A nők miért csak magukra gondolnak folyton? (beszélgetés)
lehet itt a gaz. majd kiderul.
:)
A szex nagyon fontos egy kapcsolatban, de nem csak erről szól.
Azt írod, ragaszkodó típus vagy. Lehet, hogy itt szúrod el. nem lehet, hogy túl ragaszkodó, túl görcsös vagy az elején? Persze ki mondja meg, hogy mikor éppen jó valami, és mikor túl sok már belőle. Ez mindig két emberes játszma. A lényeg, hogy összhangban legyetek egymással. Hogy azt add, amire szüksége van a másiknak, de úgy, hogy önmagad maradhass mellette.
ez igy furcsa. lehet tul gyors vagyok. de mindig nyitott kapukon megyek be, es nem torom be tokostol. ragaszkodo tipus vagyok, es huseges. de valahogy megis elrontom. nem tudom megtartani oket. pedig allitolag meg az agyban is feleljthetelen elmenyt nyujtok. en ugy erzem inkabb az elejen. ez erzekelheto szamomra abbol is hogy az elso szeretkezesek nalam napokig nyulnak, es nem en eroltetem. masreszrol meg barmennyire is osszebalhezunk, mert ha nem is surun volt ra pelda, sose hanyta senki a szememre hogy mert az agyban nem voltam jo.
de megint a szex a tema ...
Nem, nem az a feladat, hogy tuskó legyél! És cinikus se légy! Én nem tudom Neked kívülről megmondani, hogy hol a bibi, nem látok bele a kapcsolataidba, erre Neked kell rájönnöd.
Nem lehet, hogy túl "gyors" vagy? Túl sokat adsz, túl gyorsan? Lehet, hogy Te fejben már sokkal előrébb tartasz a kapcsolatban, mint a partnered. Lehet, hogy azt érzik, túlságosan lekötelezed őket.
Ha komolyan érdekel a dolog, gondold végig az utóbbi kapcsolataidat. Keresd meg a hasonlóságokat a lányokban ill. hogy Te hogy reagáltál, hogy viselkedtél ezekben a kapcsolatokban.
latod ebben igazad van. csak azert furcsak a nok. ha talalnak egy pasit, aki kinyalja a segguket, nem ertekelik. ha en valtozom, akkor meg ugyanolyan tusko leszek, mint amilyeneket itt szidtok. hogy is van ez?
kell a jo? o dehogy. kell a szar? ket kezzel kaptok utana. :S
nem.
mert meg is lehet beszelni, nem pedig lelepni. egyebkent most nyuz msn-en hogy menne megis angliaba velem, mert hollandia nem jott ossze. nem dolgozik ket hete. erdemes volt kiszaladni neki. pedig en figyelmeztettem a buktatoktra.
lehet tul rugalmatlan vagyok, de atlatok bizonyos dolgokat, es a jo indulat vezerel. sokan ezt kihasznaljak, es utana mar nincs szukseguk ram. azt a not sorsara hagyom. o is ezt tette. oldja meg, ha egyedul ment ki.
Túl merev ,rugalmatlan vagy.
Végül is mi történt?Semmi,csak közbejött valami a csajnak,na és?
Ezt nem lehet felnőtt módjára egyszerűen megérteni?
Sok nő csak magára gondol, de nem mind... de nagyon sok önző férfi is akad, találkoztam én is pár ilyennek...
Éld az életed, nevess, járd az utadat és észre sem veszed, megtaláltad az igazit, akit a sors neked rendelt...Járj nyitott szemmel, és tanulj mindenből, főleg a rossz tapasztalataidból..
Puszi Maja
Egyszer kétszer már olvastam néhány beírásodat. Ha jól értelmezem, a miatt a lány miatt adtad fel az angliai állásodat, lakásodat, aki szilveszter estéjén dobott, aki miatt hazarohantál. Lehet hogy rosszul emlékszem, de vele a neten ismerkedtél meg.
Azóta 3 hét sem telt el, s te egy másikkal szövögetsz közös terveket, külföldi utazást. Komolyan kérdezed, hogy mit csinálsz rosszul?
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni, ha "barátnőid" folyton kidumálnak nemcsak a hátad mögött, de előtted is?
- Van valóságalapja vagy csak folyton más nőkkel bosszantana?
- Segítség! Szülés után folyton csak hízok...
- A férfiak ismerkedéskor csak a testiségre gondolnak?
- Állandóan éhes vagyok, folyton csak ennék...
- Tudja valaki, hogy mi van akkor, ha csak 1 honlapra nem tudok fellépni? Folyton azt írja, hogy az internet expl. hibát észlel ezért leáll.