A párom kirakta anyámat az albérletünkből (beszélgetés)
Vagy a párod mellé állsz, vagy anyukád mellé. Harmadik választásod nincs.
Én nem hagynám a párom vitázni az anyámmal és azt sem, hogy az anyám vitázzon a párommal, míg én harmadikként csak tördelném a kezem.
kamaszként semmit nem tudtam meg beszélni vele.mindenert a sogornőmhöz fordultam.
felnöttként nem változott semmi. csak romlott.
Mi anyós házába lakunk, külön lakrészbe. Volt egy közös ajtónk, de azt befalaztuk. Külön postaláda, kapu.... minden. Azért vagyunk itt, hogy gyűjtögessünk és kb 10 év múlva kp-ra vegyünk házat és elmegyünk innen.
Nem beszélgetünk a kerítésen keresztül.. semmi. Sőt. Veszünk olyan kerítés elemet, amin nem lehet átlátni :)
Se anyóssal, sem anyámmal nem élnék együtt.Pláne nem 7 évig.
Ezek mind a zsarolás, manipuláció részei. Ne halld meg őket! (Tudom, hogy nehéz, engem az apám akart irányítani még 30 évesen is, most is kőkeményen kell védenem a határaimat.)
Milyen volt felnőttként a kapcsolatod az anyukáddal?
Idős, beteg? Édesanyám idősebb, de mióta nyugdíjas állandóan van állat a háznál, műveli a kis kertet, meg nem áll... nem is néz ki annyinak amennyi.
Aki annyi idősen már megadja magát, az le is rottyan... valószínűleg nincs mit csinálnia, unatkozik, ezért rátok akaszkodik.
természetes hogy a családomat szeretném megtartani csak utána jön az hogy mi vagyunk a gonoszak hogy egy idős,beteg,pénztelen nőt kiraktunk az utcára.
Miközben felajánlottam hogy kocsival haza költöztetem:pénzt adok neki,tiszta segi festést végzünka a lakásaon.Vagy csak pár hétre menjen haza amig nem találok neki egy kiadó szobát .
Nagyon okos sógornőd van! Itt mindjárt megköveznek engem, de akkor is elmondom a véleményem: nagyon rosszul tettétek, hogy magatokhoz vettétek. Neked külön családod lett, a pici családodba nem tartozik bele anyukád, szabad teret kellett volna hagyjatok magatoknak és anyukátoknak is. Neki is iszonyatosan nehéz lesz a különélés barátok, társaság nélkül.
Nem irigyellek, mert ha engedsz anyukádnak szétesik a családod, ha meg nem engedsz akkor jön az érzelmi zsarolás. Nagyon sok erőt kívánok neked a döntéshez, de ha döntöttél, akkor állj ki amellett a döntés mellett, nincs visszaút!
Akkor menjen külön albérletbe, ha haza nem akar menni!
(adja el a házát és vegyen a közeletekbe egy másikat/kisebbet, így nem kell vele lakni)
64 éves és beteges,
kálcium hiányos és vérszegény,strummája van.
További ajánlott fórumok:
- Érdemes-e keresnem az Anyámat?
- Hogy tudom kiiktatni a mérgező anyámat az életemből?
- Megkérdezésem nélkül a boltban, ahol dolgozom a munkáltató kirakta a nevem és a telefonszámomat a bolt ajtajára
- Csak kötelességtudatból látogatom az anyámat. Mindent...
- Hol tudom felkeresni, megtalálni az engem elhagyott anyámat?
- Utálom magam. Utálom az életem. Az anyámat szeretem. A...