A takarítónőd (ha van) mennyiért vállal heti 1 alkalom takarítást? (tudásbázis)
Takarítást vállalok: Telki, Páty, Budajenő, Zsámbék, Herceghalom, Budakeszi, Budaörs és Biatorbágy területén.
Kis állat gondozás is szóba jöhet: etetés, fürdetés, takarítás, gazdi elutazása esetén felügyelet, stb.
Bevásárlást is elvégzem, gyereket, nagymamát orvoshoz viszem, iskolából hozom, stb.
Pontos, megbízható, becsületes 47 éves nő vagyok.
Hívjon bizalommal a fent leírtakon kívül is amiben tudok, segítek. 1000.-Ft/óra 0630-2444992
Szia!
Valószínű,hogy ezért,igen.DE az 1000forint sem sok erre már.Nővérem pl.1200/óra fizet.És ez sem sok.Tudok olyat,aki 8órára 20.000-et fizet.Pest környkén egy bébiszitter keres 600/óra.Vidéket nem ismerem,de az biztos,hogy 500ft nem pénz!:(
Sziasztok!
Én is takarítói állást keresek Budapest területén.
Munkájára igényes, precíz, megbízható és alapos középkorú nő vagyok. Telefonszámom: 06-30-409-3801
Sziasztok! A 22. kerületben (Budafokon) tudna valaki ajánlani egy megbízható takarítónőt. 120 nm-es családi házhoz, hetente egy alkalommal?
Előre is köszönöm.
sziasztok :)
ugy látom hogy egy takaritónak az elfotathato ár az ugy 600-1000/óra.
és hosszútávra a fix vagy órabér a jobb? :)
Szia!
Általában óra bérben, de nem húzom az időt!!!
Sziasztok!
Takarítást, ablak tisztítást, vasalást, egyéb ház körüli munkákat vállalok a XX, XXIII, XXI, XIX, XVIII kerületekben, vagy Budapest egyéb területein.
Megbízható, leinformálható körzépkorú nő vagyok.
Telefonszámot emailban adok, vagy felhívom az érdeklődőt.
Sziasztok!
Csepelre keresek egyenlőre alkalmi jelleggel lakás takarításra ügyes, alapos, olcsó, megbízható takarítót. Tudtok segíteni?
üdv
én
Üdvözlök Mindenkit!
Tudna valaki tanácsot adni?
Egy beköltözés előtt álló 74 nm.-eres lakást kellene ki takarítanom, ahol jelenleg is munkálatok folynak.
A kérdésem az lenne, hogy mennyit lehet kérni ebben az esetben. A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv,Simin.
További ajánlott fórumok:
- Elvállalják ezt így a takarítónők?
- Akupunktúra - Hol? Milyen? Mennyiért?
- Ti havonta kb. mennyiért vállalnátok napi 4 órás munkát hétköznap?
- Mesterséges megtermékenyítés hol és mennyiért?
- Ha kettesben élsz a pároddal egy egyszobás albiban, akkor a takarítás, rendfenntartás...
- Szuper hatékony és nem túl munkaigényes takarítási eszközök és módszerek érdekelnének, amit az egész házban alkalmazni lehet!