A tanár beszedheti a füzeteket, amiben az órai jegyzeteim vannak? (gimnáziumban) (tudásbázis)
Ha a tantárggyal kapcsolatos írásokat tartalmaz, nincs félni valód. Add át a tanárnak, Én átadnám. Max belenéznék más cetli nem került, vagy tettem e be..
Jog és kötelesség.. Óra alatt ki van kapcsolva az okostelefon. Nem tfogadunk még smst se.. Pl ez kötelesség lenne.
(
megint kibukott a mai diákok fene nagy önérzete!
üljetek meg a padban,figyeljetek,írjátok,amit tudtok,ha nem tudjátok,akkor szóljatok,h lassabban!
mi ezt csináltuk és nem cirkuszoltunk,ha megnézték a füzetet!
szálljatok már vissza a földre!nem körülöttetek forog a világ!az a baj,h az egotok be sem fér az osztályterembe.
áh,hagyjuk,(de)generáció.
én felhúztam magam
ennek ellenére elhiszem,h egy kedves lány vagy...de ez az általános véleményem és ez a fórum csak megerősít ebben
Még mindig nem értem, miért probléma, ha látni akarja a füzeteket.
Másrészt nem lenne célszerű tőle megkérdezni?
Sőt, ahhoz is joga van, h leosztályozza a füzetedet, hiszen ez mutatja egyrészt az órai teljesítményedet... csak h tud!
Hihetetlen h mit képzelnek magukról a "mai" diákok!?!?
Nyilvánvalóan jogod van hozzá. Érzem ebből már nem is jöhetek ki jól, de ne gondoljátok rólam, hogy csak követelőzök, de teljesíteni nem tudok vagy nem akarok.
Igen valóban érdekelne a jogi háttere, de látom nem jó helyen keresgélek. Mert tudjátok nem csak engem zavar, hanem a többi osztálytársaimat is. Főként azért, mert ezek nem vázlatok, hanem jegyzetek. Én írom, amit ő mond. És nem értem/értjük, hogy miért kéri be, mert a jegyzetelést megtanítani már késő, mert úgy sem lenne rá ideje, hiszen érettségizünk és még mindig a 11.-es könyvnél tartunk. Elvagyunk maradva.
ja,igaz
csak én nem szerettem más jegyzetét tanulni,mert sokszor neki más volt fontos,mint nekem
nem volt gond fősulin már. szépen író kolléga -> fénymásoló -> jegyzet kész :D
élelmes gyerek vagyok ám. nem dolgoztam soha feleslegesen. most sincs ez másként. :)
En nem a jogaimat firtatnam, hanem a nekem megfelelo megoldast keresnem... [mint, kulon jegyzet fuzetetet csinalnek...
Mar a Beatles-ek is azt mondtak, nincs problema, csak megoldas!
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen... :-)
Akkor tessék laptopon jegyzetelni.
Következő kifogás?
:DD
További ajánlott fórumok:
- Esti gimnázium 40 évesen
- Fél éve lejárt egy gyógyszer. Beszedhetem még?
- Mikor érdemes az iskolai füzeteket beszerezni? Úgy gondolom augusztus végén lehet a legolcsóbb, szerintetek?
- Jelentkezett valakinek a gyermeke a budapesti Teleki Blanka Gimnáziumba?
- Segítségre lenne szükségem budapesti gimnázium ügyben
- Budakalász Gimnázium