A szakítás lehet az egytelen megoldás? (beszélgetés)
Ezt megértem, viszont nem úgy tűnik, hogy egyedül, vag ketten megbírkóznátok ezzel..de persze lehet szakítás is megoldás, ahogy a címben írtad.
A kérdés, hogy ér-e annyit a kapcsolat neked, hogy kilépj komfortzónádból?
A szakitast en nem tamogatom ebben az esetben. Tuti van vmi fek a hatterben nalad (nem beszelve arrol,hgy a mai vilagban ebben a korban mar ez kivetelnek szamit es valszeg oka is van, amiert eddig nem volt partnered) erre tok jo a pszihomokus, kideul mi akadalyoz es utana minden gromek lesz ;)
A pasika pedig legyen turelemmel :)
A manyusoknak ez eleg nagy kinzas,igen.
Nem gondolnám, hogy a szakítás az egyetlen megoldás, még csak nem is az a legkézenfekvőbb megoldás sem.
Egy csipetnyit gátlásosnak tűnsz, talán ezért nem szeretnél szakemberhez sem fordulni? Ráadásul mintha elnyomnád az ösztöneidet. A fiúd meg türelmetlen. Szerintem egy szakember tudna segíteni raktatok.
Szia!
Én is javaslom a szakember segítségét!
Hidd el, nagyon sokat tud segíteni.
Sok sikert! :-)
Ha ezt a problémát nem oldjátok meg, akkor meghal a kapcsolatotok.
Nem tudom miért ódzkodsz szakember segítségétől?
..úgyvéli a párod, hogy csak játszadozol vele: hozzábújsz, aztán eltolod magadtól.
Mi a szorongásod tárgya?
Ha szexuálisan éretlennek érzed magad és ráadásul szerelmes is a barátodba... nem most kellene tanulnotok egymást? Próbálj ellazulni és a gondolataiddal rákoncentrálni (mi lesz ha majd gyerkőc is lesz?) illetve magatokra, egymásra.
A legcsodálatosabb dolog most történik Veletek.. valahova tart ez a kapcsolat, fixnek is mondható, ne úgy éljetek egymással mint akik már rég kiégtek.
Nem kell szakítani, csak egymásra figyelni. Nincs más dolgotok csak a másik :)
15 hónap után általában az összebújásból szex lesz, főleg huszonévesen.
Te élvezed a szexet? Van orgazmusod?
További ajánlott fórumok:
- Megcsalt feleségként melyik lehet a jobb megoldás?
- Hogy lehet túlélni az első szakítást?
- Ebben az esetben lakás kérdésben mi lehet a jó megoldás?
- Anyai féltékenység? Vagy mi lehet? Szerintetek van megoldás?
- Ez lehet pszichológiai probléma? És ha igen, mi a megoldás?
- Nagyon nehéz természetű férfivel csak a szakítás a megoldás?