Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » A társadalom is beleszól ... fórum

A társadalom is beleszól ... (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A társadalom is beleszól ... (Gondolatok)

jún. 30. 13:42
Én is leszoktam egy ideje a mérlegelésről. Az a típusú nő vagyok, aki könnyen hízik és könnyen izmosodik is, a csontom alapból vastag. Mindig jóval több kg vagyok, mint amennyinek kinézek. Sok éve tényleg elhíztam. Volt egy évekig tartó stresszevős fázisom pont a menopauza alatt. 100 kg felett voltam már. Akkor tényleg semmi izom nem látszott, betemetett a háj. Sikerült életmódot váltanom. Pár éve olyan sportosan/izmosan telt alkatom van. Mint egy nehézatléta nőnek. A mérleg meg beakadt 86-87 kg-nál (168 cm magas vagyok). Ami nem kevés. De nem tükrözi azt, amennyi zsírfelesleg lement rólam. Nem is állok rá jó ideje. Az erőnlétem, dinamikám, sportteljesítményem meg jobb lett, mint némely vékony nőnek.
jún. 23. 16:43
Nagyon jó írás.Én már leszoktam a mérlegről egy ideje.Inkább arra figyelek jól érzem-e magamat.Ha nem annyira( mint most is),jobban odafigyelek az étkezésre ,mozgásra.Semmiképpen sem sanyargatom magam.
jún. 23. 09:35
Nem csak te és a mérleg vagytok a szobában. Ott van a háttérben a többi hang is. A reklámok, amik azt súgják, hogy csak a 36-os méret a boldogság kulcsa. A kommentek az interneten. A nagynéni karácsonykor: "Jaj, fogytál? Jól nézel ki!" – mintha a "jól nézel ki" csak a kevesebb kilónál lenne érvényes.

Ugrás a teljes írásra: A társadalom is beleszól ...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook