A Norbi életmódrendszer tényleg hatásos? (beszélgetés)
Sziasztok!
Dina, elkészítettem a túrótortát, tényleg nagyon fincsi. Ma gyorsan összedobtam mégegyet.
kit érdekel a vasárnap?
Mi holnap akarunk kertezni!
jól van drágám!
Itt vagyok!
GYere el te is hét végén, paprikás krumplit csinálunk nyárson. Vagy mi az isten, de hülye vagyok... szóval bográcsban:)
Lehet te nem értettél engem.Én is norbira esküszöm, habár még álmaimban nem jelent meg a drága.
Nyugi én sem fogok beruházni futópadra, akármilyen olcsó is.
na az átrámolásoktól én is hülyét kapok, amikor már végig túráztam a fél Corát (hozzánk ez van va legkozelebb), és még mindig nem találom a cukrot...Most ezt a részleget pakoltam át, még jó hog szoktam néha figyelni is, és a megszokott helyen lévő cukor helyett mondjuk nem egy fél kiló csirkét rakok a kosárba:DDD. Na jo, nem ennyire vészed, de tényleg most a cukor helyén asszem befőttek vannak.
Tudom és mind trükk, hogy a vásárló minden hülyeséget megvegye. A vicc, hogy pl. akciónál én még soha nem láttam norbis terméket!!!! Max akkor ha már néhány nap mulva lejár a szavatossága. Pl. a multkor a pudingot 19 FT-ért vettem, mert 3 nap mulva lejárt. Na két nap alatt megettem kb 6-8 db-ot, gondoltam ennyiért a hülyének is megéri nemhogy nekem!!
Tényleg nem értesz, vagy szívatsz?:))))))
Van akinek nem gond megvenni a futópadot, nekem fontosabb más, amit ha nem fizetnénk be, elvinnék a fejünk felől a lakást:)
Egyébként úgy vagyok vele, hogy mióta megismertem norbi jó tornáit, azóta nem is vágyom ilyen ketyerékre
Nem értelek dina!A futópad főleg a tescoban nem is olyan drága.De ha 1-2száz ft-ért szertnél ilyet vásárolni, min 2db 0lemaradt.
Az átpakolások kereskedelmi trükk, a tesco oktatja a dolgozuókat minderre.Dolgoztam én is tescoban anno, hát gondolhatjátok mennyire értékeltük az akcióválltást!A fél áruházat át kellett rámolni.
Ez a rövid (15 h-ig) napok átka, hogy azt sem tudom, hol áll a fejem, most is legalább öt munka van előttem. Úgyhogy sajnos nem tudlak benneteket követni. Fél ötre hazaérek, de csak egy órát leszek, mert este meg színház.
Hétvégén én vagyok, csak ti nem nagyon. Na majd hétfőn! Mindenkinek szép hétvégét!
Az a helyzet, hogy ha úgy kezdek egy modatot, hogy "el kéne menni boltba", az uram már nyög mint az állat. Utoljára, rühelli. És mikor toljuk befelé a kosarat, már akkor felbassza az agyamat, mert közli, hogy "de ugye nem leszünk sokáig?"
És én már akkor rágörcsölök, és rohanok a sorok között. Ha valahol le merek állni, akkor már forog a szeme. Aztán egyszer mondtam neki, hogy apukám, énnekem hetekre előre kell gondolkodnom, nem lehet, hogy csak a mai kajára gondolok. Mi meddig áll el, mennyi hely van a hűtőben, mit főzzek holnap-holnapután stb.
Na az a vásárlás is jó lehet :) Régen mi együtt mentünk párommal, de ő kb. másfél hónapja közölte, hogy neki ebből elege van, és ha én elmegyek péntekenként, akkor elmegyek, ha nem, akkor eszik tojást. Mondtam, hogy ja, drágám, ha lesz itthon tojás :) Amúgy rájöttem, hogy jobb így, mert így legalább nem kell kétszázzal végigrohanni a sorokon, meg nem kell vitatkozni, hogy miből mennyit mit vegyünk :)
Jó étvágyat! :)
gondold el lúgy a vásárlást, mikor már gyereked van, na az kész katasztrófa. Rohan össze-vissza, összekeveri az árcímkék fölött a termékeket, stb.
Én egyébként most lapátolom a tegnapi mustáros orgazmusomat:)
Jól van, valami dereng, biztosan hallottam már :)
Naspolyát? Azt hiszem ettem már, olyan kis guzmó :)
Csajok, mindjárt ebéd :) Én gyorsan belapátolom azt hiszem, aztán meg ebédidőben elszaladok bevásárolni, hogy ne kelljen már 5 óra után menni, mert az kész halál...
További ajánlott fórumok:
- Tényleg hatásos az EstoSlimball (gyomorlabda)? Vannak mellékhatásai?
- Hallottál már a "melegvizet inni étkezés után"nevezetű dologról? Valaki próbálta már? Tényleg hatásosan bontja a zsírt?
- Cickafarkfű teáról tapasztalatok? Tényleg hatásos a nőgyógyászati panaszokra?
- Mi az, ami TÉNYLEG hatásos lábdagadás ellen?
- Callanetics - tényleg hatásos?
- Hatásos fogyasztószert keresek, amivel tényleg tudnék fogyni!