A Norbi életmódrendszer tényleg hatásos? (beszélgetés)
Amikor mond valami poénosat, én meg tartom magam ahhoz, hogy megsértődtem, és nem röhögök juszt se, akkor szokta kérdezni, hogy "elforduljak, drágám, hogy kiröhögd magad?"
Egyébként tényleg egymásra találtunk, de tűz és víz vagyunk. Mindenben különböző az ízlésünk:)
Viszont el sem hinnétek azok után, amiket itt művelek, hogy otthon én még egy viccet sem merek elmondani társaságban, mert az úgy van, hogy ha van egy jó kis társaság, és én úgy kezdek egy mondatot, hogy "tudok egy viccet", akkor az uram már fordul el röhögni. És én ilyenkor besértődöm, hogy akkor mondja el ő. Erre közli, hogy én kezdtem el. Aztán annyira görcsölök, hogy elbaszom, hogy naná, hogy elbaszom. Például a poént mondom előre (tisztára mint egy szőke), és utána az uram mindig elmondja jól.
Beszartam:)))
Megyek törölközni:)))
:))))))))
Látod erre nem is gondoltam.
Hát ez az, hogy az uram már megtiltotta, hogy hozzáérjek a gyerekhez, mert mint mondotta morbidul, megsimogatom és leesik a feje:) Ezt nem kockáztatja.
Egyébként a leöntés után a kislányom közölte velem, hogy nem haragszik rám, mert tudja, hogy nem direkt volt, és milyen jó kis poén volt.
Na kész vagyok, ti aztán jó egymásra találtatok :))) Mész "kiröhögni" magad, ez nagyon kész :))))
Nagyon várod már a húsvétot, annyit locsolsz mostanában :)) Várjuk a sztorit :)
Nem túl közeliek, párom családjának rokonai, szóval sajnos én nem tanultam meg olaszul. De tanulok ám :) Volt nekem is olasz kapcsolatom még régen, szóval azért valami ragadt rám :) A pizzaőrületem nekem korábban jött, szerintem én így születtem :))
És rendesen tudsz olaszul? Jajj de jóóóó :)
A más tollával ékeskedő irgum-burgum asszonyság:))))
A rózsákat én régen nem szerettem, most imádom. Tavaly kezdtem felfuttatni lilaakácot a teraszunkat tartó három oszlopra, illetve jó kis futós dolgokat.
Hétvégén nem szoktam nagyon aktív lenni itt a Hoxán. Bár mikor hogy jön ki, de munkaidőben jobban esik :))
Amúgy jó lett ám a növényke, ami nem yucca, de mégis az :)) Páromnak meséltem a zsiráfos sztorit, röhögött egy sort ő is :) Nálunk ő a kertész :) Vannak ám szép rózsáink, meg mindenféle :) (ha valaki jön hozzánk, azt hiszik, hogy az én érdemem :))) )
Visszatérve a "szüli felire" - júj, uram most rúgna valagba, utálja az ilyen szőkés dumákat, szóval én láttam már az összes évadot, és most megy az ötödik évad a tv2. Az még nincs meg, de töltetem már.
Karácsonyi szünetben egyhuzamban néztük végig a harmadik-negyedik évadot négy nap alatt. Maratoni volt, volt is gyomorfájás rendesen.
Igen, Jóbarátokra gondoltam, a rém rendes családom meg sem mertem említeni. Uram azon is szétröhögi magát, én meg fapofával ülök. Uram mindig nézi, hogy utána hova megyek, mert ha mondjuk wc-re, akkor meggyanúsít, hogy biztosan most megyek kiröhögni magam.
Jaj, gyerekek, most nagyon kell röhögnöm, mert eszembe jutott, hogy ma én is le akarok írni egy naplóbejegyzést a tegnapi bénaságomról. De nagyon gázos. Elöljáróban legyen annyi elég, hogy nyakon önttöttem a gyerekemet 1 liter rostos őszibarackkal:) Úgy röhögtem, hogy az uram mentőt akart hívni. A gyerekem meg szegény állt egy helyben és várta, hogy letörölgessük. Jujj, nagyon röhögök, nagyon, fáj.....
Nálunk nincs hivatal szombaton, ha munkanap van, igaz, hogy kötelező szabadságot kell kiírni.
Az évi 32 napomból így sem tudok mindent kivenni:)
Talán a Jóbarátok? :) Én azt pont szeretem, bár régen én sem bírtam. Nálam még a Rémrendes család az, amitől kifekszek, bármennyiszer láttam már :)
A Született feleségek az abszolút kedvenc, csak kár, hogy az új részeket nem látom, mert addigra nekem K.O. van. A Coolon szoktam nézni a régieket, bár azokat láttam, de szétröhögöm magam. Nekem is Susan a nagy kedvencem, valahogy én is magamra ismertem :))))
Páromnak már ki van adva, hogy tessék letölteni nekem netről az összes Született feleségeket, és a Rém rendes család összes részét, és akkor hetekig röhöghetek :))
A BMW-leves a Bele Minden Wacakkal leves:)
olyan jó gyurcsányos-viccet olvastam, és nem tetszik másoknak:)
Én ugyanígy jártam a macskajajal(az a romás szuperfilm), azt hiszem ez a címe, és az üvegtigrissel.Mindenki dícsére ezer irányból és tessék, én meg haalálra untam magam.
Viszont szeretem a szívek szállodáját, éás a született feleségeket is néztem anno, de mostanában kimaradt az életemből.És BK örökzöldjéről nem is beszélve.Bár itt nem mindig a humor dominál, de függő vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg hatásos az EstoSlimball (gyomorlabda)? Vannak mellékhatásai?
- Hallottál már a "melegvizet inni étkezés után"nevezetű dologról? Valaki próbálta már? Tényleg hatásosan bontja a zsírt?
- Cickafarkfű teáról tapasztalatok? Tényleg hatásos a nőgyógyászati panaszokra?
- Mi az, ami TÉNYLEG hatásos lábdagadás ellen?
- Callanetics - tényleg hatásos?
- Hatásos fogyasztószert keresek, amivel tényleg tudnék fogyni!