A párom nem nyílik meg eléggé nekem (beszélgetés)
"Bármilyen konfliktusod is van vele,nem ide tartozik "
Egyetértünk. Ezért sem akarok vele semmilyen szinten szóbaállni, sem egyetlen hozzászólására reagálni sem most, sem a jővőben.
Amit én is kértem tőle-de mint látható nem tartja be.
Én viszont betartom.
És most lapozzunk rólam-ha egy mód van rá:)
Én ismerem magam, vállalom is-ahogy mindent amit a multban és a jelenben tettem/teszek azt is vállalom. Minden hibámról tudok és javitom azt amit kell.
Nem mutatom magam sem jobbnak sem rosszabbnak mint ami vagyok, mert ha ezt tenném az biza képmutatás lenne-max. a lelkemhez azt engedem közel, akit én arra érdemesnek tartok.
Szerintem meg fejezd be ez:))
Egyszerűen válaszolt a hszre ,és semmilyen személyeskedés nem volt benne a részéről.
Bármilyen konfliktusod is van vele,nem ide tartozik .
Én tudom, hogy miért tekintem levegőnek-és fogom mindig is, elég nyomós-de nem publikus- okom van.
És nem vagyok egy sértődős tipus:)
Oké,ha így érzed ,akkor biztos így van.
Én viszont tartom azt,hogy a legtöbb ember mindezt azért teszi ,mert fél az újabb csalódástól ,fájdalmaktól,sérülésektől .
...és ez azért lehetséges,amiről az a fiú és Róka is beszélt már.
Nem meri (vagy nem is ismeri) felvállalni önmagát és azért mert mindig egy általuk felállított,elvárt kép alapján szeretik az embereket,és ez bizony sűrűn csalódáshoz is vezethet .
De a fórumtémához hozzászólhatok? Te elmondhatod a véleményed, én nem? Ne nevettes már! Nem fogom állandóan nézegetni, hogy kire reagálok, és addig nincs is baj, amíg nincs személyeskedés.
Üdv! :o)
Ez még lemaradt:
Egyébiránt én is ezt fogom a jővőben tenni:)
megkértelek és megkérnélek ismételten és nyomatékosan, hogy ne szólj hozzám, mint ha itt sem lennék:)
Megköszönöm.
üdv.
"Nincs félelem nélküli ember az egész világon. "
Evvel teljesen tisztában vagyok/voltam/leszek.
De még mindig ez a véleményem:
A sérülés nem egyenlő a félelemmel.Az, hogy te ezt félelemnek hiszed az egy dolog.De az igazat csak az tudja-aki megélte-átélte-és feldolgozta, hogy valőjában félelem-e a dolog.
És én azt mondom: nem félelem, hanem sérülés-amit vállalok is.
Ez a véleményem.
Minden falat ,gátlást ,bizalmatlanságot a félelem szüli,mármint az elfolytott félelem ,amivel nem merünk szembenézni ,és ez mindenkinél így van.
Nincs félelem nélküli ember az egész világon.
Ez kő kemény kimagyarázás:))
Aki így tesz ,az már a félelemtől fél.Már az esélyét sem adja meg ,hogy megbánthassák,csalódjon stb.
A legmélyebb félelem ez,olyan ,amit az illető igen mélyre ásott,olyan félelem ez,ami átformálja személyiségét,nyíltságát ,önmagát.
Magyarul távolságtartás álcáját és maszkját húzza önmagára,és akik körbe veszik nem is ismerik majd meg őt,csak a maszkot.
látom nem bírod elviselni, hogy a másiké legyen az utsó szó, pedig nekem a 6 éves gyerekem is tudja ezt:)
üdv.
ui: a kettőnk beszédje itt van befejezve.
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Nekem kellene máshogy viszonyulnom a párom exéhez fűződő viszonyához?
- Kicsit gyanús nekem a párom anyukája, ti hogy látjátok?
- Babát szeretnénk a párommal. Írnátok nekem, kb mi az ami feltétlenül szükséges, ha megszületik a baba?
- A páromnak van valakije, amit a legjobb barátja el is mondott nekem
- Mit tegyek?Nehezen nyílik meg a párom.