár nap barna volt és kész. Most is erre gondoltam hogy hiába volt hőm nem lehetett ovum de viszont egy nap vérzésem volt aztán egy nap barna ennyi volt össz vissz mindegy ez az én agytekervényemben van csak ...
Hol fogsz tesztelni? Ezen gondokoztál már???? :D
helyes de egy nagyon segitőkészt fogj vagyis válassz ki :)
sosem értettem, hogy hogy jön a vérzés, ha nem volt ovu, ezt nekem az életben szerintem senki nem fogja tudni elmagyarázni. Akkor a méhnyálkahártya sem vastagszik meg, nincs is ami leváljon, nem?
akkor amikor szeretnéd, nehogy már ezért fogd vissza magad :D
Köszi és én is hasonló jókat kivánok neked :)
xDD amúgy gőzöm sincs hogy honnan is van összefüggésbe a kerek cickó a sajttortával de okés :D
Azért így tényleg nem lehet egyszerű a babaprojekt, de a párkapcsolat sem. :(
Várandósan meddig tudsz majd repkedni?
engem is érdekelt de még sose jutottam el odáig hgy megkérdezzem. :D
te jó ég... ennyire dúrva volt? hogy regenerálódnia kell?
xDDD de lökött vagy :D Nekem most komolyan mondom megjövős érzésem volt. És nedves is vagyok. Már abbamaradt éppen de valamiért a jobb oldalt is érzem picit. néha. Fehér krémes folyás van . Nekem nincs fejfájásom. Nekem nincs semmilyen hányingerem. Na akkor jó, közel egyforma a tünet, a hányingert fejfájást leszimtva. Nekem is nyugi volt, de előbb valamiért megjövős érzésem van. De a te tüneteid ez a hányinger már igen gyanús, de én elgondokodtam hogy nem lehet korábban volt ovud? Ezek a tünetek olyanok mintha előrébb lennél mint én...
Na ezt nem tapasztaltam meg...
Pentek este repulunk haza. Gyors hetvege, aztan hetfon irany Olaszorszag egy hetre, szinten munka... :-/
..és tényleg szebb az e-vitamintól a bőr??????????????
Hát kitartást. Tényleg meddig leszel ott?
Köszönök mindent.:)
Gyorsban elmentem ma másik orvoshoz és végre sikerült egy jót kifognom. Megultrahangozott, vastag a nyálkahártyám, ha van is valami, se lehet látni, vagy megjön legközelebb vagy nem, viszont hólyaghurutom van, onnan jöhet a hasfájás. A mellfájdalom miatt elküldött beta-hcg-re (és más laborra), holnapra és jövő hétre is. Remélem ki fogja ez már bizonyosan mutatni.
Hat azert en most irogyellel nenneteket a 12 fokban ulve...
Gondoltam hogy ez "nyár" a lúdas :)
O.o ez igen jól hangzik!!! ha lesz időd átküldhetet ha nem lesz időd rád írok :D
En 400mg-ot szedek honapok ota es semmi bajom, szerintem inkabb az ido lehet a ludas
Hat daralt kekszalapon van sajtos krem, neha egy kis lekvar a tetejen... A tegnapinak a kelszalapjaba bailey's volt keverve, finom volt!
En mar sutottem is, ha szeretned makd atdobom a receptet...
Jaj, meg mindig ramtor neha a mindjartmegjon erzes, azert bo egy hettel nemvart elott koran lenne...remelem nem lesz megint extrarovid ciklusom
Csajszik akik e-vitamint szednek lehet okozója fejfájásommal? 4 napja szedem 100mg erre fogjam vagy csak az időre?
Ha a régi ciklusaim alapján számolok akkor a napokban kell megjönnie de nem érzek semmit csak fehér folyásom volt 2 napig. Olyan vízszerű és sok!
Aug.20 án kelett volna megjönnie helyette fekete váladék volt akkor derült ki h cisztám van. Múlt hét hétfőn görcseim voltak olyan mensis görcsök és szintén barna folyás de nagyon kevés 2napig tartott. Kedden dokihoz mentem ő mondta h valószínű kiszakadt és azért volt a barnázás de érett tüszőt nem lát így nem tudja pontosan mikor lesz a köv ovum így a ciklust sem tudjum hol tart.
persze ezt akarom majd, normális lh tesztet és beírni
Doki van bőven és folyamatosan járok is :)
Érezted, amikor kiszakadt a ciszta? Volt valami tüneted? A ciklusod melyik szakaszában történt? Bocsi, hogy ilyeneket kérdezek, de nekem is van cisztám és szeretném tudni, hogy mire számítsak.
jesszusom :D Ezt követni sem tudom. naptár szerint nekem péntek szombat lesz az ovu, de ma már érzem a szurkálást. 11. én pénteken és 13. vasárnap voltunk együtt akkor már péntekig nem is szabad a csók :D :D?????
Ma felhozom ezt a témát kiváncsi leszek mekkora lesz a tíltakozás :D
Sikeres babásodást mindenkinek....!
További ajánlott fórumok: