A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
:) hát kíváncsiságból ki fogom próbálni. De azért persze csinálok majd rendes tesztet is.
Érdekes... Mitől lett másodjára pozi, ha nincs hcg-je?
olyanokat írnak, hogy hamis pozitív eredmény lett a második próba után, boldogan elment a dokihoz, aki közölte, hogy ott bizony nincs baba.
szerintem ilyennel ne kísérletezz, max, ha mazochista lelkületed van :D
Ez engem nagyon felcsigázott ezért rákerestem. Találtam egy másik fórumot ahol egy csaj kipróbálta. 2x pisilt ugyanarra a tesztre és második alkalommal pozi lett neki, de nem volt terhes.
[link]
Látod nem csak téged érdekelt ez a dolog.:)
Jó, na de azért én majd kipróbálom:) bár akkor lenne érdekes a kérdésre a válasz, ha tényleg úgy lenne, hogy lenne több hcg-m pár nap múlva, hogy akkor mit mutat második rápisilésnél. Ha másodiknál sincs hcg akkor nincs is mit mutatnia.
Nem lehet még egyszer felhasználni :) Nem próbáltam, de mindenhol ezt írják, végülis 1 csík már megjelenik rajta...
:) Jó-jó mosolyogtok. De tényleg... Mi lesz a mérővel? Szétázik benne és elpárolog?
:) Hcg-t mutat ki nem? Ha egyszer rápisilek és nincs hcg és esetleg pár nap múlva már lenne elég hcg akkor azt miért nem mutatja ki? Hová tűnik a hcg szint mérő belőle?
Ez de aranyos. :D
Nem, nem próbáltam.
De egy kísérletnek elmegy. :D
Igen a kék a terhességi teszt, a zöld az ovu teszt
Tudom hogy egy terhes tesztet egyszer lehet felhasználni, de valaki próbálta már kétszer?
Még vannak hülye kérdéseim.
A nemvárt előtt 5-6 nappal már csinálhatok terhességi tesztet is 10-est nem? És akkor még mindig kevesebb teszt fogy.
Szerintem rendes tesztet csinálj, ne jóstesztet!
Mire lenne értelme a jóstesztelésnek, már lőhetsz hcg-t is :)
Nekem mindig látszik halványan a 2. csík ovu körül.Amikor túl vagyok a tüszőrepedésen akkor is van egy halván csíkocskám.
A jósteszttel csak az a baj, hogy sok tesztcsík elmegy rá. A nemvárt előtt 5-6 nappal elkezded és minden reggel ugyan abban az időpontban kell tesztelni és így látható ha erősödik a csík.
Á azt hiszem inkább várok. Legalább úgy nem golyósok bele a csíkokba:)
És ovu után mikor kellene eltűnnie a csíknak? A halvány 2. csík mindig ott van? Mert azt minden nap pisilek. Akkor ennek a 2. csíknak kellene erősödnie?
Nemvárt előtt elkezded reggel csinálni az ovu teszteket és ha erősödik, az elvileg jó jel. De ez a jóstesztelés nem igazán megbízható :)
minden reggel megcsinálsz egyet, és ha erősödik a csík, akkor babagyanú van
Sőt, nekem az érték ug-ban van megadva, de arra már találtam átváltót.
Valaki leírná hogy tudok jóstesztelni ovu tesztel?
De az NE az pl. hány mikrogramm??
További ajánlott fórumok: