A kisfiam 2 éves múlt és egyáltalán nem beszél (beszélgetés)
ilyeneket az enyém sem mond :) (vagyis az apa és papa az megvan) viszont mondja azt,hogy tűzoltó autó,kuka autó! így,rendesen,bármilyen idegen ember számára is tisztán érthető...nem tudom...néha már azt hiszem hogy szórakozik velünk és direkt nem beszél :D (viccelek persze)
baba,kérem,gyere...sohasem mondott hasonlót sem.
Ha már aggódsz akkor kérdezz utánna a gyermekorvosnál, te tudod felmérni a helyzetet.
Én máig bánom,hogy mások "jótanácsára" hallgattam!
Mi ugyan így voltunk,10 hónaposan már felment az emeletre, 8 hónaposan felmászott a székre stb...
Az első szavait mikor kezdte mondani?
szia!
2,5 éves koráig nem nagyon fognak semmit sem kezdeni a dologgal.estleg a beszédindító tornának nézz utána (nem szó szerint beszédindító,az idegrendszeri kapcsolatok fejlődését segíti elő,ezáltal ezt is). az én fiam 31 hónapos,nem olyan sok szót mond ő sem,mozgásfejlődése szintén nagyon gyors volt,7. hónapos korára már túl volt a mászáson és a bútorok mellett 1 kézzel kapaszkodva magabiztosan sétált,pedig soha sem segítettük semmi ilyesmiben.
További ajánlott fórumok:
- Kisfiam 3, 5 éves és alig beszél. Mindenki azt tanácsolja, hogy várjunk, de meddig?
- 2, 5 éves kisfiam egyáltalán nem beszél (egy szót sem!!!) mit tehetnék?
- Két és fél éves a kisfiam és még nem beszél
- Három éves kisfiam még semmit nem beszél, van valaki akinek ennyi edős gyermeke még nem mond semmit?
- A kisfiam 3 éves és még nem beszél..el vagyok keseredve...
- Van valakinek tapasztalata a Sote gyermekpszihiátriáról? Beutalót kaptunk, mert a kisfiam-lassan 3 éves- még nem beszél