Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » A keresztszemes hímzés rejtelmei fórum

A keresztszemes hímzés rejtelmei (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A keresztszemes hímzés rejtelmei

1 2 3 4
50. szaffykam (válaszként erre: 49. - Szaffykam)
2009. aug. 25. 22:27

Szia!

beszkenneltem az összes képet,el is kezdtem a naplót,de ott már nem voltak jók a képek.Nem tudom miért,de ha gondolod szívesen elküldöm az emailodra.Ha valakit még érdekel bárkinek elküldöm,és azért belerakom egy naplóba,hogy lássátok miről van szó.

49. szaffykam (válaszként erre: 47. - 1f9774333a)
2009. aug. 25. 18:54

Szia!

vannak nagyon jó mintáim ,majd belerakom egy naplóba.Nagyon tudom ajánlani,pont az ilyenfajta terítőkre való,csak előbb be kell skennelnem.Kicsi türelmedet kérem.Majd megírom ha készen van

48. syria
2009. aug. 25. 10:00

Mit jelent az, hogy kockákra van bontva? Netán nagy lyukú kongré?

A naplóm 205. bejegyzésénél létható minta nagyon hálás, és négyzetes terítő is készíthető belőle. Egy 48*48 cm-es már jól mutatna.

2009. aug. 16. 08:31
Sziasztok. Ötleteket kérnék. van egy terítő alapom. 48x48 keresztszemes minákat szeretnék meg ötleteket a terítőre. kocskákra van bontva, nem tudom, hogy mi nézne rajta ki jól. köszi előre is:)
46. bezike
2009. aug. 5. 12:45
vagy lehet, hogy inkább holnap beszkenneltetem a munkahelyemen, mert így nagyon fénylik a kép... nem látszik normálisan a minta...
45. bezike (válaszként erre: 41. - Szaffykam)
2009. aug. 5. 12:42
Szia! Bocsánat, hogy ilyen későn jelentkezem, egy kicsit sűrű az életem mostanában... szóval jó híreim vannak, megtaláltam a mintát, nagyon jól emlékeztél. Kicsinyített "erdő" a címe, párnára hímezték, csiga, gomba, vakond, méhecske és virágok vannak rajta. Megpróbálom normálisan lefényképezni és felrakom a naplómba a mintát neked.
44. bezike (válaszként erre: 41. - Szaffykam)
2009. júl. 29. 22:02
Szia, megnézem neked holnap...
2009. júl. 22. 18:38
csináltam egy naplót,a címe mesefigurák keresztszemes öltéssel.van még sok ezeken kívül.
2009. júl. 22. 18:14
Egyébként nekem megvan az összes modern keresztöltés,és nagyon szívesen teszek fel képeket belőle ha valakit érdekel.
41. szaffykam (válaszként erre: 27. - Bezike)
2009. júl. 22. 17:39

Szia!

A kép amit keresek,az első számok egyikében található/kislányok és kisfiúk,talán valami rét vagy mező a címe,de az biztos hogy 3 sor kép van rajta,az egyiken csiga,a másikon vakond meg gomba,a harmadikon pedig méhecske és talán katica.

40. bezike
2009. júl. 19. 20:25
szerintem sem gáz...
39. syria (válaszként erre: 38. - Anton56)
2009. júl. 19. 14:34

Ááá, tiszta nimnula vagyok…

Újra olvastam – eső után köpönyeg – és úgy értelmeztem a szabályzatot, hogy a naplókban, hozzászólásokban a direkt és az üzleti célú reklámot tiltja – igazad van, elég szigorú – még bújtatott módon is.

A szabályzat szerint valóban nem lehet hirdetni sem saját, sem más weblapokat. Azért mertem feltenni a linket, mert

először: szerintem ez nem hirdetés, mert a fórumhoz szorosan kapcsolódik, és csak az látja, akit érdekel,

másodszor: a weblap gazdájának nem jelent anyagi hasznot, ha felkeresik,

harmadszor: láttam a jelentős igényt az ingyenesen, használható módon letölthető mintákra,

negyedszer: tudom, hogy a honlap készítőjének ez csak hobbija, a majdani üzleti rész köszönőviszonyban sincs a keresztszemes hímzéssel.

Sok sikert a terveid megvalósulásához. Szerintem zseni vagy.

38. Anton56 (válaszként erre: 37. - Bezike)
2009. júl. 19. 06:33

Többé kevésbé :-)

Nem mertem betenni az oldalamra mutató hivatkozást, mivel a szabályzat elég szigorú. (A cikk szerzője más elbírálás alá esik...) És igazából azt nem tudom, hogy mennyire szoktak törölni ha valaki a saját oldalát (normálisan) ajánlja.

(tehát a konkrét témához kapcsolódó értelmes tartalommal bíró lapot, és nem ész nélkül mindenhova beteszi)

Na majd figyelek. Viszont ahogy láttam mozaikos cikkekből hiány mutatkozik a portálon...

