A Norbi életmódrendszer tényleg hatásos? (beszélgetés)
Te írtad le a zabpelyhes tallér receptjét, gyros fűszerrel, ugye? :) Az nagyon tuti, pénteken szerintem sütök is megint :)
Amúgy meg gratula a leszokáshoz, én is kb. akkor tettem le! :)
Sziasztok!
Ha már a recepteknél tartunk, ma zabkorpás sütit sütöttem, hát sosem lesz a kedvencem.
Hallgatnom kellett volna Dinára, és inkább Lady túrós orgazmus csodáját kellet volna elkészítenem, mivel amúgy is a túrós sütik a kedvenceim.
na most akkor megnyugodtam, nem én voltam kivételesen túlérzékeny, egyszer én is kérdeztem a hölgytől de számomra kioktató, lekezelő válasz jött...
eddig sikerült 1-eseket ennem, és jó kis recepteket olvastam, eszembe jutott nekem is van zöldbabom...
Bori!
Miből is gondoltad, hogy te vagy a harmadik nyavalygós? Apropó, bármikor nyavalyogtam, azt nem azért tettem, hogy sajnáljon bárki is:)
Szerintem jól írod a naplóban hármunkat.
Oké, mindjárt nézem.
Ez a zöldbab már nagyon gázos, nem? Szó szerint értem:))))))
Örülök, hogy tetszett :) Én a változatosság kedvéért paradicsomos zöldbabot ettem, tejföllel, sajttal :)
Naplómban írtam neked egy újabb orgazmus kiváltót :))
Ja, és persze azt elfelejtettem mondani, hogy káposztasalátával ettem, és közben néztem a BK-t. És persze megint hoztam a formámat. Egy nagy dobozban volt a sali, és reklám alatt ki akartam vinni. És persze a dobozra szokás szerint nem volt rendesen rátéve a teteje. Az egész doboz saláta ecetestül, büdösöstül végigömlött a nappaliban az asztalon, végig a gyönyörű húsvéti terítőmön, át a danielle steel könyvön, amit éppen olvasok (nem ez a stílusom, csak lelazításképpen), hogy a földön landoljon. Hát, sikítottam rendesen. Apa jött be, hogy mi az istent csinálok. Mondom, én???? Semmit, csak locsolok:))))
Kitört rajta a röhögőgörcs és persze megkérdezte, mit segítsen, mert én csak álltam és néztem a csorgó ecetes lét benne egy-két szem káposztával, köménymagostul. Éppenhogy kész lettem a következő részig a takarítással:)
Lady, basszus! Tegnap megcsináltam a "gyors csirke vacsi a mikróból" szösszenetedet. Hát azt hiszem, nekem már nem nagyon szabad átvennem tőletek semmit. Ugyanis újra orgazmus volt:) Éppen ezért apának megint nem jutott belőlem semmi:))) Már kezd hozzászokni. Lehet, hogy ezért akar lebeszélni a fogyókúráról?
Annyit újítottam, hogy hagymát is tettem bele vékony szeletekben.
Szia!
Örülünk, hogy ránk találtál. Sajnos azóta már biztosan Te is értesültél róla, miért jöttünk ide át titokban:)
jó reggelt:-)
jövök gyónni, tegnap bűnöztem de csak azok a bizonyos napok miatt... de azért igyekszem:-) ha mást nem tartani a súlyomat:-)
tegnap zabpelyhet szerettem volna venni de ahol eddig vettem igencsak felemelték az árát, tud valaki valami olcsóbb boltot?
További ajánlott fórumok:
- Tényleg hatásos az EstoSlimball (gyomorlabda)? Vannak mellékhatásai?
- Hallottál már a "melegvizet inni étkezés után"nevezetű dologról? Valaki próbálta már? Tényleg hatásosan bontja a zsírt?
- Cickafarkfű teáról tapasztalatok? Tényleg hatásos a nőgyógyászati panaszokra?
- Mi az, ami TÉNYLEG hatásos lábdagadás ellen?
- Callanetics - tényleg hatásos?
- Hatásos fogyasztószert keresek, amivel tényleg tudnék fogyni!