A kövér szó nem egyenlő az undorítóval (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A kövér szó nem egyenlő az undorítóval
Én sem jártam még így a külsőm miatt sem és egyébként sem....
s tényleg állíthatom, hgoy nálunk a szerelem nem kg függő
Pont azért írom,mert nekem nagy munkám van a kapcsolatomban,és nem a levegőbe beszélek.Ugyebár:-)
Majd eljön az az idő,amikor eszetekbe jut amiket írtam...
Lehet Te már csalódtál, s azért...
Egy kapcsolatban mindketten megdolgoznak érte, s az által lesz szebb és szebb
Én meg hiszek a boldog házasságokban súly nélküli problémákkal.
Elég érdekes lenne a dolog, ha azon állna vagy bukna egy házasság...
A rózsaszínekben én sem, csak azokban amikben a felek figyelnek egymásra, és értelmesen választanak párt.
Mindenki azt kapja amit belerak ugyebár.
:)
HÁt, velem a harmincas éveim elején szaladt el a ló, akkor voltam 96 kg. Aztán lefogytam 30 kilót, 172 magas vagyok, és kb. 64 kg, szóval ez most álomsúly nekem.
De soha nem éreztem a kövér három évem alatt, hogy gond lenne a házasságommal. Tényleg jól éreztem magam a bőrömben akkor is, csak vérnyomás gondok jöttek, ezért fogytam. (Ja, a vérnyomi gondok ugyanúgy megmaradtak, de azért már ha lefogytam, hát megtartottam:)
Te, ugye nem akarod belém beszélni, hogy veszi az újságot...
Ne röhögtess:)
Őszinte szerelemmel teli a kapcsolatunk, s teljesen súlyfüggő... hidd el, pont jó ahogy van:)
Hál misten nem, de nem is az összes férfi 5 éves érzelmi szinten élő ösztönállat...az enyém például még gondolkodni is szokott.
:)
Bocs, a vékony nők férjei, párjai miért is veszik meg?
az én férjem sosem vesz ilyet
Ja, te megcsalásról beszélsz, én azt hittem szakításról.
Abbben meg 200 kilósan is biztos volnék, hogy nem, van annyi tisztelet, hogy inkább szakítson, mint titokban sunnyogjon.
További ajánlott fórumok:
- Nő, férfi, mennyire egyenlő egy házasságban?
- Első babára várók, akiknek mégse jött össze egyenlőre
- Komoly kapcsolatot ír majd közli, egyenlőre nem akar csak kalandot - miért döntenek így a pasik?
- Vállalnátok babát úgy, hogy egyenlőre nincs kilátásotok saját lakásra csak albérletre?
- A féltestvérek egyenlő arányban örökölhetnek?
- Szükségem lenne ötletekre. Pénteken főzök a fiamnak és a 7 éves unokáimnak a hétvégére. De egyenlőre fogalmam sincs, hogy mit. :(