A magukkal mit kezdeni nem tudók fóruma! Vállalkozni kéne, továbbtanulni, állás híján akkor szülni? (beszélgetés)
Sajnos nekem nincs időm unatkozni, de néha be-be nézek a fórumra, mert találtam néhány barátot itt. Igen mondhatom barátnak, mert már a Hoxa fórumokon túl is ismerjük nagyjából egymást.
Én például nem szeretem a sorozatokat, idegesítenek a reklámokkal tűzdelt főműsorok is. Ezért nekem a TV háttérzajként funkcionál, csak a tudományos csatornákat szeretem, ezért maradt kikapcsolódásnak a sz.gép, vagy az olvasás. Amikor a sz.gép előtt vagyok, akár itthon, akár munkahelyen és van néhány percem, esetleg este álmatlan órám, hát benézek a Hoxára is. :)
Ha valaki háztartásbeli, és pl itthon rendezi a gyermeket, vagy legyen tanuló, vagy dolgozó ember, ha 5 perc szabadideje van, nem biztos hogy pont "unatkozás" címszó alatt jön fel ide.. Hanem pl naplót vezet, és a dolgait leírja, érdekli a többi ember sorsa...
Ezt én nem unatkozásnak nevezném, hanem egyfajta törődésnek az embertársai felé.
Én véleményem
További ajánlott fórumok:
- Érettségi, pontok, továbbtanulás - gimi után
- Szerintetek mire érdemes ma vállalkozni, aminek van esetleg valami jövője is?
- Szerintetek a mai gazdasági helyzetben kockázatos-e vállalkozásba kezdeni?
- Milyen vállalkozásba kéne kezdeni?...háziszalámi gyártás?
- Szerintetek fókuszáljak a továbbtanulásra,vagy a vállalkozásra?
- Kezdő műkörmösként hogyan érdemes kezdeni a vállalkozást?