A nők miért ilyen kegyetlenek egymással? Egy műsor kapcsán jutott eszembe a kérdés (beszélgetés)
Ez tényleg így van.
Régebben azt hittem, a ffiak ezt észre sem veszik, de azt tapasztalom, egész jól át szokták látni az ilyen helyzeteket.
Szerintem a ffiak azért sem ilyenek, mert a ffiak általában konkrétumokban fejezik ki magukat, az áskálódáshoz meg inkább a virágnyelv passzol.
valakik választották ezeket a csajszikat...de sztem Alekosz úgy sem veszi el egyiket sem, ez egy show...pénzt kap érte ennyi...a csajok meg koppannak...
plane egy olyan "pasiert" mint alekosz :)) istenem
Nem mindig van így,van olyan mikor engem is eltalálnak :D
Én biztos nem jelentkeznék ...nincs az a pénz főleg egy pasiért viszálykodni.)
...Mindenkivel meg lehet találni a közös hangot, csak türelem kell hozzá!...
..Egyszerűen, szerintem csak ilyen nők jelentkeztek!..Mert melyik normális ember szeretne bazári majmocskát csinálni magából ország-világ előtt?...:-))
Én is megkérdeztem magamtól...hogy ebben az országban ilyen a felhozatal?
mert vannak civil nők akik...visszafogottak, még tudnak néha beszélni is...és ezeket tartották szépeknek, okosaknak?
vagy a nők zöme nem süllyedt le egy ilyen műsor szintjéhez...
de tény a nők egymás közt...nem jönnek ki...a férfiak meg tökre el vannak...
Na de Én se voltam mindig ilyen:D nagyon fiatalkán én is nyafiztam...meg ilyesmik..aztán idővel az ember "felnő" agyilag,jó esetben:D
jah, az alekosz musora. hat eleg gyenge, alekoszhoz melto. :) neha nezek belole 5-10 percet....
azok a nok, szerintem, mind butak. bemennek egy ilyen kririkan aluli, sotlan, igenytelen musorba, lejaratjak magukat, alekosz jatszik veluk, ok meg ezert a majomert akarjak kikaparni egymas szemet.
unalmas, csak hulyesegeket beszelnek, a viselkedesuk meg.... mintha a monika show-t neznem! benko daniel musora azert valamivel nivosabb volt.
..Jó napot!..:-) ...is, és kívülről is...:-)
áhh,a nők ruhára,cipőre,táskára,kocsira,sminkre..mindenre..féltékenyek..ÉN nő vagyok,de mégsem tudom elviselni a hisztérikát...amikor észreveszem valaki féltékenykedik,akkor fekszem a röhögéstől:D
Csókolom!:-) A szépség belülről fakad!!!
..Akkor plasztikáztassa át magát szebbre..!:-))
mert féltékenyek egymásra...:)
...Én már nagyon sok embert láttam...Most már csak olvasok ilyenekről!...:-)
Nem csak a mamát gyalázták...,pedig szegény csak tanácsra várt....
Én a neten néztem pár adást...szeretem az embereket nézni hogyan viselkednek..különböző szitukban..
..Én pont erre az időszakra időzítem a vacsorát és a fürdést! A többi jobban érdekel!...:-))
Ez olyan hogy nem minden nő kegyetlen a másikkal...ahogy nem minden férfi szemét... :)
..Remélem nem a babákról?!:-)..
Persze,kíváncsiságból,és meghökkenésnek sem rossz.:-)Szerintem vagyunk így egy páran:-)Nézzük:-)Egyébként éppen ma kukkantottam be egy babás fórumba,valami borzasztó stílusban "beszéltek" a lányok...,Hoxának kellett moderálni:-(Babás fórumon....:-(
..Persze!...Kíváncsiságból megnéztem egyszer!...Kabarénak elmegy!:-)))
De nézi valaki köztetek az ominózus műsort?
...Okos nők ilyen módon soha nem viselkednek!.. ..hogy miért kell rivalizálni, ezt az egy dolgot soha nem értettem!?!
Én sem tudok több nővel együtt lenni...
De vannak olyan nők akik buták, és közben lenézik az összes nőt...ebben a műsorban ezek vannak.)))
További ajánlott fórumok: