A nyuszi vigye el ( a kilókat)! (beszélgetés)
igen szimpatikus :D
az a baj,hogy úgy kombinálnám a kettőt,de ellent mondanak egymásnak...
A 90 naposban elvileg délig csak gyümit lehet enni... :(
De majd találok erre valami megoldást...
azon gondolkoztam,hogy egyes kajcsikat ennék a 90 nap alatt,de még annyira ennek nem jártam utána,hogy ez mennyire kivitelezhető... :D
Minden porcikámról :D
85 kg vagyok :D nem mondom,hogy borzalmasan kövérnek érzem magam,de azért nem mennék ki így a strandra :D
Egy 68 kg-ban kiegyeznék magammal :D
:D
Én holnap főtt burgonyát eszem, pörkölt lével meglocsolva és savanyúságot rágcsálok hozzá, vagy csinálok valami salátát... Nekem ez a terv:D
Akkor együtt haladhatunk, tök jó legalább nem vagyok egyedül.
Bár még nem tudom, hogy holnap mit eszek a keményítő napon?!
Én a gyümölcsnapokat bírom nehezen, mert nem nagyon szeretem a gyümölcsöket. Igy inkább nem eszem, csak ne kelljen egész nap gyümit enni.
A torna az pedig tényleg segít bármilyen fogyókúra mellett. Én hetente 3-4x járok egy órát tornázni.
Őszintén én is néztem Norbit és nagy dilemma volt a kettő között, azon is gondolkoztam,hogy kombinálom a kettőt... majd még kitalálom :D
Olyan csinos vagy pedig a képeiden. Honnan szeretnél leginkább fogyni?
Szia :D :D :D
Mintha csak én írtam volna :D
Én is 20 kg-tól szeretnék megszabadulni,de már 15től is nagyon boldog lennék :D
Ma reggel úgy keltem,hogy megcsinálom a 90 napost 2009ben már egyszer végig csináltam és majdnem 20 kilót leadtam vele, aztán buta voltam és nem figyeltem rá :( visszajött mind...jah meg a cigit is leraktam az is segített visszanyerni a régi kerekded formám :D
Sziasztok! Én is csatlakoznék.
A cél kb 20 kg lenne, de 15-el is kiegyeznék:)
Ma kezdtem el a 90 napos diétát, azt már nagyon régen csináltam és nekem bevált. Megpróbálom újra.
Aki húsvét után úgy dönt,hogy szeretné leadni a felesleget bármilyen módszerrel annak itt a helye...
Szeretettel várok mindenkit...
További ajánlott fórumok:
- Lehet baja a nyuszinak, ha egész nap ég a villany, ahol van?
- Kinek nem sikerül az utolsó kilókat leadni?
- Hogyan lehet elkerülni karácsonykor a plusz kilókat?
- 100 nap alatt 40-50 kilókat fogyni? /Biggest looser, Valaha kövér voltam c. műsorok/
- Hogy tudnám S.O.S. leadni a télen felkapott kilókat? Csipő, comb főleg.
- Megeszik a kilókat a gyümölcsök