A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Szia!
Aludj jól! Álmodj a babával.
De ne idegeskedj!
Minden rendben lesz:) Gondolj a babára:)
Szia!
Hogy vagy?
Sziasztok.
Tegnap nekem is megjött, és rengeteg van.Úgy látszik egyre inkább kitolódik a ciklusom. Eleinte 28-30-31 és mostmár 33. És nem tudom mitől lehet. A haspuffadgatás viszont ettől függetlenül se múlt el ami idegesít. És egyre biztosabb vagyok benne hogy a múlt hónapban elvetéltem, de ezt már nem tudom meg soha. De a láz, hányás, furcsa vérzés, és az tépő,égő fájdalom mind erre utaltak na és előtte a szárazság. És félek, hogy annak következményeként puffadok most. Jaj, miért is nem mentem el már akkor dokihoz ? :(
És tudom hogy hülyeség, de egyre erősebb a megérzésem, hogy soha nem tudom meg milyen érzés pocakosnak lenni :(
Ritus, hajrá!!! Szurkolok 1000-rel!
Rlibertas, pedig, ha nem érted el a méhszájad az babás tünet. Amúgy én se tudtam sokáig mit kell érezni, de aztán láttam egy képet és már tudom. Ha felnyúlsz, elvileg érezned kell egy kemény gombszerű valamit, aminek mintha lyuk lenne a közepén. Remélem nem túl zavarosan írtam.
Hancsi, ez a teszt még tényleg korai volt a délutáni pisihez, és a hcg egyébként se a legérzékenyebb. Ha már a melled sötétedik, akkor nézd meg a hüvelyed. Ha enyhén kékes, vagy sötét, de nem rózsaszín akkor tuti. Főleg ha belül száraz vagy és abszolút nincs folyásod.
A legbiztosabb a reggeli, abban a legnagyobb a koncentrátum, legalábbis az elején.
Sajnos még nincsen, 2 év próbálkozás és 2 vetélés áll mögöttem :( Most hormonkezelést kapok, és tegnap óta megint rajta vagyunk a témán, bízom benne, hogy most sikerülni fog.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?