A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
meglátjuk :) jöjjön, aminek jönnie kell én azt mondom :D de pozi teszt jobb lenne ;)
En 10.e korul, de inkabb elotte. Gyakorlatilag vegig :D
de aranyosan fogalmaztál... Nem tudom... tuti volt ovu akkor amikor ... szóval pár nappal dokizás után? És mi van ha a tüsződ most repedt meg, vagy ez biológiailag képtelenség lenne ?
Na, szupi :) Én olyan 6. körül :) Te? :)
Akkor nem az :( Viszont en is a 4. napon vagyok, ugyh akkor kb egyszerre fogunk izgulni :D
Sziasztok lanyok, hihetetlen, h fel nap alatt is mennyi minden tortenik itt :D
Anna, gratulalok a pozi teszthez, vegre-vegre oromhir!! :)) es igy a jostesztet mukodeset is megismerhettuk eloben :)
Marcsi tudsz elni, delelott koncert :D :D
Edit, a prog szint merest en mondtam, nekem meg a doki :)) ez az egyik leggyakoribb ok, amiert nem jon ossze a baba v nem marad meg, h alacsony a szintje.
Ezert erdemes havonta a 7. dpo-n megmeretni, abbol lehet latni, h stabilan termel-e eleget a szervezeted. En orulok, h nezettem sokszor, eleg hektikus eredmenyeim lettek, hol jo volt, hol nem. Ha fulopke vilagra jon egeszsegesen, akkor nalam valszeg ez volt a gond. Hiaba volt sokszor szep magasan, de szerintem nem volt ez eleg.
Tojcsi az joo, meglesz mar az ovu ;)
Udv minden uj csatlakozonak, mielobbi babaaldast kivanok!! :)
Nekem se számottevő! :) hát lehetne rózsaszín is, én világosbarnának könyveltem el, azota voltam wc-n és semmi. De remélem ezek jó jelek, nálad is és nálam is, ha úgy vesszük, te pár nappal előttem vagy úgyhogy lehet ugyanaz a jelenség, remélem pozit tesztelsz! Néha te is nyomást érzel a méhedben? Vagy te azt nem tapasztalod? Ovukor görcsölt ici picit, most meg furcsa nyomás néha, és ez nem szokott lenni nálam sose! :)
Még nagylány vagyok, ez a 4. napom. Cisztám tutira van, szeptember 4-én voltam ultrahangon, akkor mondták, kb. 4 cm-es...
En negyszer estem teherbe, es mind a negyszer a nem vart elott 6-7 nappal szurkalt nekem is, eleg intenziven. ugyh akar ez jo jel is lehet... erre gondolj ne a cisztara
A másik felén van ciszta... És többször beleszúr, elég konkrétan, még a hüvelykémbe is belenyilall :(
hmmm ... gondolkodom és keresek épeszü magyarázatot.
lehetne rózsaszines is? ha úgy néznéd? Nekem is volt valami pár napja.. 6. dpo-n, de nem jegyeztem sehová be, csak megjegyzésbe irtam, mert nem volt számottevő, csak minimális, és rózsaszin esetleg nagyon nagyon nagyon halvány barnás, de rózsaszin inkább. És nekem nyúlós volt inkább. legyen már viszonyitási alapunk. aztán lehet ahány szervezet annyiféle lehet
Hahó, valaki, miért szurkálhat a jobb felem? :-O
Jakeeee amint van szabadidőd croissan és sajttorta között azért jelenkezz hogy mi újság veled. :) Én nem tudom de most délutánra megint kezdek odalent érezni dolgokat. ember legyen a talpán aki eligazodik már az érzéseimen... Mellem mintha teltebb lenne, de csak picikével. viszont érzékeny. 5 napocska van hátra. Várom veled mi újság? :)
Nem vagy indiszkrét, papíron tapasztaltam és krémes halovány.. Menstruáció előtt sose barnázok, így számomra ez furcsa jelenség :)
na mostmár még mozgalmasabb lesz a fórum csoda lesz követni :D
:) de persze a négy közül én vagyok egyedül az okos. Na a telefon az meg fixen mindig bizonyos napra szépen jelöli szóval az azért jól számol. a többi meg buta, de vezetem :D
Szia udv a klubban, en is uj vagyok, csak par napja vagyok fent. de ez aztan az aktiv forum, telis tele pozitiv emberekkel, es szepen lassan mindenkinek meglesz a pozitiv tesztecskeje is :D
a listat te is tudod frissiteni, kikopizod es beirod magad -e ennyi
Szurkolok mindenkinek!
bocsánat, hogy ennyire indiszkrét vagyok, de mi már megszoktuk, női dolgok itt minden hasonlót meglehet kérdezni és irni is. Szóval a barnázás milyen volt?
az túlzás hogy fölöslegesen. Úgyanannyi esélyed van treffet húzni mint akármelyikőnknek.
jajj igen, kár hogy nincs meg végig a hőd :( Tényleg nem tartom kizártnak hogy tolódik a mostani ciklusod is, kerestem volna egy részt amire rátudom mondani az ovut, de igy nehéz lenne :) ennyire profi nem vagyok. MIndenképpen egy jófajta ovuteszt fog kelleni, és sajnos lehet jóval korábban fogod elkezdeni mert szabálytalan ciklusnál nem lehet nagyon csak megközelitőleg kiszámolni, de jófajtát vegyél, szerintem azzal többre fogsz menni, és még akkor is kérdéses a luteális fázik, mennyire hosszu... Igen közbe rájöttem hogy irtad eljutottam addig a sorig is. Szóval igy viszont még ezt a hónapot se temesd, mert lehet csak odébb a nemvárt, és akkor még a teszt is korai lenne :) kiváncsian várom a további fejleményeket. és drukkolok.
Sok új hozzászóló jött, így a "régebbiek" jönnek, hoztuk a pozi hullámot remélem! :) jó lenne mindenkinek kedvezne az elkövetkezendő időszak és már csak a kismama korszakról beszélgetnénk! ;)
Már én is csak várom és drukkolok magamnak is :) Köszönöm szépen :)
Üdv a csapatunkban. Én is használok egy telefonos alkalmazást, amit már többen lekezdtünk használni azzal már a 4. program ami számolja a ciklusaimat :D A telefonos kivétel egyik se tudja mikor van ovum, pedig piszok szabályos a ciklusom... de mind máshová húzza...
Èn csodalèny vagyok meglátjuk mit produkálok itt ebben a hóban.
További ajánlott fórumok: