A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
szurkolok,h holnap már simán látszódjon minden csíkkkk! :)
nekem kos jöhet :) anyum kos, van tapasztalat :D
ja de halak már nem lehet pff párdon :DD
Na az már jó ha nem oan jegyű lesz amiet nem szeretnél annyira ;)) és helyes! ne keseredj el! drukkolok ezerrel, h most összejöjjön augusztusra! és halak, vagy bika legyen :D
Hát nem birtam ki,és csináltam mégegy tesztet.Igaz reggeli vizelettel biztosabb lett volna.Halványan bár,de ott van az a második csíkocska! :D
Megjött. :S Jövő hónapban kipróbáljuk a Jónás-naptár módszert (is). Már meg is vannak az időpontok. Csalódott vagyok, de ez még csak a második próbálkozásunk volt. Legalább már biztos, hogy Kos nem lesz a baba. :D
ne aggódjak a menzesz szerű hasfájásoktól , görcöktől? meg,h közbe kicsit barnás folyásom van? de télleg pici.. én nem szoktam előre így érezni.. na de majd elálik már lassan. türelmetlen vaok:P :)
ne aggódjak a menzesz szerű hasfájásoktól , görcöktől? meg,h közbe kicsit barnás folyásom van? de télleg pici.. én nem szoktam előre így érezni.. na de majd elálik már lassan. türelmetlen vaok:P :)
érdekes nekem ez a nyákos barnásos izékék... menzesz szerű hasfájásokkal körítgetve :P má bocs,h így részletesem :)
Köszönöm szépen!Én is nagyon szorítok,hogy ott legyen az a pocaklakó!Ne lesz egyszerű kibirni ezt a pár napot! :(((
nekem a naptáram szerint 20án kell megjönnie. tegnap már éreztem menzesz szerű fájásokat meg ma is. oan vaok mitn akinek megvan.. már a lábaim is fájnak bele, kisugároz. épphogy pici világosbarnás folyásom van darabos.. ennyi eddig. hőmet mérem pár napja igaz :) de nem ugrott még le.. hogy vagytok így ma délelőtt? remélem mindenki jól van és vidáman reménytelve vár :)
Nálam semmi. Hasam fájogat, két napja késik. De nálam ez nem szokatlan. Volt, hogy 4 napot késett. Csütörtökön teszteltem utoljára. Még várok.
drukkolok, h a teszt volt rossz!!! mindent bele!! :) szorítok!
Nagyon remélem,hogy nem egy elhalt tehesség volt,amit a teszt kimutatott!Már nem nagyon merek tesztelgetni.Két éve próbálkozunk a babaproject-tel.Keddig marad a bizonytalanság! :(((
hat ez nagyon jo.most adtal egy nagy loket pozitiv energiat es hitet,koszi szepen.a mellbimbommintha kicsit sotetedett volna ,de lehet h csak be halucinaltam:)mert annyira szeretnem,de semmi extra panaszomnincs.te ereztel akarmit is.milyen tuneteid voltak,vannak?gratulaloka babadhoz sok egeszseget es jot kivanok,:)
Arra gondolok, h volt baba, de elment - ne igy legyen! Vmiert volt hcg a szervezetedben, de kiurult, vagy rossz a negativ teszt. Mindenesetre az mar tuti, h mindketten egeszsegesek es termekenyek vagytok. Kivanom h ott legyen a pici!
Sziasztok!
Nekem olyan próblémám van,hogy júli.31-én megbetegettem,de nem olyan volt mint szokott lenni.Két napig véreztem aztán semmi.Nem az a bizonyos (barnázás) volt,ami terhességnél van.
Most 6-án csináltam tesztet,amin halányan látszott a második csík.Vártam 48 órát,csináltam megegyett,amin már kissé jobban látszott a második csík.Nagyon boldogok voltunk a párommal.Ma csináltam még egy tesztet.Ezen nem látszott csak a kontroll csík. Jövőhéten megyek dokihoz.Kissé kétsége vagyok esve,mert már nagyon szeretnénk babát.Történt már valakivel hasonló?
Én igen is, meg nem is. Félek, megmondom őszintén. Ha nem lesz pozitív, akkor nagy csalódás lesz, de ha az lesz, akkor meg azon fogok idegeskedni, hogy ne legyen baja a babának. Sehogy se jó ez. :)
Nincs mit! Aztán várom az eredményt! :)
DM: X-epil 2 db-os, kb olyan 5-6 száz ft.
Nem tudjátok, hogy a DM-ben, vagy a Rossmannban tudok olcsóbban kettő darabos terhességi tesztet venni (jön az ünnep, ha kedd reggel tesztelni akarok, már ma be kell szereznem)?
Nekem 31-én jött meg rendesen, ez a 2.próbálkozásos hónapunk, de már nagyon szeretnénk babát. Még van időm a következőig, főleg hogy sosem tudom mikor fog megjönni, mert rendszertelen a ciklusom. De ez annyira szörnyű, hogy valakinek csak úgy becsúszik másnak meg szinte küzdenie kell érte :(
Szerintem várj még a teszteléssel míg lesz más jel is.
Hát annak én is nagyon, főleg hogy a mensim se volt normális, 30án megjött este 7koe másnap volt egy kicsi, aztán semmi. köv héten teszteletem, sajna negatívat, de most ez a hét!!! Hát huh. Szar volt, de nem merek tesztelni, még nem.
Örülnék ha babával lenne kapcsolatos :)
Nem sokat érek a jelekkel, mivel az eddigi tesztek negatívak, sajna!
Nekem is állandóan csak balról fáj, de akkor nagyon. Ha állok abban a pillanatban, amikor beleszúr, le kell gugoljak, mert majd meghalok! De sajna én sem tudom mi ez!!!!
Csajok! Már 1 hete érzem a petefészkem, szúr, fáj, néha átmegy a másik oldalra a fájdalom de inkább csak a balnál érzem folyamatosan. Mi lehet ez? Feküdni is rossz sokszor, magzat pózban szeretek aludni a bal oldalamon de mostanság nem jó úgyse mert mintha nyomna valami.
További ajánlott fórumok: