A pasiknak a kiegyensúlyozott nők kellenek (beszélgetés)
Nekem standon szelfizős férfiak jönnek be,de kevés van belőle:)))
Kifogás és pozitív életszemléletről tartok tréningeket :) szerintem az ismerősöm engem keres :)))))
amúgy jahh....a nőknek kell nem kiegyensúlyozott pasi??
Ez az egész nem ilyen egyszerű szerintem amúgy, de ezt írtam is már.
En meg nem olvastam el a cikket es a hozzaszolasokat de azert a cim alapjan felvetodott bennem h akkor a nem kiegyensulyozott emberek nem kellenek senkinek? :D ez milyen hulyeseg : ))
A letört köröm pedig rossz tud lenni, amíg nincs megreszelve, beleakad mindenbe :D De aztán megy tovább az élet...normális esetben
Igen, nekem is jobban látszik, mint neki(k) :D
De tényleg max csak azt tettem (vagy teszem ki), de kis mértékben. De most minden kint van már. Bikiniben, sortban, lehúzott sliccel...
A helyzet az, hogy a nők 99%-a pedig a magabiztos és megnyugtató pasikat kedveli.
Nincs is ezzel semmi baj, csak akkor, ha a megértés hiányzik a kapcsolatból. Mert nem mindig kiegyensúlyozott egy nő, de egy pasinál is vannak hullámvölgyek.
Na jó, ezt most kihúztam belőled. Köszönöm. Megveregetem a vállamat! ;) :*
Tudom. Minden elismerésem.
Én egész jól megküzdök a démonjaimmal. :)
Pl. nem nagyobb sokkal a csöcse, mint a segge, így nem esik folyton az orrára.
A kiegyensúlyozott kinél mit takar amúgy? :)
Alapvetően azokra gondoltam, akiknek a szar is büdös. Nem azokra, akik épp rossz passzban vannak, hanem akik folyton abban vannak és nyávognak, panaszkodnak ahelyett,hogy a megoldáson dolgoznának.
Igen, utóbbiból van a több. Látom. :)
Van. Jó esetben azért, mert ha támaszt nyújtanak nekik, akkor fontosnak érezhetik magukat. Rossz esetben meg azért, mert az elesettek könnyebben kihasználhatóak, irányíthatóak, tehát uralkodhatnak felettük.
Ha ugy latom,h nekem is megfelel.:D
És amúgy ez nem ilyen egyszerű, mint leírva.
Gondolod a mindenen nyeherészős, faszaminden, de belül rohadok típusú nőkről nem sül le, hogy valami nem oké? Itt is látszik, ki játssza az eszét, meg az életét. Szóval, ha én azt a pillanatot megfelelőnek érzem, hogy elmondjam mi bánt (nem panasz), és nekem azt akkor és ott kell megélnem, akkor elmondom. Ha emiatt elmenekül és nem áll velem, így járt. Rossz pillanatomat kapott el, és az ő baja ha engem nem ismer meg. Az ilyen menjen, mert később is idegesíteni fogja a csipcsup problémám, és nem azon fog lenni, hogy együtt megoldjuk, vagy jókedvre derítsen.
Egy magára adó nő még véletlenül sem csinálja azt, amit a pasija mond. Amit a pasija KÉR, na azt megcsinálja.
Vagy lehet neki segíteni, meghallgatni, megvigasztalni, erőt önteni belé.
Bar mondjuk attol,mert neha panasznapom van meg nem csinalom azt ,amit a pasim mond. Erre mar rajott.:D
Meg a "beütöttem a műkörmöm", "leesett a műszempillám" is egy kicsit más kategória.
Mert lehet rajta uralkodni,iranyitani,befolyasolni stb.
Azért nem egészen ugyanolyan panaszokkal vannak tele az emberek. Van olyan kolleganőm, aki csak és kizárólag a) a saját dolgairól b) panaszkodik és eszébe sem jut egy másodpercre sem, hogy talán én is szeretnék valamit mondani (bármit).
Van, aki az elesett nőkhöz vonzódik.
További ajánlott fórumok: