A Norbi életmódrendszer tényleg hatásos? (beszélgetés)
Aha, így már értem :) Gondolkoztam Petőfi verseken, de ez nem ugrott be... :)
BMW leves? Az meg milyen? :)
Úgy gondoltam, hogy kapok egy ajándék példányt :))) Na jó, megveszem, egye fene :) Kezdheted :)
Renna, Lady hol vagytok?
Kimaradtok a röhögésből.
Ja, Rennának szerintem izomláza van gyomorban, vagy esetleg a wc-t töri éppen:)
Szééééép kis firma vagy Te!
És én akkor mivel keressem a kenyeremet, ha?
TEgnap úgyis azt mondtad, hogy röhögünk egy sort:)))
Én attól félek, kihagytok valamiből hét végén, mert ugye, otthon nem tudok netezni:)
Mondjuk, összehoztok egy partyt nélkülem:)
Én egyébként hét végén ásni, kapálni, ültetni fogok. Virágokat, ROSE, igen, azt. És nem yuccát, vagy ilyesmit, hanem mindenféle más földi jót, amiről nem mesélek, mert a fügéről úgyis azt hinnéd, hogy zeller, az árvácskáról hogy hagyma és így tovább:))))))))
Amúgy meg imádlak, tudod:)
Amúgy ha már a humorról meg a stílusról beszélgetünk, azt el kell, hogy mondjam, hogy én például irtózom az olyan filmektől, amiben úgymond kötelezően kell röhögni, és erőltetettek a poénok. Nálam ilyen a (kövezzetek meg) ......... hú, baszki, nem jut eszembe a címe. De sok csaj meg srác van benne, és a folytatásának azt hiszem, hogy Joys a címe. Na mindegy, biztosan tudjátok. Az uram ha 5-ször nézi egymás után, akkor ötször röhög mint az állat.
Nekem a favorit a Született feleségek. Nahát, én azon tudok meghalni. Az a fanyar humor, a gúnyos beszólások, és az irtóra eltalált szinkronhangok, az csúcs. Gabi a kedvencem, és az idióta Susan, aki rám hasonlít, már ha a sima területen elesést nézzük például. Na, most megint jól fostam a szót nektek.
Hát, mivel az elején még nem tudtam, hogy mi jön ki belőle, ezért nem csíkoztam. úgy gondoltam, hogy hamarabb megpuhul, de sokáig tartott:)
A Petőfi-kaja nálam a "minek nevezzelek" kezdetű kaja, és ugye ez egy Petőfi-vers:)))
De van BMW levesem is:)
A szakácskönyv nem tudom, jó ötlet-e, rengetegen írnak, de köszi a bizalmat. Meg fogod venni? Akkor már kezdem is.
Bocsánatodért esedezem..
Tudod tegnap és tegnapelőtt is beütött a vállság, nem igazán volt időm hoxázgatni.
Oké utánaanézek nnek a csirkés dolognak is.
Ez az org.3 dolog tök jó.
Hasonlít az én norbi1000es pulykacombomhoz, amit ideje lenni update 1re átszerkeszteni!
A Petőfi kaja milyen? :)
Dina neked kellene írnod egy szakácskönyvet, ebben a stílusban :) Tuti befutó lenne :)
Amúgy jól hangzik, én csináltam már ilyen mustáros cucis húst :) Sőt mézet is tettem rá.
Egyben sütötted meg a pulykahúst? Szóval nem kellett csíkozni, kockázni?
2-es a rose féle mikrós vacsi volt, mit nézel lányom, "cseh kettőt"?
Tegnap már írtam róla
Na szóval.
Tegnap előtt ugye megcsináltam Rose gyors mikrós vacsiját. Viszont maradt még 5 pici szelet pulykám. Azt beáztattam este ételízesítős tejbe.
Ezt még anyósomtól tanultam, hogy 1 napig áll tejben a csirke- vagy pulykahús, másnap rántom ki, és olyan omlós foszlós, mint az a bizonyos cucc:)))))))))) Isteni finom
Na, viszont ugye este rántottat már nem ehetek, úgyhogy kitaláltam, lesz ami lesz alapon, hogy fogtam egy teflont, pici olivaolaj, és meg akartam sütni a két felét. Aztán kitaláltam, hogy ráöntöm a tejet, gondoltam, ha odaég, kibaszom:) Na, azért ez nem így van, válság idején.
Úgyhogy elkezdtem sütögetni a tejben. Aztán mindig önteni kellett még rá, mert fogyott róla a tej. De közben vizeztem is, mert drága a tejci:) Igaz, másfél éve még fejhettem volna ciciből is:)
Na, szóval, beborsoztam az egyik felét, és elővettem a mustárt. Én még ilyet nem mertem sose csinálni, de gondoltam maximum Petőfi kaja lesz:)
Olyan 40 percig sütögettem így, közben forgattam. Mikor kész lett, lett jó kis szaftja is. Apával megkóstoltattam, és kb 5 percig nem bírt megszólalni. Azt mondta, most már tutira norbizni fog. Ennyi
Ácsi!1 oké lady féle gyors túros csoda, de mi a 2?És már 3.
Nem lesz ez egy kicsit sok?
édes pezsgő, édesítő, zöldbab,olívaolaj..
Azért van itthon egy két dolog, csak ne legyen túl kacifántos, mertakkor tuti boltba kell mennem.
Na te csak ne irigykedj itt nekem, a mosóporos kontaktlencse, ecetes locsolás, salsás, stb. bejegyzéseid után :)
Amúgy meg megsúgok valamit: ha én a tornáról akarnék írni, akkor üres lenne a naplóm :) Arról nincs mit írnom, nem úgy, mint itt egyeseknek :)))
Mindenki milyen előrelátó volt, csak én nem, pedig mennyire szeretem a lecsót.
Amúgy (hülye kérdés következik) van valami macerája, hogy hogy kell eltenni? Vagy csak üveg és annyi? :)
jó reggelit!!
Most eszegetem a norbis péksütiket!!! fincsik!!!
Ez jó!
Lehet, hogy nekem sem norbira kéne esküdni?
További ajánlott fórumok:
- Tényleg hatásos az EstoSlimball (gyomorlabda)? Vannak mellékhatásai?
- Hallottál már a "melegvizet inni étkezés után"nevezetű dologról? Valaki próbálta már? Tényleg hatásosan bontja a zsírt?
- Cickafarkfű teáról tapasztalatok? Tényleg hatásos a nőgyógyászati panaszokra?
- Mi az, ami TÉNYLEG hatásos lábdagadás ellen?
- Callanetics - tényleg hatásos?
- Hatásos fogyasztószert keresek, amivel tényleg tudnék fogyni!