A keresztszemes hímzés rejtelmei (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A keresztszemes hímzés rejtelmei
Szia!
beszkenneltem az összes képet,el is kezdtem a naplót,de ott már nem voltak jók a képek.Nem tudom miért,de ha gondolod szívesen elküldöm az emailodra.Ha valakit még érdekel bárkinek elküldöm,és azért belerakom egy naplóba,hogy lássátok miről van szó.
Szia!
vannak nagyon jó mintáim ,majd belerakom egy naplóba.Nagyon tudom ajánlani,pont az ilyenfajta terítőkre való,csak előbb be kell skennelnem.Kicsi türelmedet kérem.Majd megírom ha készen van
Mit jelent az, hogy kockákra van bontva? Netán nagy lyukú kongré?
A naplóm 205. bejegyzésénél létható minta nagyon hálás, és négyzetes terítő is készíthető belőle. Egy 48*48 cm-es már jól mutatna.
Szia!
A kép amit keresek,az első számok egyikében található/kislányok és kisfiúk,talán valami rét vagy mező a címe,de az biztos hogy 3 sor kép van rajta,az egyiken csiga,a másikon vakond meg gomba,a harmadikon pedig méhecske és talán katica.
Ááá, tiszta nimnula vagyok…
Újra olvastam – eső után köpönyeg – és úgy értelmeztem a szabályzatot, hogy a naplókban, hozzászólásokban a direkt és az üzleti célú reklámot tiltja – igazad van, elég szigorú – még bújtatott módon is.
A szabályzat szerint valóban nem lehet hirdetni sem saját, sem más weblapokat. Azért mertem feltenni a linket, mert
először: szerintem ez nem hirdetés, mert a fórumhoz szorosan kapcsolódik, és csak az látja, akit érdekel,
másodszor: a weblap gazdájának nem jelent anyagi hasznot, ha felkeresik,
harmadszor: láttam a jelentős igényt az ingyenesen, használható módon letölthető mintákra,
negyedszer: tudom, hogy a honlap készítőjének ez csak hobbija, a majdani üzleti rész köszönőviszonyban sincs a keresztszemes hímzéssel.
Sok sikert a terveid megvalósulásához. Szerintem zseni vagy.
Többé kevésbé :-)
Nem mertem betenni az oldalamra mutató hivatkozást, mivel a szabályzat elég szigorú. (A cikk szerzője más elbírálás alá esik...) És igazából azt nem tudom, hogy mennyire szoktak törölni ha valaki a saját oldalát (normálisan) ajánlja.
(tehát a konkrét témához kapcsolódó értelmes tartalommal bíró lapot, és nem ész nélkül mindenhova beteszi)
Na majd figyelek. Viszont ahogy láttam mozaikos cikkekből hiány mutatkozik a portálon...
Köszönöm. Igen valószínűleg fejlődni fog, de a szerzői jogi engedélyek akadoznak (szinte senki nem reagál a megkeresésre).
Mennyire veszik itt komolyan ezt a hivatkozás tiltást? (új vagyok a fórumon)
Egyáltalán miért tilos a témába vágó linkek kirakása?
Lányok!
Ha akartok ingyen, leszámolható, gyönyörűséges mintákat, látogassatok el az alábbi címre:
Ahogy elnéztem, a feltett könyv az én könyvemet megelőző, gazdagabb kiadása lehet.
(És az oldal még fejlődni fog!)
mintáé érdekelmének = minták érdekelnének
(Jaj, hova sietek?)
Én nem láttam egy mintát sem, amiről írsz. Fel tudnál néhányat tenni egy naplóba, mert nagyom kíváncsi vagyok rá!
Anton56 oldaláról ingyen lehet letölteni a tiszavidéki és egyéb mintákat, de nem hatalmazott fel, hogy közzétegyem a linket. Privátban gondolom nem lenne akadálya, ha érdekel.
Szia!
Olvastam,hogy neked megvan a modern keresztöltés minden száma.Rengeteget szoktam hímezni belőle én is,csak sajnos elvesztettem egy mintát, ami nagyon kedves a számomra.Szeretném megkérdezni ha neked megvan,akkor tudnál-e segíteni nekem?
Előre is köszönöm:Andi
Hát nem semmi munkára vállalkoztál!
Ha sikerül leszámolhatóvá tenned a mintákat, szerintem sokaknak szereznél vele örömet.
Ha valaki szeretne sok szépet látni, tudok egy címet, ahonnan érdemes kiindulni.
Nézzétek meg, érdemes, nagyon sok szép dolgot lehet látni. Írjatok priviben és elküldöm.