A pí víz hatásai (beszélgetés)
A tapasztalat a legjobb "csoda". Egyébként ajánlom figyelmedbe Dr. Fülöp László: Az életvíz története és az Életenergia c. könyveket.
A könyvekben több tesztet is írnak, sportolókkal, állattenyésztés, növénytermesztés, kórházi tesztek.
A környékünkön most lesz az első év, hogy néhány gazdálkodó kipróbálja a technológiát a növénytermesztésben.
Egyébként ha csak azért iszod, mert kellemesebb mint a csapvíz, már akkor is nyertél.
Nekünk több száz vevő számolt be pozitív tapasztalatokról. Az embereknél lehet szubjektív vélemény. A növényeknél ez nem hit kérdése, vagy jobb vagy nem....és jobban, szebben fejlődnek.
Sziasztok!
tudom, regi a forum, erdeklodnek, hogy isszatok-e a tovabbra is a pi vizet, ill. valaki uj meg, tapasztalatok?
Sziasztok!
Ti még mindig cipelitek a vizet. A Nikken -nek van egy otthonra való készüléke amin át kell folyatni a vizet és megtisztítja, kb 9 féle dologtól pl. gyógyszermaradványok, klór stb. Lehet kapni hozzá egy optimalizálót, amely oxigénnel dúsítja, és ásványi anyagokat rak bele. Az íze csodálatos, simulékony, egy pohár után máris kívánod a másik pohár vizet. Csak ajánlani tudom. Nem kell cipelni, te állítod elő a tisztított vizet. Érdeklődjetek utána. Ha érdekel benneteket meg tudom adni a forgalmazó nevét akitől én is vettem.
:DDDDDDDD az sem rossz :DD
nekem van itthon külön szűrőm, amin a normális vizet folyatom át :))) ha más, aki azt issza nem szőrösödik, akkor én sem fogok, csak még tisztábban jutok hozzá :)))
Ilyen még én sem hallottam, hogy valaki kiszőrösödött tőle, pedig évekig ittuk mi is.
Ezek a víztisztítók kiszűrnek minden szennyeződést a vízből, még a hormonokat is, ettől biztosan nem leszel pasi :)
ez hülyeség!! én egy éve iszom és nincs semmi ilyen tünetem :DDDDDDDDDD ne röhögtess!!!!
nem lehet, hogy ahol veszed vannak kozmetikus benfentesek, akik direkt szőrnövekedőt tettek a vízbe, hogy több legyen a forgalmuk a kozmetikában szőrtelenítés-ügyben???? :DDDDDDDDDD
poén lenne, de akkor is :DDDDDDDD