37. bezike
2009. júl. 18. 22:06
Én úgy tudom, hogy direkt reklámozni nem lehet dolgokat, hogy például mennyire jó ez meg az, és hogy vegyed meg stb, de beszélni, konkrét termékneveket ki lehet írni. Hivatkozás tekintetében is már sokszor láttam megadni linkeket. látod, Syriának is sikerült. Ezt kérdezted?
36. Anton56 (válaszként erre: 35. - Syria)
2009. júl. 18. 18:13

Köszönöm. Igen valószínűleg fejlődni fog, de a szerzői jogi engedélyek akadoznak (szinte senki nem reagál a megkeresésre).

Mennyire veszik itt komolyan ezt a hivatkozás tiltást? (új vagyok a fórumon)

Egyáltalán miért tilos a témába vágó linkek kirakása?

35. syria
2009. júl. 17. 23:18

Lányok!

Ha akartok ingyen, leszámolható, gyönyörűséges mintákat, látogassatok el az alábbi címre:

[link]

Ahogy elnéztem, a feltett könyv az én könyvemet megelőző, gazdagabb kiadása lehet.

(És az oldal még fejlődni fog!)

34. bezike
2009. júl. 17. 11:22
Sziasztok! Na, egy csomó képet felraktam egy naplóba. Az a címe, hogy Modern keresztöltés. Nézelődjetek, de sajnos a minőség olyan, hogy a mintát nem tudjátok levenni. Ha kell valakinek valami szívesen keresgélek, meg a feltöltöttekből is küldök olyat, amiből lehet dolgozni, ha kell.
33. Anton56 (válaszként erre: 26. - Syria)
2009. júl. 16. 16:49
Arra várok, hogy közzétedd :-))
32. syria (válaszként erre: 31. - Bezike)
2009. júl. 16. 12:42
virágos, terítő, szegélyek, betűk, számok
31. bezike
2009. júl. 15. 12:36
milyen jellegűek? virágos, terítő, lányok-fiúk,szegélyek, állatok, betűk, számok stb. vagy fotózzak ki párat, amit gondolok?
30. syria (válaszként erre: 29. - Syria)
2009. júl. 15. 11:32

mintáé érdekelmének = minták érdekelnének

(Jaj, hova sietek?)

29. syria (válaszként erre: 28. - Bezike)
2009. júl. 15. 11:30
A modern keresztszemes hímzés mintáé érdekelmének, bár biztosan sok szép van a praktikában is.
28. bezike (válaszként erre: 26. - Syria)
2009. júl. 15. 09:57
Szia, konkrétan milyen mintákat szeretnél látni, mert a modern keresztszemes hímzésről is írtam és a praktika magazin mintáiról is.
27. bezike (válaszként erre: 25. - Szaffykam)
2009. júl. 15. 09:56
Szia, bocs, csak most olvastam, hogy nekem írtál... minden szám nincs meg, de a 75-ig biztos megvan. Milyen mintáról lenne szó??? Hogyan találnám meg neked?
26. syria (válaszként erre: 15. - Bezike)
2009. júl. 15. 09:19

Én nem láttam egy mintát sem, amiről írsz. Fel tudnál néhányat tenni egy naplóba, mert nagyom kíváncsi vagyok rá!

Anton56 oldaláról ingyen lehet letölteni a tiszavidéki és egyéb mintákat, de nem hatalmazott fel, hogy közzétegyem a linket. Privátban gondolom nem lenne akadálya, ha érdekel.

25. szaffykam (válaszként erre: 15. - Bezike)
2009. júl. 10. 20:00

Szia!

Olvastam,hogy neked megvan a modern keresztöltés minden száma.Rengeteget szoktam hímezni belőle én is,csak sajnos elvesztettem egy mintát, ami nagyon kedves a számomra.Szeretném megkérdezni ha neked megvan,akkor tudnál-e segíteni nekem?

Előre is köszönöm:Andi

24. syria (válaszként erre: 23. - Anton56)
2009. júl. 3. 09:57

Hát nem semmi munkára vállalkoztál!

Ha sikerül leszámolhatóvá tenned a mintákat, szerintem sokaknak szereznél vele örömet.

2009. júl. 1. 19:11
Sziasztok. Az oldalamon már fenn van egy magyar mintákat tartalmazó keresztszemes könyv (címet magánban), illetve a cikkben említett könyv jogainak birtokosát is már keresem (így akadtam a cikkre is). A szerzői jogok miatt kicsit nehézkes.
22. g-nesi
2009. jún. 10. 08:01

Ha valaki szeretne sok szépet látni, tudok egy címet, ahonnan érdemes kiindulni.

Nézzétek meg, érdemes, nagyon sok szép dolgot lehet látni. Írjatok priviben és elküldöm.

21. bezike
2009. jún. 8. 10:37
Szia, én is keresgéltem már, de olyan igazi mintagyűjteményt nem találtam. Nem tudom, miért de nincs ingyen sehol...
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook