A lombik ára (beszélgetés)
Köszönöm, h írtatok!
Még csak érdeklődés szinten vagyunk és bízom benne, h nem kerül lombikra sor, éppen az 5. inszemünk zajlik.
Vagy a Győri Kaáliba, vagy a Dévai Intézetbe szeretnénk menni.
Elvileg jól stimulálódok, de tudom, h lombiknál több petesejt kell. Nekem a 300-as gonáltól 4-5-6 petécském szokott lenni... Ahogy nézem, kijöhetünk 100ezerből is, de akár 250 ezerbe is fájhat. :(
Ha valakinek van még infoja, esetleg erről a 2 intézetről, szívesen veszem, de máshonnan is írhattok! Köszönöm!
Szia
Kb 10 éve csináltunk végig egy lombik programot! Győrbe jártunk.. A konzultáció 8000Ft volt, a méhfeltöltéses vizsgálat 10.000, a spermavizsgálat 8000, az összes injekcióm 84.000Ft Ami plusz volt az az utiköltség, kb 8x utaztunk! Sajnos nekünk nem sikerült, de azóta szültem 2 gyerkőcöt, spontán teherbe estem! :D
Én kaális vagyok, minden vizsgálatot ott csináltatok. 21. napi vv 7300 pénz, 3. napi vv 15200 pénz.
Egy konzi 1500, az első konzi 15000, egy uh 3500.
A szurik nekem 164 ezerbe fájtak. (plusz a gyógyszerek, ezek csak a szurik).
Kérlek, akinek van tapasztalata, ossza meg velem!
Tudom, h minden eset más és más, minden intézmény mis, de minden tapasztalat érdekel!
Írjátok meg, h kb mennyire jött ki 1 lombik összesen és ebben milyen vizsgálat, konzultáció volt benne!
Nagyon köszönöm!