A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Köszi a részvéteket:) Nekem azt mondta, hogy nyugodtan csinálhatom akármikor:(
Neked van már gyereked?
Köszi.
Azért drukkolok neked hogy baba legyen ha úgy érzed hogy van benn vki.
Nekem mindig mondja a gyógyszerész, amikor veszem, hogy ha még a nem várt mensi előtt vagyok, vagy aznap, akkor reggeliből csináljam, mert bár ráírják, hogy nem számít, azért számít.
Sajna én is túl vagyok már rengeteg csalódáson, szóval átérzem, amit érzel.. :(
Gabriel, Clearblue, ezek nagyon jók, szóval ha csüt.ig patika közeléban jársz, inkább azokat vedd.
Tényleg nem jelent még semmit, ha most negatív.. És nem is reggeli vizeletből csináltad,nem?
Tudom, csak akkor is szomorú vagyok.
De hátha csütörtökön.
Oké, de teljesen elkeseredtem:(
Pedig majd leszakad a hasam és nagyon fáj a mellem, meg ugyanugy sötét is:S
Sziasztok..!
Nagyon sajnálom... most még szomorkodj, de aztán újra csak a pozitív gondolatok járjanak a fejedben... És csatlakozom: HAJRÁ PÉ!!!! ÉS HAJRÁ LÁNYOK (meg persze fiúk, nélkülük még nehezebb :D :D)
sziasztok csajok!sajnálom a - tesztet rlibertas,tudom nem vigasztal,de talán a jövő hónap a tiétek lesz.
Szerintetek mitől lehet folyásom mindíg a mensi előtt kb.8-9 nappal,
Jó reggelt!Szép hetet!
NAgyon szomorú reggelem van, megint megjött.NEm tudom mi van velünk lányok, valakinek legyen már pozitív tesztje, babája!
hajrá pé!
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?