A szombathelyi Markusovszky Kórház Szülészete. Mire számítsak? (tudásbázis)
az osztály viszont nemhogy jobb, rosszabb lett...
ok, h harmadik baba, de komolyan nem tudom, ki volt csecsemős abban a 4 napban, amig bent voltam a kórházban! POntosabban nappal egyértelmű volt, mivel a vizsgálatokra és a fürdetéshez bementem a pelenkázósba (mi annak a helyiségnek a neve?, ahova át lehet tolni a bébiket?:))
Tanulók voltak, ők fürdettek,
De éjszaka fogalmam nincs kik lehettek... A szobatársaim se nagyon találtak senkit...Az biztos, hogy "a régi öregek" nyugdíjba mentek...
Én elhiszem, hogy a 20on valahányéves csecsemős, profin megtanulta a suliban, de aki soha nem szült, nem szoptatott, az hogy ad tanácsot? elmélet és gyakorlat az nagyon más...
szerintetek? vagy csak én látom így?
4 éve Dominikkal taálkozhattam 3 műszaknyi szülésznővel..:S
éjfélkor mentme be a kórházba- az6 éjszakás egy aranyos fiatal szülésznő volt, de mivel kb óránként születtek babák (tél, hidegfront, havazás) nem ért rá velem foglalkozni, nappali műszak 2 szülésznő---katasztrófa, és délu 6tól végre jött MArcsi:)
Bálinttal nem emlékszem, komolyan, h ki volt...
most meg egy szavam sem lehet!
Mármint a nőgyógyászra gondoltam,hogy burkot repesztett :D
De gondolom úgyis rájöttetek!
Azt hiszem tudom,melyik...
Nálam két szülésznő volt,beleestem a műszak váltásba...Mit ne mondjak,első szülő nőt,még ha a párja is ott van,kicsit jobban törődni vele...
Szülész is csak délután látott,burkot repesztett,aztán 3 óra múlva jött vissza,akkor már kész voltam,nagyon elfáradtam,de szerencsére mind a ketten életben maradtunk...És hiába szóltunk a szülésznőnek,hogy hívja az orvost,akkor már jó ideje tolófályásaim voltak,először meg sem találta a párom,szóval...
Én is gratulálok nyilvánosan is!:-)
Engem is érdekelne ki az a Marcsi, bár az én emlékeim már elég halványak!:-(
Szia!
Még egyszer gratula.Melyik is az a Marcsi?
Jó egészséget!
köszi drága, hogy megírtad:D
majd ha lesz időm, írok ide részletesen
összességében: a szülőszoba: a szülészeten a dolgok sokkal jobbak lettek! És kifogtam a legjobb szülésznőt a 3ból már másodszor!:DDD (Marcsit)
Már ilyen nagy Otti?Hogy megy az idő...
Igen,nagyon édes Nadin,és próbál akaratos lenni :D
Most épp cd-t rámol,ez a legújabb hobbija,bár próbálom leszoktatni a "minden cd-t lepakolok"-ról,a "néhány cd-t lepakolok"-ra :D
Jól köszike!
Nadin annyira édes,rengeteget változik ugye???
Vivien ugyanolyan jó kislány mint volt.
Ottikámnak holnap lesz a ballagása az óvódában:)
Nem gond.Végül is arról írtam,hogy mi történt azután,hogy túlléptem a depin.A többit majd metudod :D
Jól vagytok?
Miről írtál.Én nagyon várom,természetesen el fogom olvasni:)
mindenkit olvasok,de nem mindig van kedvem írni..bocsika.
Végre jó hírek!Gratulálok én is :D
Írtam egy cikket,június 16-ra van a kiírása.ha gondoljátok,majd olvassátok el!
Puszi mindenkinek!
Sziasztok csajok!
Zsu-nak megszületett a kisfia!3850 gramm,és 54 cm.Mindketten jól vannak.Adrián Ádám lett a kicsi neve.
sziasztok!
Izabellának bújik a bal alsó fogacskája. most már tudom miért nem alszok pár napja, meg miért sír olyan keservesen.
Zsu, biztos pünkösdkor szeretne kibújni.
Sziasztok lányok!
Nem tudjátok kisbibe miért nem tag már?Vagy most mi van?
Szép napot!
Szia!
Igen, köszi jól vagyunk. Túl vagyunk egy kis köhögésen, meg egy kis náthán, de nem volt vészes, aludni is tudott tőle. A mászás nálunk még odébb lesz, nem látom jeleit, hogy akarná, de gurulni, meg kúszni azt nagyon tud, főleg le a szőnyegről a parkettára:) Tegnap is a hinta alól szedtem össze.
Szia!
Köszi szépen.Telefonnal csináltam a video-t,kicit nem olyan jó minőségű,de azért élvezhető-szerintem...
Mi újság van veletek?Jól vagytok?
Sziasztok!
Valaki kíváncsi volt Nadinra,ha jól emlékszem.Nos,itt megnézheti,hogyan mászik :D
Szép napot!